slawek31113 napisał/a:
kecaj napisał/a:
slawek31113, nie mam właczonego systemu, ale to byl albo listopad albo grudzzień 2010
Dzieki, ale jakbys przy okazji mogł to sprawdzic... to wazne, wlasnie czy grudzien, czy listopad.
\
07.12.2010
Dzieki bardzo, ale mam teraz dylemat!!! skoro samochód ma date produkcji 7 grudzien 2010 to jakim cudem lampy przednie maja date produkcji 12-13 grudzień???
Zobacz czy to nie jest tydzień produkcji.
Na wielu częściach oznaczane są partie i tygodnie produkcyjne. W zasadzie bardzo mało jest części, które mają wybitą datę produkcji.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
witam, bardzo proszę o informacje nt samochodu o nr
TMBCS21Z072122940...chodzi głównie o przebieg i ostatni serwis...wszelkie inne dane też mile widziane!
z góry dziękuję!
Na wielu częściach oznaczane są partie i tygodnie produkcyjne. W zasadzie bardzo mało jest części, które mają wybitą datę produkcji.
OK. Sprawdzę wieczorem, ale wydaje mi sie, ze na naklejce na lampach i chłodnicy sa dokładne daty.
Widzę, że też masz FL, możesz sprawdzić jak to jest w Twoim aucie?
slawek31113 napisał/a:
kecaj napisał/a:
slawek31113 napisał/a:
kecaj napisał/a:
slawek31113, nie mam właczonego systemu, ale to byl albo listopad albo grudzzień 2010
Dzieki, ale jakbys przy okazji mogł to sprawdzic... to wazne, wlasnie czy grudzien, czy listopad.
\
07.12.2010
Dzieki bardzo, ale mam teraz dylemat!!! skoro samochód ma date produkcji 7 grudzien 2010 to jakim cudem lampy przednie maja date produkcji 12-13 grudzień???
Wszystko sprawdzone - popierniczyły mi się cyferki. Wszystkie elementy maja datę z przed tej którą mi podałeś. Dzięki za pomoc
Przymierzam się do takiego auta. Kecaj, czy mógłbym dostać trochę informacji. Z góry dziękuję.
TMBHS26Y774033022
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią 13 Maj, 11 08:58 ]
Witam wszystkich i jeszcze raz ponawiam prośbę
Czy ktoś mógłby mi sprawdzić tą Skodę?
TMBHS26Y774033022
Pozdrawiam
badek
kecaj
mógłbys mi sprawdzić auto z VIN-em: TMBBS61Z28C000322
auto stoi w komisie z przebiegiem 108684 km i podobno był tylko lakierowany zderzaka serwisowany w ASO Skody (chyba we Francji)
Proszę o sprawdzenie Skoda TMBDA61Z7B2169728
Z góry dzięki.
Ludzie czy Wy rozumiecie o co prosicie? Po co zaśmiecacie to forum bzdurnymi postami?
Samochód ledwie wyprodukowany i odebrany, a już chcą informacji o samochodzie?
Nie wiecie co zamawiacie w salonie? Auto wyprodukowane 19 maja 2011
Sorry za ton, ale to już w ostatnim czasie kolejny post w sprawie samochodu, który ktoś sam zamawiał i ledwo co wyjechał nim z salonu.
Chyba czas skończyć z tym wątkiem, bo coraz więcej osób nie wie o co w nim chodzi.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
kleszek3, no ale co w zwiazku z tym vinem chcesz uslyszec?
Auto zamowiles rozumiem w salonie i masz na kartce specyfikacje zamowienia. Jako ze jeszcze sie produkuje, a Ty bedziesz pierwszym wlascicielem to przebieg bedzie równy 0.
Zapomniales co zamowiles do samochodu czy jak ?
Watek jest zalozony dla osob kupujacych auta z rynku wtornego, a nie pierwotnego, osoby odpowiadajace robia to z wlasnej nieprzymuszonej woli i checi pomocy ... i nie psujmy tego.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Komentarz