Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andriu21tg
    L&K
    S_OCP Member
    • 2008
    • 1499

Skfarek, co ty gadasz.. ja pier.. rajty..

Komentarz

• phoneman
      RS
      • 2008
      • 3374
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Super_Be
      A to już zupełnie inna kwestia - też dyskusyjna, chociaż taka opinia jak Twoja jest chyba w mniejszości.
      Chyba wśród policjantów i samorządowców
      Np. Skoda Superb, Opel Insignia
      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Super_Be
        Rider
        • 2010
        • 308

Zamieszczone przez phoneman
        Chyba wśród policjantów i samorządowców
        Wśród tych, którzy nie twierdzą, że w ogóle nie powinno być widać Policji na drogach, tylko złodziei i bandytów powinni ganiać 8)

Fakt, gdzieś tam nawet w Polsce (nie pamiętam gdzie, ale też chyba gdzieś na północnym wschodzie) Policja wyposażyła się kiedyś w kilka Superbów V6 :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech .

A swoją drogą, czasem tego typu przetargi w budżetówce mają ciekawy finał - i równie ciekawe uzasadnienie :szeroki_usmiech :

Widziałem też wypowiedzi Pana Komendanta uzasadniające zakup nieco bardziej praktycznie. M.in. o "dużym bagażniku (500l), żeby dało się w razie czego przewozić sprzęt pożarniczy" (zwłaszcza sedanem z dosyć nieforemnym bagażnikiem ) i "napędzie na 4 koła, żeby... samochód radził sobie w trudniejszym terenie". Tak, A6 to terenówka pełną gębą :lol: . A przetarg był na - uwaga: "pojazd specjalny rozpoznawczy"
        :
        : Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
        :
        : Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
        : Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
        :

Komentarz

• phoneman
          RS
          • 2008
          • 3374
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Super_Be, Może domy publiczne rozpoznawali :P

[ Dodano: Pią 20 Sty, 12 13:38 ]
          Zamieszczone przez Super_Be
          Wśród tych, którzy nie twierdzą, że w ogóle nie powinno być widać Policji na drogach, tylko złodziei i bandytów powinni ganiać 8)
          Źle to zrozumiałem, teraz wiem o co Ci Chodziło. Popieram
          .

Komentarz

• Super_Be
            Rider
            • 2010
            • 308

Super_Be, Może domy publiczne rozpoznawali :P
            A może pomyliło im się "rozpoznawczy" z "rozpoznawalny" :lol: ? Taki, żeby wszyscy widzieli, jakiego obrotnego szefa ma szkoła. Argument:
            - Mam się tłumaczyć z tego, że dobrze zarządzam szkołą? Tak dobrze, że znalazły się pieniądze na kupno porządnego wozu?
            jest powalający
            :
            : Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
            :
            : Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
            : Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
            :

Komentarz

• zepter00
              RS
              • 2008
              • 2304

Powiem wam że my wszyscy guzik wiemy jak kierowca może osłabić. Zobaczcie jak się jeździ w Czeczenii :shock: :shock: :shock: http://www.liveleak.com/view?i=53e_1327069989
              Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Zorr
                RS
                • 2011
                • 2110

Zamieszczone przez zepter00
                Powiem wam że my wszyscy guzik wiemy jak kierowca może osłabić. Zobaczcie jak się jeździ w Czeczenii :shock: :shock: :shock: http://www.liveleak.com/view?i=53e_1327069989
                spoko paru z kałachem, jednemu się nie spodobała jazda to zepchnął do rowu,
                w zasadzie też bym tak czasami chciał, tylko z pozycji silniejszego ;-)
                Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• Andja
                  Rider
                  • 2006
                  • 596

w Rumuni też nie ma lekko

Komentarz

• kabanos
                    RS
                    • 2011
                    • 4544
                    • Octavia I combi (1U5)
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez blind_walker
                    eaglemirek, przez to w Niemcowni jest zakaz wyprzedzania prawym pasem z tym, że tam wszyscy używają lewego i środkowego do wyprzedania jeżdżąc zasadniczo prawym, a nie tak jak u nas... ops:
                    Ale w Niemczech dostaje się mandat za jazdę każdym innym pasem, gdy prawy jest wolny, a u nas ...

