blind_walker, i w sumie to dobrze, że takie kontrole się odbywają.
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Zorrtutaj jest pewien paradoks,
jeżeli dajmy na to zmierzą Ci 72km/h na ograniczeniu do 50 to jakiej wysokości mandat powinieneś dostać, widełki 11-20 km/h (wliczając błędy aparatury) czy też widełki 21-30 km/h?
do każdego (na tyle na ile mi wiadomo, nie rzucę paragrafem) pomiaru (ręczny, kamera, radiowóz, FR) obowiązuje cytowany przezemnie zapis o 3km/3%
także jak tylko napiszesz pismo to bez łaski dadzą ci punkty z niższych widełek, ale za to pewnie wtedy z tych samych widełek maksymalną stawkę...Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Prekompilator, Mnie bardziej interesuje 0:48, co tworzy "kierowca" białego dostawczaka :idea:Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Nie jestem pewien, czy rozmalowanie pasów (widok w drugą stronę, skręcaliśmy z prawej) nie wprowadziło go w błąd - kiedyś pas, na który teraz niepotrzebnie wjechał, prowadził na wprost lub w lewo (teraz tylko w lewo).
Nie mniej jednak - gdyby pojechał tak, żeby nie blokować innych, czyli na maksymalnie prawy, to nie byłoby problemu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78ja widzę tylko jak ten ktoś z kogo auta jest to kręcone , przekracza linie P-2?Zamieszczone przez Prekompilatorosłabia nieumiejętność korzystania ze wszystkich pasów do zjazdu przy skręcie w lewo na tzw. "rondzie ze światłami". W efekcie czeka się na przejazd 2-3 razy dłużej:
jakby mieć dostęp do monitoringu to dopiero można by było zobaczyć kwiatki :szeroki_usmiech
jak delikwent, który "na chwilę" zaparkował blokując całe to rondo
Ps.
Prekompilator, co za sprzęt nagrywający masz ? bo całkiem, całkiem nagrywaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
westwi78,
Dobrze widzisz - nie zamierzałem czekać kolejnego cyklu świateł, podczas gdy na pasie obok było miejsce. Generalnie żałuję, że od razu nie pojechałem omijając kolejkę, jak taksówkarz w octavii.
Wally,
To Prestigo RoadRunner 511. Zaletą jest to, że nagrywa w deklarowanej jakości, a nie tylko rozdzielczości.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrekompilatorZamieszczone przez westwi78No tak, zapomniałem że dla Ciebie znaki są ważne tylko wtedy, kiedy tak uznasz
Czytając ten wątek, odnoszę wrażenie, ze my to jesteśmy ci super kierowcy, a oni wszyscy to buraki, które jeździć nie umieją. Każdy z nas robi błędy na drodze. Zalecam więcej spokoju.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekb1A co tu zgłębiać. Robisz z igły widły.
Czytając ten wątek, odnoszę wrażenie, ze my to jesteśmy ci super kierowcy, a oni wszyscy to buraki, które jeździć nie umieją. Każdy z nas robi błędy na drodze. Zalecam więcej spokoju.
Jeżeli uważasz, że to co piszę to żaden problem, to zatrzymaj się w drodze do pracy albo gdy ci się spieszy, bez powodu na 5 minut.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12No bez jaj...
Gdyby po Warszawie wszyscy "cwaniakowali" jak Prekompilator, to byłoby o wiele mniej korków. Fakt: złamał przepis, ale nikomu nie przeszkodził, nikogo nie "wyd.mał".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiPanowie, czy ja mam jakieś deja vu czy co? Posty od 5 do 2 wstecz już kiedyś czytałem...
Zamieszczone przez tomekb1Dokładnie. Kiedyś mi blyskał światłami samochód jadący za mną, gdy "bezmyślnie" zwolniłem do 50 w terenie zabudowanym, a można było ostro ciąć, bo rano i pusto na drodze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez Agamek12Gdyby po Warszawie wszyscy "cwaniakowali" jak Prekompilator, to byłoby o wiele mniej korków.
Komentarz
-
-
Panowie ale macie problemy, po prostu zapierdalajcie tak aby nikomu nie przeszkadzać i żeby nikt przez was nie musiał hamować a wszyscy będą szczęśliwisuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz