Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zepter00
    RS
    • 2008
    • 2304

Godność lordowska nie pozwala albo raczej pieprzo...a nowobogacka.
    Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• McGan
      RS
      • 2010
      • 3573
      • Superb III (3V3)

zepter00, chyba tak :roll: Sam nie uważam się za jakiegoś mistrza kierownicy... Ba! Błędy również robię, ale cholera, kierunkowskaz zawsze wrzucam... Znajomi się nawet śmieją, że kierunki pewnie nawet w garażu używam :lol:

Poważnie, ręce opadają... Polecam również uważać na babki w SUVach, bo to jest po prostu Kamikadze (jebadabadup!) :|
      Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
      Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• GrzesiekM
        Drive
        • 2011
        • 61

McGan, Po to kupuja SUV-a czy SAV-a żeby się czuć bezpiecznie i pewnie na drodze

Srebrna Strzała
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51901

Komentarz

• kmink
          L&K
          • 2007
          • 1360
          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez bws34
          piramida, No w Krakowie podobne jaja są ale z busiarzami.. Ci to kurwa dopiero jeżdżą..
          przejeżdżałem przez Kraków wczoraj o ok 17ej... #%$#^%$@#&%#%$#^
          Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
          https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
          www.dpfserwis.pl

Komentarz

• bws34
            Rider
            • 2011
            • 543

kmink, ja na co dzień jeżdżę w Bielsku,Cieszynie i okolicach i takich jaj jak w Krakowie nie widziałem Dlatego jak wracam do Krakowa na weekendy to mnie chce rozwalić
            "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• chrisk_89
              Elegance
              • 2010
              • 834
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

bws - dawno nie jeździłem po Łodzi i Warszawie (za to niemal kilka razy w tygodniu początek lat 90 - do 1996) - ale wtedy przeżywałem horror!
              Szczytem kultury były wówczas dla mnie zakorkowane ulice Poznania i Wrocławia!
              Kraków dziś .. jeszcze nie jest taki najgorszy... Albo zobojętniałem
              Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa

Komentarz

• Le-Ce
                L&K
                • 2010
                • 1313
                • Octavia I (1U2)
                • AUM 1.8 20VT 150 KM

Coś, może i jest na rzeczy z tymi trzy literowymi rejestracjami :evil:

Dziś właśnie takie cztery, stare "TRUSKAWY" z Długosiodła (WWY xxxx) wybrały się do miasta na wywczasy, zamiast siedzieć w chałupie chudobę obrządzić ew. mleko schłodzić by nie skisło do rana :!:
                I załatwiły mi Adelę, nadwyrężając jej nie wątpliwą urodę, swym chamskim zachowaniem na skrzyżowaniu w mieście. Wyjechało mi to to, za autobusu, którego kierowczyni, obyta na codzień w miejskim ruchu, jak siem patrzy kulturalnie zatrzymała się na lewoskręcie z Kondratowicza w Łabiszyńską, by przykładnie ustąpić przejazdu mej anielicy. Ta sierota uważała, że wyjeżdża chyba z pola ojców, wozem z kartoflami i wióra w pierod :!:
                No i przyfastrygowałem,
                przykładnie w koło Asterki.
                Kierowczyni, której mina i pióra na łbie jak usłyszała BUM :!:
                świadczyła wiele o strachu, nie mówiąc oczywista o głupocie oraz braku kontroli nad zwieraczami, co później dało się zauważyć i także czuć. Nawet nie spojrzała czy coś jedzie :evil:

Dobrze, że przejeżdżając przez pierwsze pasy, coś mnie tknęło i liznęłem tarcze coby się rozgrzały, bo miałem przeczucie, że jakaś ku.wa wywali za jamnika.

