Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wolfmk
    Drive
    • 2011
    • 67

Mało brakowało, a miałbym ładnie obity zderzaczek w dniu dzisiejszym (w poprzednim aucie zdarzyło mi się to dwa razy).. :wow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LFSdUOVHhAs&feature=youtu.be[/youtube]

Komentarz

• ruwado
      RS
      • 2009
      • 14889
      • Octavia IV (NX3)

Też kiedyś miałem takiego barana przed sobą :evil:
      pozdrawiam - Darek

Komentarz

• str33t
        Rider
        • 2010
        • 625

wolfmk, i tak masz nerwy. Ja już bym go wyzywał w samochodzie... :P

Komentarz

• LUKI
          RS
          • 2005
          • 5776

debil kurwa zawodowy :!:
          kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• AdamB
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 8033
            • Octavia IV (NX3)
            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Oj tam, oj tam, nie zauważył gość a Wy od razu raban :szeroki_usmiech
            Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• ruwado
              RS
              • 2009
              • 14889
              • Octavia IV (NX3)

Ja musiałem się ratować w jednej sekundzie wbiciem wstecznego - rura do tyłu i klakson - dobrze, że z tyłu nic nie było. To był odruch.
              pozdrawiam - Darek

Komentarz

• AdamB
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 8033
                • Octavia IV (NX3)
                • DKZA 2.0 TSI 190 KM

ruwado, po to jest klakson
                Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• Agamek12
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 9943
                  • Ford

Ech... normalna parkingowa sytuacja a Wy się czepiacie jak baby...
                  Ja już bym chyba osiwiał gdybym miał się przejmować takimi pierdułami...
                  Adam... Używam:
                  Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                  Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• ruwado
                    RS
                    • 2009
                    • 14889
                    • Octavia IV (NX3)

AdamB, klakson jest, ale jak gosć dał żaru na wstecznym, bo chciał tyłem!!!!!! przejechać z lewego pasa na prawy, na którym stało kilka samochodów, a ja na lewym juz byłem dalej niz ostatni na prawym. Nie miał szans wyhamować, musiałem się ratować ucieczką do tyłu.
                    pozdrawiam - Darek

Komentarz

• parasite
                      L&K
                      • 2011
                      • 1368

Zamieszczone przez LUKI
                      debil kurwa zawodowy
                      Wiem, że internet pozwala na wiele ale to już jest lekkie przegięcie.

Ten topic robi się coraz bardziej komiczny. Ot stado "mistrzów kierownicy" trzepie się nad zwykłym zagapieniem się kierowcy jakby co najmniej spowodował katastrofę w ruchu lądowym.

Błędy na drodze przytrafiają się nawet zawodowcom ale widzę, że co niektórym wydaje się, że normalnie drugi Kubica z nich. Wrzućcie trochę na luz.

Zamieszczone przez Agamek12
                      ch... normalna parkingowa sytuacja a Wy się czepiacie jak baby...
                      Ja już bym chyba osiwiał gdybym miał się przejmować takimi pierdułami...
                      AGR 112KM, 232Nm
                      Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• Agamek12
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 9943
                        • Ford

A ja wczoraj zostałem drogową piz.ą, bo źle wyliczyłem różnicę prędkości i odległość kierowcy jadącego naprzeciwko i... zmusiłem jadącegp naprzeciwko kierowcę do przyhamowania i delikatnej zmiany toru jazdy a sam musiałem dość gwałtownie wrócić na swój pas... No dalej, kto sam jest bez winy niech pierwszy powie, żem dupa a nie szofer
                        Adam... Używam:
                        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• ruwado
                          RS
                          • 2009
                          • 14889
                          • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez Agamek12
                          No dalej, kto sam jest bez winy niech pierwszy powie, żem dupa a nie szofer
                          I nastała cisza......
                          ale tylko na chwilę
                          pozdrawiam - Darek

Komentarz

• spc
                            Elegance
                            • 2012
                            • 825
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez wolfmk
                            Mało brakowało, a miałbym ładnie obity zderzaczek w dniu dzisiejszym (w poprzednim aucie zdarzyło mi się to dwa razy).. :wow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LFSdUOVHhAs&feature=youtu.be[/youtube]
                            Jaką masz kamerkę? Planuję kupno i nie mogę się zdecydować na konkretny model, a widzę, że Twoja dość ładnie nagrywa.

Żeby nie było że offtop:
                            We wtorek byłem świadkiem wypadku, całość działa się ok 50 metrów przede mną. Powiem, że pierwszy raz widziałem latającego Passata. Pasek jechał 2 auta przede mną w tym samym kierunku i zabrał się za wyprzedzanie szeregu aut. Zrobił to jednak na podwójnej ciągłej przed skrzyżowaniem. Pech chciał, że przed nim do skrętu w lewo zabrał się facet w Pandzie. Szczęściem kierowcy Fiata było to, że dostał strzał w przednie koło (które zostało wyrwane razem z amortyzatorem i połową przodu), a nie w drzwi kierowcy, bo nie byłoby co zbierać. Panda po 2 bączkach została na drodze, Pasek odbił się, podskoczył na krawężniku, ściął znak i wylądował w rowie. Kierowcom nic się nie stało.
                            Osłabiły mnie natomiast 2 rzeczy:
                            - głupota kierowcy Paska i zachowanie innych kierowców. Głupota, bo wyprzedzanie na skrzyżowaniu jest debilizmem samym w sobie. Jestem na to szczególnie uczulony, bo przez podobnego idiotę straciłem kumpla w takich samych okolicznościach.
                            - zachowanie innych kierowców - przede mną zatrzymał się samochód który jechał bezpośrednio za tym Paskiem, za nim ja. Moja pierwsza reakcja - pobocze, awaryjki, telefon w łapę i 112, równocześnie wyjście z auta i sprawdzenie co się stało z relacjonowaniem na bieżąco dyżurnemu w Tarnowie jak wygląda sytuacja. Pozostali, którzy jechali za mną po prostu ominęli miejsce wypadku i pojechali dalej.
                            Nie wiem dlaczego, ale bardziej jestem rozczarowany zachowaniem tych, którzy po prostu przejechali omijając całe zajście, niż głupotą kierowcy Passata. Dość dużo jeżdżę po Polsce, bo robię koło 70kkm rocznie i widzę wariactwa innych, więc może się przyzwyczaiłem. Ale z taką obojętnością się jeszcze nie spotkałem. I to mnie właśnie osłabia... Ja zostałem nauczony postępować inaczej :|
                            Piter
                            tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                            KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• wolfmk
                              Drive
                              • 2011
                              • 67

spc, moja kamerka to dokładnie ta http://kamerysportowe.pl/?183,kamera...e-147-hd-1080p
                              Jedyne, co mnie wqrza to to, że słychać trzaski podczas nagrywania (podczas jazdy) i nie wiem co jest tego powodem. Podobno ten typ tak ma, ale za to odwdzięcza się płynnością nagrań i wystarczającą rozdzielczością . Na dużym TV też da się oglądać i nie ma pikselozy. Kamera jest w obudowie, w której jest większość tanich kamerek.
                              Mi ostatnio gościu tirem stanął na środku skrzyżowania, a jak zatrąbiłem to jeszcze się burzył.. Oczywiście ja wjechałem na skrzyżowanie jak zapaliło się zielone.. Szkoda, że tego nie zgrałem .

Komentarz

• spc
                                Elegance
                                • 2012
                                • 825
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

wolfmk, Dzięki. Dźwięk mi akurat nie jest specjalnie potrzebny, bo w firmowozie mam głośnomówiący i w ciągu dnia dużo rozmawiam, a nie każdy temat dotyczący firmy powinien być nagrany
                                Piter
                                tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                                KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• aro_40
                                  RS
                                  • 2007
                                  • 1529
                                  • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez spc
                                  Pozostali, którzy jechali za mną po prostu ominęli miejsce wypadku i pojechali dalej.
                                  Nie wiem dlaczego, ale bardziej jestem rozczarowany zachowaniem tych, którzy po prostu przejechali omijając całe zajście, niż głupotą kierowcy Passata.
                                  Nie dziw się... Ciąganie po Policji, prokuraturze, a potem po sądach jako świadek.. w robocie będą się krzywo patrzeć, strata czasu, a jeszcze ze świadka zrobią ze mnie sprawcę - po co to komu...
                                  Niestety, Polska smutna rzeczywistość.
                                  If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• sew1981
                                    RS
                                    S_OCP MemberModeratoRS
                                    • 2009
                                    • 10918
                                    • Fiat

aro_40, myślę, że Ci co omijają nie analizują tak głęboko tego, że będą gdzieś tam ciągani. Tylko poprostu to zwykła znieczulica. Inny przykład gość ma atak na ulicy - np. na serce, ile osób podejdzie? znajdzie się w ogóle jakaś w tłumie gapiów/przechodniów?
                                    To znieczulica, a nie strach przed ciąganiem przed sądem. Jak jest więcej świadków takiego wypadku, to wystarczy wyjść, pomóc, nie zawsze będzie się to wiązało z łażeniem po sądzie/prokuraturze. Czasem okoliczności są oczywiste i wina. W tym wypadku opisywanym również, i wątpie, żeby się wypierał swojej tak oczywistej głupoty.

