Czy ktoś ostatnio otrzymał info na temat VINu który tu zamieścił?
otrzymał na PW, lecz informacja kosztuje..., bo jak ktoś prowadzi firmę to nie po to aby być instytucją charytatywną...
Nie liczę że za free ale żadnego PW zwrotnego nie było. Więc nie wiem do czego bijesz? Po to ten temat chyba jest żeby pytać i czekać na odpowiedź.....
Witam serdecznie. Jestem w Szwajcarii teraz i mam na oku Octavię II FL, czy mogę prosić o zdekodowanie vinu? TMBGE61ZXA2108549 Chodzi mi głównie o historię serwisową, naprawy blacharsko - lakiernicze, akcje serwisowe... Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witam!
Poprosze o informacje nt, historii serwisu i napraw wpisanych do bazy Skody -auto pochodzi z importu i nie wiem czy wierzyc wlascicielowi i jego ksiazce serwisowej :?
Witam, jestem nowy na forum wiec nie wiem czy dobrze wybralem osobe. Mam maly problem,otoz moja octavka ma w bagazniku na naklejce wpisane silnik AGR(czyli 90km),ale na dole jest napisane 81KW, i tak samo wpisane w orygialnym papierze(z Niemiec)-81KW. Nie wiem o co tu chodzi
Witam wszystkich bardzo bym prosił o rozkodowanie nr VIN: TMBCE21U832777997. Było by super gdyby była to pełna historia i wyposażenie samochodu (pełne info). Jest to Octavia 1 rok 2003, 2.0 AZJ.
Komentarz