Astra została na środku a ja zjechałem na chodnik wkurwiony i nabuzowany jak lutlampa zadzwoniłem po misiaków.
                Truskawy po ochłonięciu i podbudowaniu, przez z narożnego handlarza badylarskim asortymentem z mety znalazły papugę, który przysięgał niemal na Ś.Panienkę i O.R oraz jego radio, że to moja wina, bo wjechałem na żółtym, co było oczywistym skurwysyństwem. :evil:
                Potwierdzonym później przez kierowniczkę z żółto-czerwonego jamnika lini 118.
                Widocznie był z okolicy, bo jego gruzawik też miał jakoś WWxxxxx.
                "Kuracjuszki" oczywista, rozpuściły dzioby, jak w kurniku na koguta, przeco wiele nie brakowało, by która nie zarobiła w łeb :evil:
                Ostudził ich mandat 500 i 6 punktów
                Jedynym plusem tego zajścia, to to, że poważniejszych szkody Adela nie zaznała, oprócz podbitego prawego oczka - co czasem każdej babie by się przydało :diabelski_usmiech - wraz z prawym "sekundnikiem" czyt. kierunkiem
                Porysowanej facjaty i lekko wybrzuszonym opakowaniem prawego kapcia, co jest do ogarnięcia tym bardziej, iż na konto truskawy.
                Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• winni77
                  RS
                  • 2009
                  • 2183
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez idas
                  No i zaczalem szukac informacji o rejestratorze DOD GS-600 i mam filmik...
                  Ja się namierzam na http://www.chinawholesale365.com/180...280-1080p.html lub http://www.chinawholesale365.com/201...r-dvr-gps.html. Inna półka cenowa, ale jakość obrazu zajebista!
                  Mój "Batmobil"

Komentarz

• idas
                    Elegance
                    • 2006
                    • 828

Zamieszczone przez winni77
                    Zamieszczone przez idas
                    No i zaczalem szukac informacji o rejestratorze DOD GS-600 i mam filmik...
                    Ja się namierzam na http://www.chinawholesale365.com/180...280-1080p.html lub http://www.chinawholesale365.com/201...r-dvr-gps.html. Inna półka cenowa, ale jakość obrazu zajebista!
                    Ale ten drugi to co to? Bo wyglada niemal na podrobke DoD GS-600. No i przy aktualnym kursie dolara wychodzi praktycznie tyle samo co za orginal (http://stores.ebay.pl/Digigomart/Dod...sub=2531830011).
                    VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
                    VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• winni77
                      RS
                      • 2009
                      • 2183
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

idas, z opisu wynika, że to GS600, a new arrival prawdopodobnie do tego sklepu...
                      Myślę, że możemy nasza rozmowę przenieść do właściwego topicu - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...0698&start=165.
                      Mój "Batmobil"

Komentarz

• kabanos
                        RS
                        • 2011
                        • 4544
                        • Octavia I combi (1U5)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Le-Ce, Dobrze, że tylko tyle, bo mogło być grubo

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• blind_walker
                          RS
                          • 2010
                          • 4533
                          • Octavia I combi (1U5)
                          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

A ja dzisiaj sam siebie nie tyle osłabiłem, co zadziwiłem. W niedzielę po 20 nie ma już nigdzie miejsca parkingowego w mojej okolicy. 3 Rundki po całym osiedlu i nawet 2,5m nie ma, żeby wcisnąć się samochodem. Kulturalnie podjechałem pod komisariat, który znajduje się poniżej osiedla i poszedłem do dyżurnego zapytać, czy mogę stanąć na policyjnym parkingu. Przytaknął bez wahania, tylko mam go odebrać przed 8.
                          mkII 20VT (600h worked)
                          Roooooomster

Komentarz

• Coke
                            Elegance
                            • 2010
                            • 771
                            • Octavia II (1Z3)
                            • AUM 1.8 20VT 150 KM
                            • BWA 2.0 TSI RS 200 KM

A mnie dzisiaj znerwowała nikt inny jak kobita za kierownicą Audi A3 tego nowego.
                            Jadę sobie spokojnie 1,90 zł bo mnie jakiś passat b5 pogania, na prawym pasie TIR a na lewym jakieś 50 m przed TIRem wspomniane Audi jedzie ze 100 na oko, dojeżdżam i hamuję pulsacyjnie lekko tak że przód nurkuje i idzie do gory więc widać błyski w lusterku mimo że nie używam długich (było już ciemnawo). No i co? musiałem shamować do tych za*ajdanych 100 i po chwili łaskawie pani przyklejona twarzą do przedniej szyby zjechała na prawy pas :////// No wściec się idzie, jestem zdania że kobiety powinny zanim dostaną prawo jazdy przechodzić obowiązkowy kurs patrzenia w lusterka i korzystania z nich.

Kiedy ja jadę np lewym pasem przykładowo 100 i widzę w lusterku że ktoś pocina szybciej to od razu zjeżdżam niech sobie chłopina leci jak ma czym, zero napinki czy złośliwości.
                            Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk

Komentarz

• Le-Ce
                              L&K
                              • 2010
                              • 1313
                              • Octavia I (1U2)
                              • AUM 1.8 20VT 150 KM

kabanos

To prawda,

mogło :!:

bo nie raz, śmigam przez ten krojcung, mając zawsze czarne wizje jak stoi na środku jakieś większe pudło. Jest jeszcze parę takich miejsc, na których kręci się, biała dama w wersji samochodowej
                              Moja ADELA

Komentarz

• GrzesiekM
                                Drive
                                • 2011
                                • 61

Coke, przecież wiadomo do czego kobiecie lusterko służy
                                A tak na serio, to nie tylko kobiety okupuja lewy pas; dzisiaj gosciu na AOW musial zostac obtitany zeby zjechal laskawie na srodkowy pas.

Srebrna Strzała
                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51901

Komentarz

• natash
                                  RS
                                  • 2011
                                  • 2599

Coke - jak się ma czujnik zmierzchu, to nawet długich nie widać w lusterku, wiem bo się naciąłem parę razy, że gość mi na dupie siedzi już moment, a ja go nie zauważyłem.

Komentarz

• Bartolomeo
                                    Rider
                                    • 2010
                                    • 267

Dzisiaj ja osłabiłem siebie.
                                    Za Zegrzem zjeżdżam z ronda na Legionowo, jadę, ale samochody przede mną ciągną tylko 60-70km/h mimo, że nie jest to zabudowany, wyprzedzam po kolei, bez nerwów, chowam się na swój pas wjeżdżam do miejscowości Michałów-Reginów, zaczyna się zabudowany, po chwili dojeżdżam do chyba Toyoty Yaris, jedzie ok 40-50km/h, jadę blisko niej bo mnie shamowała i widzę, że z naprzeciwka jedzie tylko jedno auto, to sobie wyprzedzę. Samochód z naprzeciwka mnie wyminął, wrzucam kierunek i zaczynam manewr, jestem tuż, tuż do zrównania się z Yarisem i widzę... drogówkę po prawej stronie :shock: , dwaj panowie stoją z założonymi rękami opierając się o Kię, a trzeci rozmawia z kierowcą auta na poboczu. Jeden z biwakowiczów jakby szybko rozplątał ręce i miał zamiar coś robić, ale zrezygnował, dokończyłem manewr i pojechałem dalej, kogutów nie widziałem to i nie uciekałem, ale żeby nie było, że cykor to po wyprzedzeniu poleciałem z 70km/h :roll:

Usługi tokarskie, frezarskie
                                    Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.

Komentarz

• Le-Ce
                                      L&K
                                      • 2010
                                      • 1313
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AUM 1.8 20VT 150 KM

Coke

Nie generalizuj, bo nie raz śmieję się jadąc ze swą córką omen omen filigranową w okularkach blondyną, jak załatwia niektórych prężących się obszczyjmurków, których miele i wypluwa przez wydech, jak się patrzy. Lata sobie skromnym B6 wariantem bez oznaczeń na klapie z 200 kucykami pod machą i nie jeden mógłby pobierać nauki z miejskiej i poza - jazdy u niej. Znając jej możliwości mogę śmiało twierdzić, że nie raz zapinała szafkę na drogach zarówno u nas jak i w unni bo niemal w każdy wekend dzwoni z najdziwniejszych miejsc
                                      Nie które szaleństwa się dziedziczy, oczym nie omieszkała mi wspomnieć.
                                      Ciekawe, czy druga jak urośnie też coś szalonego po ojcu znajdzie w sobie :?:
                                      Moja ADELA

Komentarz

• Tomakinho
                                        Classic
                                        • 2010
                                        • 24

A mnie 28.10.2011r. o mało facet wyjeżdżający z duktu leśnego nie zabił
                                        Jechaliśmy ja za Renault na prostej drodze. Prędkość 80km/h. Ja widząc że z przeciwka nic nie nadjeżdża zaczynam Renault wyprzedzać. Jak mój przód zrównał się z tyłem Renault z duktu leśnego wyjechał mi na mój pas samochód. Dwóch świadków zeznało że był to Ford Tranzit ale numerów nie zapamiętali. Ja go widząc odbiłem w prawo i udało mi się go ominąć. Niestety na mojej drodze wtedy znalazło się Renault więc ja odbiłem z powrotem na lewo. Niestety straciłem wtedy już panowanie nad pojazdem i znalazłem się w rowie z Renault Nawet nie wiedziałem że w drzewo uderzyłem. Wciąż myślałem że uderzenie było w Renault. Od stracenia panowania nad autem nie pamiętam nic aż do czasu kiedy sam wysiadłem z samochodu.
                                        Nikomu nic się nie stało. Wszyscy zdrowi. Niestety sprawca uciekł
                                        Skoda Octavia 1.9 TDi AXR 2006r. od 186 kkm.

Komentarz

• kmink
                                          L&K
                                          • 2007
                                          • 1360
                                          • Superb III (3V3)

Chwile temu przyjechałem do Poznania....jak zwykle trafiłem po drodze na debila...
                                          Lecę sobie ok 1,40(limit 1,1)...pomykam lewym pasem....widzę z daleka że jedzie sobie ciężarówka i za nią wlecze się mały mobil...gdy tylko się zbliżyłem $#%&&^ wyjechała mi przed maskę...nic za mną nie jechało, wcześniej nie wyprzedzał tylko nagle kiedy ja nadjechałem...wyprzedził i nadal lewym się ciągnie mimo tego że za nim byłem tylko ja i z tyłu ciężarówka....to go prawym smignąłem i poleciałem dalej...jak tylko mi zniknął w lusterku słyszę na CB..."uważajcie mobile na zieloną górę jakiś idiota leci zieloną octavią"....uszy mi opadły jak to usłyszałem...odpowiedziałem tylko żeby "nie kłamał i się odczepił" i pojechałem dalej...

tomakinho na szczęście się nic nie stało...w takich sytuacjach kamera w aucie by zarobiła na siebie...ciarki mnie przeszły bo sam śmigam często podobnymi drogami z dużą ilością różnego rodzaju wyjazdów...
                                          Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                          https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                          www.dpfserwis.pl

Komentarz

• eaglemirek
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 14119
                                            • Octavia II combi (1Z5)
                                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Coke
                                            Kiedy ja jadę np lewym pasem przykładowo 100 i widzę w lusterku że ktoś pocina szybciej to od razu zjeżdżam niech sobie chłopina leci jak ma czym, zero napinki czy złośliwości.
                                            A możesz powiedzieć jeszcze dlaczego dopiero wtedy :?:

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• Le-Ce
                                              L&K
                                              • 2010
                                              • 1313
                                              • Octavia I (1U2)
                                              • AUM 1.8 20VT 150 KM

Tomakinho

To szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic się .........ło :!:
                                              Widocznie wyjeżdżając patafian spojrzał tylko w lewo pomijając prawą stronę. Jaja oberwać skurwielowi to mało :evil:
                                              Widocznie wywalał w lesie jakieś szpeje lub był z panienką i jeszcze mu nogi się trzęsły a i koszula w dupie uwierała po lodzie :diabelski_usmiech
                                              To masz totalkę i tylko ciekawe czy starczy na coś innego :?:
                                              Moja ADELA

Komentarz

• Zorr
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2110

Akcja z wczoraj ...
                                                Godzina 18:00 (ciemno) trasa Milicz - Trzebnica przez lasy i jest tam tak dłuuuga prosta. Przede mną 3 auta w ułożeniu 1 + 2 (1 przede mną, potem sensowna przerwa a potem dwa "sklejone", jadące na zderzak auta) Z tyłu za mną przyklejony Cinquecento. Prędkość pojazdów ~100km/h

Wyprzedzam, a że z rodziną jadę to widząc światła ciężarówki z na przeciwka, wyprzedzam tylko pierwszego, tych sklejonych zostawiam na później. Zaraz po moim manewrze słyszę wyprzedzającego mnie i strasznie wyjącego Cinquecento, który postanowił wyprzedzić wszystkich.
                                                Gdyby nie to, że wyprzedzane auta dały ostro po heblach to Cinquecento wprasowałoby się z prędkością około 140km/h w tira.

Widząc całą sytuację zastanawiałem się tylko, co zrobić, aby nie dostać rykoszetem z wypadku.
                                                Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                                Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• Super_Be
                                                  Rider
                                                  • 2010
                                                  • 308

Mnie wczoraj jeden kierowca może nie tyle osłabił, co dosyć mocno rozbawił . Wracałem do Wawy 7-ką od Płońska, godzina ok. 17:00, ruch dosyć gęsty, ale płynny. Lewy pas jedzie tak średnio ze 130, czasem ktoś zjedzie na prawo, to się trochę przyspieszy, czasem z kolei hamowanie na światłach (ktoś się popisał z tą drogą ekspresową... która co parę kilometrów się kończy, żeby można było skrzyżowanie zrobić :? łotewer). W każdym razie jedzie sznurek samochodów, jeden za drugim, ogólnie w sensownych odstępach. W pewnym momencie przykleja się do mnie z tyłu Mondeo Mk.II. Jakiś cholerny "szybki i wściekły", któremu do głowy nie przyjdzie, że ja jadę szybciej, niż prawy pas, więc do lewego mam takie samo prawo jak on, a szybciej nie pojadę, bo inni jadą przede mną. Normalnie zadbałbym o to, żeby gostek dobrze się zastanowił, czy może jednak nie trzymać większego odstępu, ale tym razem jechałem z żoną i dzieckiem, więc pomyślałem tylko: kij z nim, na szczęście lusterko fotochromatyczne skutecznie eliminuje problem oślepiania przez takich, więc tylko trzymam twardo odstęp od tego przede mną (tylko nie pomyślcie, że odstęp miałem takiej wielkości, żeby się w nim nie zmieścił samochód :wink: ). No i spokój grabarza, natomiast gość z mondziaka, biedaczysko, dwoił się i troił, żeby mnie wyprzedzić. Co chwilę zjeżdżał na prawy pas, gdy tylko zrobiło się trochę miejsca i rura, wyprzedzać mnie z prawej ! 8) Ale rakiety jakiejś pod maską chyba nie miał, najwyżej do pół mojej długości udawało mu się dociągnąć, kiedy już musiał hamować i wracać, bo na prawym znów coś wolniejszego. Nie pamiętam ile kilometrów to trwało, ale ze 20 na pewno. Ile razy on zmienił pas, to nie zliczę, tak samo ile razy przyspieszał i hamował. O, przepraszam, w pewnym momencie na prawym była naprawdę spora luka, spokojnie mógłby mnie tam wziąć, gdyby nie to, że... ja pierwszy wpadłem na ten pomysł :lol: :lol: :lol: . W pewnym momencie mi zniknął, chyba gdzieś zjechał, ale co się namęczył i to kompletnie bezskutecznie, to jego :lol: . A ja sobie spokojnie dojechałem do Wawy, śmiejąc się z tych, którym za kierownicą prawa noga zastępuje mózg :wink: .
                                                  :
                                                  : Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
                                                  :
                                                  : Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
                                                  : Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
                                                  :

Komentarz

• zepter00
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 2304

Na twoim miejscu nie chwalił bym się głupim i skrajnie złośliwym postępowaniem. Że o łamaniu przepisów nie wspomnę... :shock:
                                                    Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

Pracuję...