Komentarz

• aro_40
                                      RS
                                      • 2007
                                      • 1529
                                      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez sew1981
                                      To znieczulica, a nie strach przed ciąganiem przed sądem. Jak jest więcej świadków takiego wypadku, to wystarczy wyjść, pomóc, nie zawsze będzie się to wiązało z łażeniem po sądzie/prokuraturze. Czasem okoliczności są oczywiste i wina. W tym wypadku opisywanym również, i wątpie, żeby się wypierał swojej tak oczywistej głupoty.
                                      Znieczulica na pewno, ale i obawa przed ciąganiem. Nawet w oczywistych przypadkach, to sa one oczywiste dla Ciebie, dla mnie, dla wielu innych, ale niekoniecznie dla Policji (zwłaszcza po "rozmowie" ze sprawcą) - weź na przykład ostatni wypadek Zientarskiego.
                                      If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• loru
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 4286
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Znieczulica na pewno ale też polska przypadłość: zawiść , "zapierdalał, wyjebał się do rowu to niech teraz sam się z niego wyciągnie", lub jak kto wolo "a dobrze mu tak po co zapierdalał"
                                        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• loponez
                                          Ambiente
                                          • 2011
                                          • 196

Zamieszczone przez parasite
                                          normalnie drugi Kubica
                                          któremu też parę razy w życiu "nie wydało"
                                          Każdy popełnia jakieś błędy w czasie jazdy, ważne żeby nie stanowiły one zagrożenia życia dla innych i nie były świadoma głupotą.
                                          Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
                                          nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• bzyq_74
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 3467
                                            • Volkswagen
                                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                                            • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez loru
                                            Znieczulica na pewno ale też polska przypadłość: zawiść , "zapierdalał, wyjebał się do rowu to niech teraz sam się z niego wyciągnie", lub jak kto wolo "a dobrze mu tak po co zapierdalał"
                                            + brak wiedzy udzielania 1-szej pomocy, omdlenie na widok kwi i włóczenie się po komisariatach/sądach
                                            MARCIN
                                            Mój szkodnik

Komentarz

• maymer
                                              Elegance
                                              • 2010
                                              • 839

Albo mam dzisiaj ujemy biorytm i wszyscy mnie dzisiaj wqrwiają albo dzisiaj co drugi niedzielny kierowca na drodze:
                                              1. Jakaś pani w clio dziarsko zmieniła pas, tylko chyba zapomniała spojrzeć w lusterko, otrąbiona zrezygnowała z manewru :lol:
                                              2. Ludzie chyba myślą, że jak na małe skuterki nie potrzeba prawa jazdy to myśleć też nie muszą, jechał dzisiaj jakiś "miszcz" po krajówce środkiem pasa, a do tego miał nogi roz*ebane na boki jak do porodu
                                              3. Jakiś geniusz w Mazdzie 323F tesco-chrom-tjunink-edyszyn wyprzedzał na: zakręcie, podwójnej ciągłej, skrzyżowaniach i pasach no i z prędkością znacznie większą od dopuszczalnej
                                              4. Tu raczej ja osłabiałem turystów spacerujących po Górach Izerskich, czułem ich wrogi wzrok kiedy przemierzałem szlaki turystyczne w dużej terenówce :twisted: dobrze, że tym razem nikt mnie nie zatrzymał i nie krzyczał do mnie: "jakim prawem skurwysynu tu wjechałeś" a miałem już kilka takich sytuacji, albo ostentacyjne nieschodzenie z drogi :wink:

Komentarz

• blackrs
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 4826
                                                • Superb II combi (3T5)
                                                • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Wczoraj traska Białystok-Suwałki to co się dzialo an tej drodze to masakra walka o życie. Osobówki, tiry wyprzedzanie na ciąglem, we wsiach na około wysepek... a najbardziej agresywni kierowcy lanos,stara astra, vesttrac 1...
                                                pytam sie po co jak 15 km dalej wjechalem do miasta i wszyscy stalismy razem w kolejce do świteł
                                                gdzie się tym ludziom tak "śpieszy" jak i tak nic nie zyskują a było kilka takich sytuacji, że ci z naprzeciwka ratowali się poboczem
                                                BYŁA o1 rs
                                                BYŁA o2 1.6
                                                JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• ruwado
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 14889
                                                  • Octavia IV (NX3)

Ja wczoraj w Otwocku widziałem pacjenta co Beemką wypierdzielił na lewy pas, dał dymu z opon i poszedł po lewej stronie dwóch wysepek na skrzyżowaniu (przed i za ulica pprzeczną). Za skrzyżowaniem wrócił na prawy pas, zmuszając tych z przeciwka do hamowania w ostatniej chwili. Normalnie półmózg.
                                                  pozdrawiam - Darek

Komentarz

• r2r
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 4721
                                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

zurcio, czasem nawet zobaczysz dużo więcej

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

oglądać do końca!!!!
                                                    hardkor :shock: :shock: :shock:
                                                    Artur

Komentarz

Pracuję...