Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • loru
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 4286
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

więcej szczęścia niż rozumu : http://kontakt24.tvn.pl/temat,samoch...ch,160712.html
    O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• BADYL
      RS
      • 2011
      • 2396
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

loru, masakra :shock:
      nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• bzyq_74
        RS
        • 2008
        • 3467
        • Volkswagen
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

loru, trochę rozumu może miał :P, bo nie zapiął pasów i wskoczył na drzewo :diabelski_usmiech
        Widząc samochód po wypadku, jakby zapiął pasy to tylko karawan wzywać 8)
        MARCIN
        Mój szkodnik

Komentarz

• blind_walker
          RS
          • 2010
          • 4533
          • Octavia I combi (1U5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez bzyq_74
          i wskoczył na drzewo :diabelski_usmiech
          Wrócił do swoich.
          mkII 20VT (600h worked)
          Roooooomster

Komentarz

• Mihau
            RS
            • 2009
            • 7460
            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Drifting ciężarówką :shock:
            O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• loru
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 4286
              • Octavia II (1Z3)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Mihau
              nie wiem dlaczego pojechał dalej , ja bym wyszedł i przynajmniej spodnie zmienił :szeroki_usmiech
              O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• eaglemirek
                RS
                • 2010
                • 14116
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez blind_walker
                Wrócił do swoich.
                :szeroki_usmiech

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• kabanos
                  RS
                  • 2011
                  • 4544
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez loru
                  Zamieszczone przez Mihau
                  nie wiem dlaczego pojechał dalej , ja bym wyszedł i przynajmniej spodnie zmienił :szeroki_usmiech
                  Siedzisz i myślisz: zawadzi czy nie zawadzi, zabije czy nie :shock:

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• Mihau
                    RS
                    • 2009
                    • 7460
                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez loru
                    przynajmniej spodnie zmienił :szeroki_usmiech
                    I paciorek odmówił. :P
                    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• dontak
                      Rider
                      • 2008
                      • 586
                      • Octavia III combi (5E5)
                      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez Mihau
                      Ja to chyba nie byłbym w stanie ruszyć po takiej przygodzie :shock: Gacie do wymiany!!!
                      Ale widać w Rosji to normalne i może przez to nerwy mocniejsze mają :lol:
                      OIII 1.2 TSI 105 KM

Komentarz

• PAOLO ESCO
                        RS
                        • 2009
                        • 6626
                        • Volkswagen
                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez loru
                        ja bym wyszedł i przynajmniej spodnie zmienił
                        łeee tam nawet mu szybek śniegiem nie zapruszył ...nie było o co się stresować :P
                        PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Ayu
                          RS
                          • 2009
                          • 4154

Mnie dziś osłabił kierowca w Focusie na blachach WI, jechał autostradą A4 od Wrocławia do zjazdu na Opole lewym pasem, ze dwa razy zjechał jak mu ktoś mrugnął światłami, stałe tempo około 130 km/h, obserwowałem go w lusterku wstecznym.

Komentarz

• bws34
                            Rider
                            • 2011
                            • 543

dontak, Pewnie na bani wszyscy jechali więc przyjął to na "klate"
                            "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• piramida
                              RS
                              • 2009
                              • 12222
                              • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez PAOLO ESCO
                              Zamieszczone przez loru
                              ja bym wyszedł i przynajmniej spodnie zmienił
                              łeee tam nawet mu szybek śniegiem nie zapruszył ...nie było o co się stresować :P
                              jak dla mnie to gruba akcja :shock:

[ Dodano: Czw 15 Gru, 11 23:01 ]
                              Zamieszczone przez hotrain
                              Mnie dziś osłabił kierowca w Focusie na blachach WI, jechał autostradą A4 od Wrocławia do zjazdu na Opole lewym pasem, ze dwa razy zjechał jak mu ktoś mrugnął światłami, stałe tempo około 130 km/h, obserwowałem go w lusterku wstecznym.
                              też sie z takimi spotykam, dojezdzam do takiego typa na lewym pasie, gość zjezdza na prawy po czym zaraz po manewrze wyprzedzenia gość od razu wraca na lewy a przed nim pusto :evil:
                              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Big
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 6389

Zamieszczone przez piramida
                                też sie z takimi spotykam, dojezdzam do takiego typa na lewym pasie, gość zjezdza na prawy po czym zaraz po manewrze wyprzedzenia gość od razu wraca na lewy a przed nim pusto
                                No skoro policja na takie zachowania pozwala, bo na nie nie reaguje, to ludzie robią co im się podoba
                                Czarny Elegance

Komentarz

• piramida
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 12222
                                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Big
                                  też sie z takimi spotykam, dojezdzam do takiego typa na lewym pasie, gość zjezdza na prawy po czym zaraz po manewrze wyprzedzenia gość od razu wraca na lewy a przed nim pusto
                                  No skoro policja na takie zachowania pozwala, bo na nie nie reaguje, to ludzie robią co im się podoba
                                  ostatnio szło w tvn turbo w "piracie drogowym" jak gośc zapierdala 180 ekspresówka lewym pasem i chyba sie domyslacie jaki dostał mandat? Oczywiscie o jezdzie lewa nie było ani słowa :evil:

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• blind_walker
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 4533
                                    • Octavia I combi (1U5)
                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Chwilę temu jechałem do Gliwic, tam i z powrotem 45min jazdy, po drodze 3 razy wymuszono na mnie pierwszeństwo.
                                    We wszystkich przypadkach były to blondyny z telefonami przyklejonymi do uszu. :twisted:

Pierwsze wymuszenie:
                                    Seat nie zastosował reguły prawej dłoni:

Drugie:
                                    Honda wyjechała mi przed maskę:

Trzecie:
                                    Honda wyprzedała autobus, który dojeżdżał do przystanku:
                                    mkII 20VT (600h worked)
                                    Roooooomster

Komentarz

• Big
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 6389

Oczywiscie o jezdzie lewa nie było ani słowa
                                      No, ba. Przecież nasi dzielni policjanci nawet iwe maja pojęcia o istnieniu przepisu który nakazuje jazdę parwym pasem. Przecież oni byli szkoleni do kontroli prędkości i na odprawie powiedziano im, że mają kontrolowac predkość, no to oni kontrolują prędkość :evil:
                                      A potem wychodzi pan inspektor z Głównej i pierniczy coś o tym jak to policja dba o bezpieczenstwo na drogach.
                                      Czarny Elegance

Komentarz

• Zorr
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2110

ostatnio szło w tvn turbo w "piracie drogowym" jak gośc zapierdala 180 ekspresówka lewym pasem i chyba sie domyslacie jaki dostał mandat? Oczywiscie o jezdzie lewa nie było ani słowa :evil:
                                        no ale jak jechał 180 na ekspresówce, to może faktycznie lepiej aby trzymał się lewego pasa, raczej go nikt nie chciał wyprzedzić a i przy takiej szybkości ryzyko wbicia się w jakiegoś ślimaka jest mniejsze na lewym niż na prawym.
                                        (Wiem wiem źle zrobił, ale głównie jednak jadąc 180km/h)

[ Dodano: Pią 16 Gru, 11 12:41 ]
                                        blind_walker, światła włączyłeś, bo odnoszę wrażenie, iż Cię blondynki nie widziały?
                                        Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                        Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Zorr
                                          no ale jak jechał 180 na ekspresówce, to może faktycznie lepiej aby trzymał się lewego pasa, raczej go nikt nie chciał wyprzedzić a i przy takiej szybkości ryzyko wbicia się w jakiegoś ślimaka jest mniejsze na lewym niż na prawym.
                                          (Wiem wiem źle zrobił, ale głównie jednak jadąc 180km/h)

[ Dodano: Pią 16 Gru, 11 12:41 ]
                                          blind_walker, światła włączyłeś, bo odnoszę wrażenie, iż Cię blondynki nie widziały?
                                          na filmie akurat była długa prosta i długo, długo nic, ja jak zapierdzielam 200 to i tak zjezdzam na prawy nawet na te 500-700m

Komentarz

• bradley
                                            L&K
                                            • 2008
                                            • 1465

piramida, tez bym sie bal jechac z taka predkoscia prawym pasem, ktory jest dziurawy jak ser szwajcarski.

Dzisiaj w kierunku na Bielsko jakies 800m przed fotoradarem w Piasku gosc zaczal wyjezdzac z prawej strony na skrzyzowaniu. Gdybym nie odbil w ostatnim momencie na lewy pas to by mnie tak skutecznie stuknal ze prawdopodobnie wylecialbym na lewy pas przecinajac barierki albo dachowal. Co tam linia zatrzymania. Wazne zeby polowa przodu wyjechac na prawy pas.
                                            VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                                            Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                                            Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• pandzik
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 2254
                                              • Seat

A mnie wczoraj osłabił przechodzień z pieskiem na smyczy.
                                              No więc idę do samochodu, który stal pod domem i co wodzę? Gośc z pieskiem i ten piesek leje na zderzak mojego auta. Mówię mu kulturalnie: "Pop...o cię? Sp...j z tym kundlem", na to kretyn odpowiedział: "a co, lakier ci zejdzie"?
                                              kulturalnie, po naszemu, kazałem mu srać i lać w domu i jeszcze takie tam.... Rąk opad.

Komentarz

• Zorr
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2110

Zamieszczone przez pandzik
                                                A mnie wczoraj osłabił przechodzień z pieskiem na smyczy.
                                                No więc idę do samochodu, który stal pod domem i co wodzę? Gośc z pieskiem i ten piesek leje na zderzak mojego auta. Mówię mu kulturalnie: "Pop...o cię? Sp...j z tym kundlem", na to kretyn odpowiedział: "a co, lakier ci zejdzie"?
                                                kulturalnie, po naszemu, kazałem mu srać i lać w domu i jeszcze takie tam.... Rąk opad.
                                                mi zawsze opony podlewają i też nie jestem zachwycony tym faktem...

PS Zdarzają się też sierściuchy na masce, które się tam ogrzewają, ale to u teściów.
                                                Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                                Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• Morten84
                                                  Drive
                                                  • 2010
                                                  • 56

Osobiście znam przypadek konsumpcji wentyli przez labradora z ADHD

Komentarz

• Skfarek
                                                    RS
                                                    • 2010
                                                    • 4795
                                                    • Octavia I (1U2)
                                                    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez Zorr
                                                    Zdarzają się też sierściuchy na masce, które się tam ogrzewają, ale to u teściów.
                                                    u mnie nagminne, koty, kuny i inne nieznane futrzaki, ślady łap mam na całym aucie, tylko po kiego to coś łazi po dachu auta?
                                                    Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
                                                    6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
                                                    Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

Pracuję...