Zamieszczone przez Zorr
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
-
-
Masz jakiś link do tego projektu??VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziutsaneŻe dał się złapać ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziutsanehttp://www.dailymotion.co...-200-km-h_auto#
Szacun za wytrwałość i stalowe jaja w niektórych momentach, ale kije za głupotę też się należą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chrisk_89ale kije za głupotę też się należą.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
dzisiaj osłabił mnie pan kierowca radiowozu Kia, zmieniający pas na samym środku skrzyżowania Czerniakowskiej z Bartycką zdaję się...
potem siadł mi na dupie (może widział, że zrobiłem foto) - ja zgodnie z ograniczeniem do 80, na budziku 9dych i ani grama więcej
jak mu zjechałem to poszedł pełnym ogniem na żółtym dalej skacząc po pasach :lol:
pan to może zresztą za dużo powiedziane, chłopaczek taki, dali służbówkę to palma od@#$#dala.
ciekawe czy to drogówka, bo teraz już nie rozpoznaję.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda,
a wiesz co mnie rozpierdala :?:
że jakbyś Ty tak zrobił, to już na poboczu szukałbyś prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego, ubezpieczenia OC i dowodu osobistegokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luki80aA z naprzeciwka jakiś pacjent leciał z otwartymi lewymi tylnimi drzwiami :shock:
odruch wymiotny pasażerakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez Luki80aA z naprzeciwka jakiś pacjent leciał z otwartymi lewymi tylnimi drzwiami :shock:
odruch wymiotny pasażeramoże to mój kolega, który kiedyś po ostrej najebce chciał wysiadać z taksi w "biegu"
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chrisk_89Zamieszczone przez ziutsanehttp://www.dailymotion.co...-200-km-h_auto#
Szacun za wytrwałość i stalowe jaja w niektórych momentach, ale kije za głupotę też się należą.
Komentarz
-
-
Dzis jadac w sznurku aut zostalem oslabiony... Baba w jakiejs takiej blekitnej Skodzie Superb. Jade sobie lewym w sznurze aut, zmieniam spokojnie pas na prawy, a tu pizda z lewego bez kierunku mi przed maske w prawo, ale sie wkurw...lem. Strabilem, cisnienie mi zeszlo, pokazala fucka - majac okazje wbilem na lewy i na jej wysokosci otwieram okno, a ta sie w glowe puka ale tez otwiera. Ale pojechalem po niej, w zyciu tak nikogo nie zbesztalem, sie babsko speszylo i reszte drogi jechala jak nalezy. Sucz w ciemnych okularach, jakas "na bogato", krolewna psia mac... Od rana mialem spore cisnienie, ale gdyby nie pokazala fucka, to bym odpuscil. Ale tym mnie zdrzaznila niesamowicie. Ale sobie ulzylem na reszte dniaJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luki80aNo i na palcach jednej ręki można by policzyć kierowników którzy używali kierunkowskazów.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz