Zamieszczone przez blind_walker
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez kabanosI po co komu taki monitoring? Równie dobrze mogli by atrapy kamer założyć.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
A mnie dzisiaj osłabił kierowca forda na zdjęciu.....
Jechałem Chałubińskiego zaraz za rondem ONZ w stronę Koszykowej.
Jechałem środkowym pasem , a na lewym sunął wspomniany Fokus.
Z prawego pasa próbowała włączyć się Panda, więc jak zobaczyłem, że za Fordem jest miejsce, więc zrobiłem miejsce Pandzie i wsunąłem się za Forda..... No i co kierowca Forda zrobił jak zobaczył, że jadę za nim.... fakt.. dość blisko.... Dał po heblach...... No bo czemu jakaś Skodzina ma mu siedzieć na zderzaku........ :evil:
Podniósł mi ciśnienie bardziej niż mocna kawa...... Tylko po co to zrobił?? oto jest pytanie.....Załączone plikiMartino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
loru,Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
W takich sytuacjach się cieszę, że nie wożę żadnych kijków w aucie :diabelski_usmiechJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
A mnie dziś osłabili przyczajeni policjanci z suszarką.
Jadę sobie Żwirkami w stronę lotniska i na wysokości 17-stycznia jest skrzyżowanie. 2 pasy do skrętu w lewo i 2 do jazdy na wprost z oddzielną sygnalizacją. I co? Przejeżdżam przez skrzyżowanie, a tu jeb z pasa do skrętu w lewo 3 fury jadą na wprost ale oczywiście panowie policjanci zero reakcji. No kur..!!! A widok mieli idealny to nie zatrzymają, bo po co?!
Komentarz
-
-
ostatnio praktycznie za każdym razem jak jadę nocą i spotykam się z innym autem z naprzeciwka na "szczycie górki" to mi kretyni jeszcze "długimi" świecą, "że ich oślepiam". Nie dość, że ich światła mijania też dają mi po oczach to jeszcze drogowymi "poprawiają".Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Mnie osłabił kierowca małego MANa (czyli taki do 16t DMC). Jadę sobie z żoną i córką do Korbielowa w sobotę o świcie, a tu jakaś szmata na obwodnicy Opoczna wyprzedza omijając wysepki i idzie mi na czołówkę!! Powiedziałem mu przez radio kilka słów - nie odezwał się.
Potem to chyba ja osłabiłem - wracając w niedzielę wieczorem na DK1 gdzieś tak w okolicach Kamieńska BMW e39 z ładnie gwiżdżącym dieslem pd maską z 4 chłopaczynami na pokładzie na każdych światłach dostawała baty, ale potem przy 130-140 dawała z siebie wszystko żeby mi zniknąć. Ja więcej nie gnałem, bo o ile do 120 to mój kiosk pali do zaakceptowania to powyżej 130km/h 16l/100km jest niemal normalką -
przez radio usłyszałem że na 399km stoją więc gdzieś na 403-404 podkręcałem BMkę, ale chłopacy się nie chcieli dać więc dali z siebie wszystko żeby umknąć - jak można przewidzieć ich podróż w przyspieszonym tempie trwała do 399km4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanos4x4BKF, nie mniej jednak dobra akcjaTak mówiac wprost, to przy obecnych polowaniach jakie Policja do spóły z SM urządza na kierowców, to dziwię się że ktoś w trasę międzymiastową wyrusza bez CB.
Ne mogę tu też pominąć roli innych kierowców jako "nagonki"4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosJechać bez CB można, ale nie z takimi prędkościami, jak chłopaki powyżej :diabelski_usmiech4x4
Komentarz
-
-
Mało na uwaga pirat ich łapią z cb i się śmieją z nich. Ja mam cb i z racji lenia nie chce mi się wyciągać i wczoraj jadąc katowice, złoty potok, dudki co którą wieś stali a tam 3 domy i ograniczenie do 50 bo teren zabudowany. Ale na szczęście są jeszcze dobrzy kierowcy co "mrugają" :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
bzyq_74, w poprzednim aucie miałem AR ładnie wmontowany w daszek przeciwsłoneczny, zasilanie pociągnięte z lampki oświetlenia wnętrza. Na fotoradary działało, policjantów też, aż się trafili tacy którzy zorientowali się że nie mogą mi zmierzyć prędkości i mnie na bok ściągnęli, kontrola, kipisz auta, protokół z ujawnienia urządzenia zakłócającego pracę radarowych mierników prędkości którego nie podpisałem, mandatu nie przyjałem - sprawa w sadzie.
W sadzie udałem głupa że nie za bardzo wiedziałem co to jest, bo auto mam od niedawna, że sprzedający mi powiedział że auto ma GPS itp., itd. i myślałem że to on tak pika.
Policjant zeznał że nie widział przewodów co by świadczyło że ja to mogłem montować i demontować.
Sprawę umorzono, koszty na skarb państwa, pies się wkurwił i tyle. Urządzenia mi nie zarekwirowali bo posiadanie nie jest zabronione.
Patent był niezły, ale odpuściłem na rzecz CB, bo systemy radarowe się zmieniają i nadążać technologicznie za nimi to już wyścig zbrojeń.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihauhttp://kontakt24.tvn.pl/temat,rozpedzony-samochod-wjezdza-w-auta-dwie-osoby-ranne,39520.html?categoryId=2
:shock: :shock:Na radiu mówili, że dwa wozy strasznie rozjeb..ne, ogólnie osiem rozbitych. Potem jak dojeżdżaliśmy do tego skrzyżowania z boku ok. 17.00, to stały dwie straże i kilka lawet.
4x4
Komentarz
-
Komentarz