na szczescie tylko ja to bede widziec, wiec jakby co oslabie siebie, lepsze to niz latanie w miescie bokiem
aly za pasy, ale jakoś się wytłumaczyła, wzięli dokumenty i bach przeglądu nie ma, skończył się 21 grudnia. Of kors siostra wykonała telefon do starszego, no dobra jedź tam i tam, potem starszy pomyślał sobie: to i ja zajrzę w dowód i zonk przegląd był do 22 października
Szybko na stacje, oba samochody przegląd przeszły bez problemu.
aly za pasy, ale jakoś się wytłumaczyła, wzięli dokumenty i bach przeglądu nie ma, skończył się 21 grudnia. Of kors siostra wykonała telefon do starszego, no dobra jedź tam i tam, potem starszy pomyślał sobie: to i ja zajrzę w dowód i zonk przegląd był do 22 października
Szybko na stacje, oba samochody przegląd przeszły bez problemu.
jechalem ciezarowym tempomat na 90 ustawiony a on pierw wyprzedzil a pozniej 80, jak ja sie wzialem za niego to przyspieszyl a za mna oczywiscie juz auta jak to na autostradzie i tak przez krotki kawalek bo ja kierunek w prawo odczekalem ze 3 sek :P i wracam na prawy, musial zwolnic. jakies 2 minuty pozniej przeszedl kolo mnie ze 120 kmh zeby za chwile hamowac przed bramkami i fotoradarem. Gosc wygladal troche jakby pierwszy raz jechal autostrada.

Komentarz