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• loru
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 4286
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez kabanos
                      a u nas ...
                      nawet policjanty jeżdżą lewym :szeroki_usmiech
                      O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• Andja
                        Rider
                        • 2006
                        • 596

.., a u nas ...
                        u nas też. na wiślance tego pilnują.

Komentarz

• kabanos
                          RS
                          • 2011
                          • 4544
                          • Octavia I combi (1U5)
                          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Andja
                          .., a u nas ...
                          u nas też. na wiślance tego pilnują.
                          Za to na obwodnicy Krk wcale :?

Komentarz

• phoneman
                            RS
                            • 2008
                            • 3374
                            • Octavia I (1U2)
                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

zepter00, Ten Landcruiser Rewelacja !
                            .

Komentarz

• Oktawiusz202
                              Ambiente
                              • 2011
                              • 121

Historia na osiedlu przed przedszkolem. Auta poustawiane po 2 stronach, jeden wysunięty do si w świetle nie ma przejazdu. Ale nie dla kobitki która jedzie ostro i bum zakleszczyła się. I co zrobiła, wycofała?Nie. Obroty i ostro do przodu taranem.Zaznaczyła wszystko po całej długości od zderzaka do zderzaka.Za chwilę biegnie druga kobitka z zaparkowanego samochodu i ostra pyskówka, która winna?
                              Człowiek po to ma samochód, aby wygodnie siedzieć stojąc w korkach.

Komentarz

• loru
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 4286
                                • Octavia II (1Z3)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Oktawiusz202
                                która winna?
                                auto w ruchu
                                O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• maymer
                                  Elegance
                                  • 2010
                                  • 839

Dużej różnicy w cenie Superb vs. Lancer nie ma więc nie dziwię się, że wybrali Lancera

Co do osłabiania innych kierowców to jechałem dziś na trasie Międzylesie (powiat kłodzki)- Lubań i widziałem wielu zawodników z czapami śnieżnymi na dachu, policja stała na trasie ale specjalnie się nimi nie interesowała. Mistrzem został kierowca tira, któremu z naczepy leciały kawałki lodu. Zauważyłem też wielu nie boję się użyć tego określenia debili, którzy dla wyprzedzenia kolumny samochodów i bycia za wszelką cenę pierwsi unikali zderzeń czołowych praktycznie w ostatniej możliwej chwili kiedy auta z naprzeciwka dosyć mocno uciekały już na pobocza. Najgorsze jest to, że byli to ojcowie z rodzinami jadący/wracający z ferii. Powstaje tylko pytanie, czy dla tych 2-5 minut warto ryzykować życie? IMHO nie warto.

Komentarz

• natash
                                    RS
                                    • 2011
                                    • 2599

Jeszcze raz Rosja...
                                    :roll:

Komentarz

• Zorr
                                      RS
                                      • 2011
                                      • 2110

w sobotę mnie wkurzył jeden kierownik fiesty I albo II generacji.

Zjazd z ronda w prawo, dwa pasy, ja na zewn. a fiesta na wewnętrznym.
                                      Pan kierownik fiesty postanowił ściąć zakręt wjeżdżając na mój pas centralnie mi pod maskę, a potem jak gdyby nigdy nic, wrócił na swój pas. :evil:
                                      Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                      Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• kabanos
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 4544
                                        • Octavia I combi (1U5)
                                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

natash, Kto mieczem wojuje, od miecza ginie :diabelski_usmiech

Komentarz

• LUKI
                                          RS
                                          • 2005
                                          • 5776

natash nie pierdolą się w tańcu :!:
                                          kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Flame
                                            Elegance
                                            • 2010
                                            • 898

Ostatnio jak byłem w listopadzie w Moskwie i jechałem z taksiarzem, to opowiadał że takie sytuacje jak ta są tam na porządku dziennym, tak samo jak zmiana przepisów na takie że bez względu na znaki pierwszeństwo zawsze mają nowe BMW, Audi, Mercedesy, Bentley itp. :lol:

Generalnie jak dla mnie maksymalna dzicz na drogach i ile razy tam jestem to się ciesze, że nie muszę sam prowadzić 8)
                                            ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233

ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025

ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416

Komentarz

• soszek81
                                              L&K
                                              • 2010
                                              • 1245

Kierowca jaguara nie wytrzymał jazdy za skodą (de facto wyjeżdżał za mną z podporządkowanej) aby po 1km zjechać w prawo przy BP.

Wjazd na 7kę w kierunku krakowa zaraz za ostatnią serpentyną. bez komentarza

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JP6Ns30AtAM&feature=youtu.be[/youtube]
                                              Była O1 kombi ALH++ 150/340
                                              Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• dwaoka
                                                Elegance
                                                • 2010
                                                • 927

soszek81, Jakoś sobie trzeba przedłużać :lol:

Ja ostatnio mam niefarta, ciągle trafiam na jakieś pizdy co przy skręcie w lewo dojeżdżają do krawężnika prawego i szeeeerokim łukiem w lewooooo...... :|
                                                bkc+dsg

Komentarz

• McGan
                                                  RS
                                                  • 2010
                                                  • 3573
                                                  • Superb III (3V3)

A w nocy pod blokiem ktoś raczył mi auto zastępcze (Golf VI) przerysować... Prawy błotnik, drzwi tył, drzwi przód... Do tego na masce "w brudzie" namalowane dwa chuje. Skurwysyństwo... I o zwrocie kaucji mogę zapomnieć, ciekawe, jakie koszta jeszcze dojdą... A auto stało na parkingu przed blokiem, elegancko zaparkowane. Jak dorwę kiedyś gnoja, dowiem się kto, to złamię jedną rękę, a drugą wsadzę w imadło i dam siekierę, by się próbował uwolnić :evil: :evil: :twisted:
                                                  Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
                                                  Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• Karql
                                                    L&K
                                                    • 2010
                                                    • 1124

Zamieszczone przez Zorr
                                                    w sobotę mnie wkurzył jeden kierownik fiesty I albo II generacji.

Zjazd z ronda w prawo, dwa pasy, ja na zewn. a fiesta na wewnętrznym.
                                                    Pan kierownik fiesty postanowił ściąć zakręt wjeżdżając na mój pas centralnie mi pod maskę, a potem jak gdyby nigdy nic, wrócił na swój pas. :evil:
                                                    Ja mam tak prawie codziennie jak wracam z uczelni... Ale to przez to, że zarząd dróg nie dba i rondo jest chujowo oznakowane...

Przeważnie ustawiam się tak jak zaznaczyłem na zielono. Chce skręcić w lewo, czyli tam gdzie jest drugi zielony prostokąt jak jadę to mogę zająć albo skrajnie lewy (do zawracania), albo środkowy do jazdy prawo. Różowy może zająć tylko skrajnie prawy.
                                                    Praktycznie zawsze jak tam jadę to ten różowy zjeżdża na środkowy pas, jakbym nie uważał to już bym nie jednego "sponsora" znalazł... Szczególnie uważam jak widzę obce numery... Ale główna wina to oznakowanie, jakiś czas temu była ciągła tak jak zaznaczyłem cienką białą linią to nie było problemu,a teraz nie ma po niej ani śladu. Chyba zacznę się ustawiać tak jak różowy mimo tego, że zawsze tam więcej aut czeka do skrzyżowania, ale będę bezpieczny. Chyba, że ja nie mam racji, jak tak to mnie poprawcie, ale nie wydaje mi się :diabelski_usmiech
                                                    Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                                                    Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

Pracuję...