piotrek_gdy, a w tych fotelikach to w/w bracia jechali :diabelski_usmiech :?: EOT
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
teraz to ja już nie wiem o co chodzi :?: :roll: czy o wlepe czy o zachowanie na drodzeSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Dzisiaj mnie podqrwił koleś w starszej A4 ciemne tylne klosze, ciemna szyba, z przodu paski ledowe których prawie nie było widać.
Jadę sobie "spokojnie" ekspresówką koło Kielc, wyprzedzam gościa i jadę dalej, po skończeniu ekspresówki typowa "7" czyli po jednym pasie, skrzyżowania, ciągłe linie, wysepki, sznur samochodów, patrze w lusterku a jegomość zapierd,,a lewym pasem, przez wymalowane wysepki, skrzyżowania, ciągłe linie, przejścia dla pieszych :shock:
Szkoda że nie miał cb bo bym mu pięknie nawtykał wieśniakowi :!:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905czy o wlepe czy o zachowanie na drodze
przecież to wiocha mieć takiego "klubowicza-martwą duszę" która robi tylko czarny PRprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piramida, ja wiem, że to się nazywa podpierdalanie i nie jest to zbyt uprzejme zachowanie, ale trzeba było przyjrzeć się numerom i 997/112. Ja sam ostatnio dzwoniłem siedząc w robocie, bo po pracownika ktoś przyjechał starą e36 z niezamkniętą maską silnika i wymontowanymi lampami z przodu. Ch*j z nim, ale jakby kogoś potrącił, to przecież ta maska mogłaby człowieka przeciąć na pół. Niebiescy przyjechali w ostatniej chwili zanim odjechał.
Komentarz
-
-
2.0-16v Michał, a najciekawsze jest to, że jak rano tego człowieka przywiózł do roboty to jeszcze lampy miał. Kij wie po co je wyjął, ale godzinkę po rozmowie z panami przyjechał z narzędziami i je założył (jak się okazało leżały w bagażniku :shock: ). Zastępca oficera dyżurnego KMP w Częstochowie nie bardzo mi chciał wierzyć i 5 razy się dopytywał czy dobrze zrozumiał, że jest BMW w którym nie ma reflektorów :lol: Po rozmowie z niebieskimi kierowca podszedł do mnie do budki (myślałem, że po to żeby mnie opier*olić) i zapytał skruszony czy to nie problem żeby auto godzinkę tu przed bramą postało :lol:
Komentarz
-
-
Zorr,
Dobre, dobre...O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrproponuję wprowadzić egzamin potwierdzony certyfikatem w celu otrzymania "wlepy"
są przecież reguły- trzeba być członkiem klubu, być na kilku spotach, brać udział w życiu klubu- ciekawe czy marbaPAPA spełnił te wymagania- jak nie to niech ta osoba która mu dała wlepę teraz niech mu ją ściągnie
chyba, że nie ma jaj i nie postawi się tatusiowi :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, popieram :!:
Fakt faktem, że fajnie jest mieć "klubową" taxówkę, ale to nie zmienia sposobu zachowania na drodze.
Swoją drogą, też nie raz i nie dwa, zdarzyło mi się jechać "nieco szybciej" i pewnie komuś zajechać drogę, ale wydaje mi się, że za każdym razem takiego zachowania, chociaż mrugłem kierunkami, lub jeśli była potrzeba, to osobiście przepraszałem :roll:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4techchociaż mrugłem kierunkami
każdy może popełnić jakiś błąd (zwłaszcza jak się jest w obcym mieście) ale staramy się zazwyczaj przeprosić(czy to awaryjkami czy podnosząc rękę)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdya mnie dziś rozje...ał gościu w srebrnej O2 kombi 1,6 Mpi oklejony jako "Medyk Taxi" na blachach GA 129xx
najpierw wywalił z lewego pasa na ciągłej na prawy prawoskręt(oczywiście bez kierunkowskazu) a jak go obtrabiłem bo mi o mało zderzaka nie urwał to zaczął mnie blokować jadąc zygzakiem po dwóch pasach tak abym go nie wyprzedził
jak udało mi się wreszcie ciecia ominąć (okazało się, że to męska starsza ciota (nikogo nie obrażając :diabelski_usmiech) wioząca dwoje malutkich dzieci w fotelikach z tyłu) gościowi odbiła palma i za wszelką cenę próbował wyprzedzić mnie kończącym się prawym pasem wymuszając pierwszeństwo poczym skurwy...yńsko hamując mi przed nosem- odpuściłem go z tego prawego pasa bo żal mi się dzieci zrobiło- chociaż może byłoby lepiej gdyby nie wprowadzał swoich genów do ludzkiej puli
najgorsze w tym wszystkim, że gość miał oklejone auto OCP- ciekawe kto dał mu wlepę bo na spoty nie przyjeżdża
potem rozmawiałem z mechanikiem koło którego owo indywiduum zamieszkuje- potwierdził, że gość jeździ jak niespełna rozumu i jego też próbował kiedyś zepchnąć do rowu
obciach, że coś takiego ma wlepę OCP
:shock:Daniel
Komentarz
-
-
Ja proponuję uważać na DK 88 pomiędzu Bytomiem a Gliwicami. Można tam spotkać czarną Fabię RS na Świętochłowickich numerach (SW). Kierowca często wyprzedza jadąc pod prąd i jego prędkość to około 160 km/h lub więcej. Trudno mi dokładnie napisać.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyojciec naszych forumowych kolegów marbaba i macbaba od których pewnie dostał wlepęOII 1,4 TSI CAXA blekmiedzik
Komentarz
-
-
slawek31113, a dlaczego mam pisac na PW? i do kogo?
zdarzenie miało miejsce na drodze publicznej i w obecności świadków
poza tym- czytaj ze zrozumieniem- probowałem rozmawiac z zainteresowanym i spotkałem sie z nieprzyjemnym potraktowaniem
kolega macbab powinien mu podziękować, bo jego dzieci wiózł dziadziuś na tylnym siedzeniu
i to nie pierwszy raz kiedy ten pan zachowuje się w podobny sposób na drodze - są inne osoby, notabene niektóre znasz
jeździ jak jeździ- ja go uczyć nie będę- mam pretensje o to że jego styl jazdy jest firmowany przez OCP- a jakoś na spotach nie bywa- a to chyba wymóg żeby dostać wlepę(oprócz czlonkostwa w OCP)
slawek31113, masz jakiś problem z tym co napisałem?
czy nie uważasz że trzeba piętnowac podobne zachowania, czy kryc to bo to tatuś kolegi?
bo wydźwięk twojej wypowiedzi jest jasny
Kali ukraść krowę- dobrze, Kalemu ukraść krowę- bardzo źle
[ Dodano: Pon 18 Lis, 13 11:16 ]
Zamieszczone przez slawek31113Dorośli ponoszę odpowiedzialność sami za siebie
Zamieszczone przez slawek31113jeżeli masz tak wielki żal do wspomnianych kolegów
[ Dodano: Pon 18 Lis, 13 11:24 ]
Zamieszczone przez slawek31113(wielu z nas wie gdzie często stacjonuje)
ale twoja wiedza wyraxnie wskazuje na motywy twojego wystąpieniaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
slawek31113, piotrek_gdy, zanim się zacznie wojna :wink:
Napiętnować gościa jak najbardziej :!: im bardziej publicznie tym wg. mnie lepiej
i slawek31113 o tym chciał napisać a chodzi mu chyba o to aby publicznie nie mieszać do tego dalszej rodziny (synów).
i pewnie dlatego wspomniał o PW
Rozmowa Adaś jak piszesz nie ma sensu z gościem, bo efekty opisałeś jak to wyglądało na miejscu zdarzenia.
natura ma to do siebie, że wczesnij czy później takich debili
(inego określenia nie potrafię znaleźć dla jegomościa - z całym szacunkiem dla synów) eliminuje sama,
więc co się odwlecze to nie uciecze i jak pisałem wcześniej mam nadzieję, że wyelimuniuje się tylko sam a nie z kimś przy okazji.
Albo trafi na kogoś kto mu spuści porządny wpie.dol za cwaniakowanie i jak to nazywam "funkcję nieśmiertelność"
i może to coś go w końcu nauczy (choć powątpiewam osobiście :szeroki_usmiech )Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz