Zamieszczone przez piotrek_gdy
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Mihauczęsto zdarza się spotkać takiego easy-ridera co se robi co chce
na serio rozważam opcję zdjęcia wlepy żeby nie byc kojarzonym z takimi osobamiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyno ale nie każdy jest oklejony
A co do vlepy to przez jedną parówe co się nie umi zachować nie ma co "naszych barw" ściągać. To, że niektórzy kierowcy BMW to burole nie oznacza, że nie ma co kupować samochodów tej marki, bo też staniesz się burolem. Zawsze i wszędzie znajdzie się jakaś ..... co pracuje na złą opinię reszty.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfaziwięcej luzu
gdybym jechał swoim autem tobym rozsmarował kupę po barierach nie patrząc na uszkodzenie własnego auta
jego szczęście, że jechałem pożyczonym
poza tym - wiesz dobrze o czyim ojcu mówimy
są świadkowie- będzie sprawa :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyMihau, no ale testy robią
chyba, że to taki "taryfiarz" z małym kogutem, albo napisem TAXa czy jakoś tak :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datowszyscy kupują...
Zamieszczone przez georggPisałeś, że może od synów dostał wlepę. To niech teraz oni ją tatusiowi usuną aby nie robił obciachuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyjak znam życie to zaraz się zbierze silna grupa obrońców- już w trójmiejskim wątku piszą, że powinienem cichutko tylko na PW zwrócić uwagę a nie tak od razu- na forum :wink:
bardzo dobrze, że głośno i wszędzie - żadnej litości nad ćwokiem, który naraża innych
a co najważniejsze dzieciaki w samochodzie w imię tego, że urodził się z małym siurem i przedłuża go takim debilizmem
Adaś -Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zgadzam się, wlepka nie daje nieśmiertelności. Mnie kiedyś jeden ocepek wyjechał na siłę i wymusił, ale potem ładnie przeprosił awaryjnymi więc nie wrzucałem nagrania na forum
Jestem za publicznym linczem - sytuacja jest ewidentna, ćwok też, do tego ponoć recydywa i z dziećmi na pokładzie - na stos.
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, Adam, masz rację - tylko mniej emocji. W trójmiejskim wątku jeszcze Ciebie nikt nie zlinczował :wink: . Seba wszedł z Tobą w bardzo rzeczową polemikę, każdy ma prawo do własnego zdania na temat tego zdarzenia, które notabene ma miejsce co chwila na naszych drogach. Szkoda nerwów i emocji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoZgadzam się, wlepka nie daje nieśmiertelności. Mnie kiedyś jeden ocepek wyjechał na siłę i wymusił, ale potem ładnie przeprosił awaryjnymi więc nie wrzucałem nagrania na forum
Jestem za publicznym linczem - sytuacja jest ewidentna, ćwok też, do tego ponoć recydywa i z dziećmi na pokładzie - na stos.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Wally, dato, jak napisałem może bym i olał sytuację ale jak podszedłem na światłach zwrócić uwage to mnie jeszcze zbluzgał i pokazał "tu się zgina ..."
i pewnie olałby temat gdyby przeprosił
ale takie zachowanie i do tego starszy facet :roll:
no i ta wlepa OCP- a potem przez takie indywidua na nas wszystkich jadą
i żeby chociaż zgodnie z regulaminem- przyjeżdżał na spoty, dostał wlepę- OK
ale on po prostu od synka dostał- po znakomstwu :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfaziW trójmiejskim wątku jeszcze Ciebie nikt nie zlinczował :wink: .Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfazipiotrek_gdy, wpadaj na spota piwnego, damy radę opić temat i będzie git majonez. Zbierze się rada, sąd, wydamy werdykt i pojedziemy po tym wszystkim zeszlifować wlepę kolesiowi. Trunki na dodadzą siły i odwagiSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905bo to jest oznaka słabości ,takie moje zdanie
i w pełni się zgadzam z przedmówcami o tym, że ktoś taki jeździ z wlepą.
Sam nie jestem święty ale wożąc własne dzieciaki spokojnie pasuję do stereotypu dziadzia w kapeluszu z piórkiem :wink:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wallyjak sprawa się nagłośni i w końcu "potencjalny morderca" dostanie za swoje to zacznie używać sprzętu między uszami do myślenia a nie tylko do przyjmowania pokarmuSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauNajważniejsze to się przyznać do błędu, bo każdy je popełnia i przeprosić czy to awaryjkami czy czymkolwiek innym, a nie dorzucać do pieca jak to zrobił Pan starszy. Szanujmy się na drogach.Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoDokładnie tak. Świętych nie ma
to ja tylko kończąc temat podpowiem, że w/wym indywiduum to prywatnie ojciec naszych forumowych kolegów marbaba i macbaba od których pewnie dostał wlepę
ciekaw jestem czy mu ją teraz zdejmą- czy brak jaj jest ...... dziedziczny?(bez obrazy- wycofam jak mu zdejmiecie wlepę :diabelski_usmiech )przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz