Zamieszczone przez Mihau
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Wczoraj na "Uwaga pirat" oglądałem sposób omijania korka na ul. Modlińskiej przy BP/McDonalds... Kuźwa, co tam się dzieje :shock: Polecam obejrzeć :?
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 12 18:50 ]
A tak jeszcze z wczoraj: koleś przede mną mył auto na myjni bezdotykowej ze 20 minut. Robił to tak, że "przeszedł" każdy program (mieszając i zmieniając go co chwila), ale robił na tyle chaotycznie, że mył raz drzwi, raz dach, wracał do drzwi, itp. W każdym razie zupełnie bez jakiegokolwiek planu. W efekcie tak się zakręcił, że wyjechał z myjni autem w pianie :lol:
Komentarz
-
-
Mihau, ja generalnie odzwyczaiłem się przez ostatnich kilka lat od jazdy w korkach, więc to co zobaczyłem w "Uwaga pirat" poprostu totalnie mnie zszokowało(?!). Myślałem, że szczytem debilizmu jest jazda po pasie wyłączonym (jak kiedyś na trasie AK) albo po buspasie, ale jazda pod prąd, wjeżdzanie na czerwonym czy po pasach dla pieszych to już totalne dno. No i potwierdzenie, że w PL główną przyczyną wypadków jest totalny brak szacunku wobec innych użytkowników dróg.
Kurczę, przecież gdyby tam postawić kamerę i nagrywać wszystkich tych debili (bo dla mnie tao żadni cwaniacy!!!) a potem wzywać ich przed sad, to każdego dnia sypałyby się mandaty za kilkadziesiat tysięcy złotych. Szok, poprostu szok :shock:
Komentarz
-
-
Opisze wam swoją historię. Trasa Pruszków - Warszawa. Trochę mi się śpieszyło, a w tedy naginam i osłabiam innych.
Jadę, ale niezbyt szybo ok 80 - 90km/h. Oczywiście jeden maruder na prawym i cała trzódka różańcowa na lewym jadących nieco szybciej od tego na prawym nie pozostawiając za wiele miejsca na to aby się "wcisnąć".
To ja na prawy rachu ciachu paru maruderów (na lewym) no i zaczynam ładować się z prawego na lewy, przyznam szczerze ciasno było i na centymetry, nie było to mądre i mogłem kogoś zdenerwować. W czasie gdy wjeżdżałem na lewy auta zaczęły hamować bo za ok 400m światła, no to jeszcze ciaśniej, ale na prawym zrobiło się luźniej to ja siup na prawy. Również trochę na centymetry.ops: Przez co mój slalom mógł się wydać "głupi i nierozważny" i pewnie tak wyglądał i taki był.
ops:
Przechodzę do meritum. Zająłem miejsce honorowe na prawym pasie na światłach, obok mnie O2. Ruszam spokojnie O2 obok mnie, patrze na kolesia, a on coś do mnie (pewnie się oburzył) no cóż miał prawo po moich manewrach, choć był jednym z maruderów na lewym. :evil:
No ale mniejsza z tym, to przyśpieszam sobie, ale patrze, że Pan w O2 równo zemną chce mnie przyblokować na prawym pasie. Jego pusty, a na prawym przede mną wlokło się jakieś małe auto. Trochę się wkurzyłem i w palnik, Pan ewidentnie chciał nadążyć aby mnie nie wpuścić. No ale widocznie nie spodziewał się, że starsza siostra potrafi mieć kopa. Wskoczyłem na lewy i na prawy i jadę sobie. Zbliżają się światła, oba pasy podobnie zapchane to zostaję na prawym, ale zwalniam bo z daleka czerwone. Na co Pan się ze mną zrównuję i coś tam do mnie wymachuję tel. Nie wiem czy coś nagrywał czy pokazywał, że dzwoni. Jakoś mnie to nie interesowało. Jechałem swoim tempem, takim średnio szybkim.
Na kolejnych światłach stałem na prawym pasie jakieś 2, 3 samochody przednim. Patrze w lusterko a koleś podjeżdża najeżdża na linie coś tam cuduję.
Nigdy w życiu, nie spotkała mnie taka sytuacja, że ktoś chciał mi udowodnić w tak dobitny sposób swoje niezadowolenie. :roll: Nie jestem ideałem i zdarzają mi się czasem dni agresywnej jazdy na granicy.
Rozumiem mruganie, trąbienie, podjazd coś pomachać. Ale takie podchody. :lol: Faceta chyba energia rozpierała. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Jeszcze jedna sytuacja z A4, korek na długości około 3km, okazuje sie że zwężka do jednego pasa i co? Wszyscy ładnie na zakładkę :shock: ja w szoku że oba pasy idą równo i ani jednego tira na lewym nie było :roll:
Czyzby ruszyło coś w narodzie? Pospolite myslenie? :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaUdesky napisał/a:
Nigdy w życiu, nie spotkała mnie taka sytuacja
ooooooo, to jeszcze możesz się bardzo zdziwić
Zamieszczone przez piramidaWszyscy ładnie na zakładkę ja w szoku że oba pasy idą równo i ani jednego tira na lewym nie było
Czyzby ruszyło coś w narodzie? Pospolite myslenie?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Pojechalem wczoraj ze znajomymi do miasta. Jedyne miejsce blisko centrum to parking pod kosciolem. Udalo znalezc sie miejsce, zaparkowalem. Jeszcze chwile siedzimy w samochodzie i nagle z mojej prawej strony podjezdza czarny golf 4 czy 5. Patrze w lusterku, stanal jak debil, tak blisko. Juz wiedzialem co sie zaraz stanie i dlugo czekac nie musialem. Zonka wysiada, pan otwiera drzwi i nagle DUP o moje drzwi. Niewiele czekajac, wysiadam i prosto z mostu:
- a moze ja pana tak stukne?
- y... przepraszam
Nie ladnie tak w Wielki Piatek klamac bo jak wrocilem pozniej do auta i go otwieralem to alarm piknal (czujnik wstrzasowy byl w uzyciu). Czyli znowu k**** musial jeb*** drzwiami :roll: Tyle miejsca mial, nikt obok z jego prawej strony nie stal. To nie.... musi na zyletke zaparkowac. :evil:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Wczoraj na "Uwaga pirat" oglądałem sposób omijania korka na ul. Modlińskiej przy BP/McDonalds... Kuźwa, co tam się dzieje :shock: Polecam obejrzeć :?Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
piramida, Też stałem w tym korku na zwężce z tym że u mnie "pokarałem" przez CB jegomościa z BMW który zablokował lewy pas.. Więc tak do końca się nie ruszyło :evil:"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaMnie wczoraj osłabili kierowcy poruszający się po Wrocku, widziałem chyba ze 4 sytuacje gdzie goście wjeżdżają wprost pod maskę z ulicy podporządkowanej, czy to u was normalne? :szeroki_usmiechMasa debili, uwazac trzeba na DWR / DDZ / DWL / DGL / DZA / DPL / DLU / DL i najgorszych DBL a ponadto niektore ciemnoty z DW :twisted: Lista jest spora 8)
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Agamek12Polecam obejrzeć :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroZamieszczone przez piramidaMnie wczoraj osłabili kierowcy poruszający się po Wrocku, widziałem chyba ze 4 sytuacje gdzie goście wjeżdżają wprost pod maskę z ulicy podporządkowanej, czy to u was normalne? :szeroki_usmiechMasa debili, uwazac trzeba na DWR / DDZ / DWL / DGL / DZA / DPL / DLU / DL i najgorszych DBL a ponadto niektore ciemnoty z DW :twisted: Lista jest spora 8)
Ostatnio na AOW widziałem wlekącego się pasem awaryjnym rowerzystę na starym składaku, ale to pewnie nie był rodowity wrocławianin tylko jakiś przyjezdny. :twisted:
Komentarz
-
-
A ja dziś wracałem sobie z Gliwic skodą żony (całe 1,2 HTP). W mieście jadę sobie 60 KMH a tutaj nagle wyprzedza mnie BMW 3 z silnikiem 1,6. Gosciu staje na swiatlach, zielone i pelna pizda. Stal dobra sekunde w miejscu (mokro było) i potem pojechał sobie. Rzuciło go w lewo i prawie przywalił w gościa, który stał na pasie w lewą stronę. Szkoda, że nie byłem swoją bordowąChętnie bym go wyprzedził z uśmiechem
anyway, po co te całe manifestacje ze strony kierownika BMW?
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokapiramida, ani jednej ciężarówki, bo zakazy są w świętasuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz