westwi78, nie chcę się kłócić, ale zdanie nie zmienię gdyby beta nie wyprzedzała to by nie doszło do tego. Wina kierowcy audi jest oczywiście bez dyskusji
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
westwi78, oczywiście, że tak jest
rafiki, głupoty gadasz, widać, że zjechał na przeciwległy pas, bo stracił panowanie nad pojazdem w bmw. Nawet gdyby to audi poruszało się bardzo wolno za tym szlabanem, doszłoby do uderzenia, jak nie w audi, to bmw przed maską audi wleciałoby do rowu po jego stronie jezdni. Winny kolizji kierowca z bmw i za to powinien dostać mandat, a z audi powinien dostać mandat za wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu i przejazd przy zamykanym szlabanie. :wink:
Komentarz
-
-
sew1981, zwolnij trochę, bo pomyliłeś auta :wink:
[ Dodano: Pon 18 Lut, 13 22:37 ]
Zamieszczone przez sew1981głupoty gadasz
Komentarz
-
-
Całkowitą winę za kolizję ponosi osoba układająca rozkład jazdy i maszynista pociągu.
Gdyby pociąg jechał 5 minut później,kierowca BMW jechał by sobie spokojnie w rządku i by nie wyprzedzał widząc opuszczające się zapory.
W międzyczasie Audi spokojnie by zaparkowało w rowie i reszta by bezpiecznie przejechała.A potem zapory mogłyby się opuścić i pociąg miałby wolną drogę. :PZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzW międzyczasie Audi spokojnie by zaparkowało w rowie i reszta by bezpiecznie przejechała.A potem zapory mogłyby się opuścić i pociąg miałby wolną drogę. :PJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Gość
niech sie ciesza ze sie nie jebneli na srodku przejazdu wiadomo kogo wina bezposrednia (audi), ale ktory z nich wiekszym kretynem jest to odpowiedziec juz nie umiem. Moze cwaniaczek w BMW sie nauczy ze nie zawsze warto spieszyc sie i byle do przodu. Niestety, ale przynajmniej polowa kierowcow na drodze to takie wlasnie buroki.
Komentarz
-
przecież to wina Tuska była jak nic :szeroki_usmiech
(brak szybkich dróg, pozostałe w fatalnym stanie, nieposypane vide zachowanie audi, kiepsko zaprojektowane, bezpańskie psy na ulicach itd itd...)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzCałkowitą winę za kolizję ponosi osoba układająca rozkład jazdy i maszynista pociągu.
Gdyby pociąg jechał 5 minut później,kierowca BMW jechał by sobie spokojnie w rządku i by nie wyprzedzał widząc opuszczające się zapory.
W międzyczasie Audi spokojnie by zaparkowało w rowie i reszta by bezpiecznie przejechała.A potem zapory mogłyby się opuścić i pociąg miałby wolną drogę. :PZamieszczone przez lorujak dla mnie to winy jest pies, zwolnił L-kę , przez co zdenerwował się kierowca BMW i wyprzedził.Zamieszczone przez Zorrprzecież to wina Tuska była jak nic :szeroki_usmiech
(brak szybkich dróg, pozostałe w fatalnym stanie, nieposypane vide zachowanie audi, kiepsko zaprojektowane, bezpańskie psy na ulicach itd itd...)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qDUimSSiFCs[/youtube]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78Zamieszczone przez AndjaZamieszczone przez hubert78Zamieszczone przez Andjahubert78 nie robię sobie jaj
to nawet... Cycki opadły :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 20 Lut, 13 22:37 ]
Sorry za OT nie mogłem się powstrzymać.Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065Bosz... Jeden dzieciak, drugi nie lepszy :!:
Zamieszczone przez szkodapewnie się bał, że mu obdrapiąJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorra może po prostu na chwilę wpadł na kolację do domu i zaraz rusza dalej...
ale po co te domysły, już spieszę z odpowiedzią - NIE :szeroki_usmiech
ale nawet jeśli to ja z radością przyjąłbym takie tłumaczenie szukając tam miejsca do zaparkowania, w końcu każy musi jeśćsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A ja dziś sam siebie osłabiłem...
Późne pomarańczowe i postanowiłem się jeszcze zmieścić - a na skrzyżowaniu przepiękne foto z radaru. Swoją drogą ten na krzyżówce Witosa/Sobieskiego (Wawa) ładnie błyska
Eh... I beknie się za czerwone... A najgorsze jest to, że nigdzie się nie spieszyłem... Będzie nauczka - trzeba tępić takich jak ja
Komentarz
-
-
Romecky81, jak to mówił Forrest: "shit happens"
z cyklu "osłabiłem się sam": chwilowo ujeżdżam pożyczoną O2 1.6 wersja golas. jednakże w prezencie jest ASR, dzięki któremu na własnym osiedlu na ośnieżonej i rozjeżdżonej drodze przy prędkości 5kmh pierdyknąłem w krawężnik. jechałem jak zwykle swoją O1, zakręt powolutku, czuję, że mnie sunie, no pyk - sprzęgło głęboko, gaz i zrzucam sprzęgło zadowolony, że silnik zawyje, a ja pojadę dalej - jak zwykle zimą w tym miejscu. no to miałem 3 sekundy (jechałem naprawdę wooolnooo) na obserwację tego, jak mruga sobie kontrolka tego *%*@!#*&go ASR i jak sunę się jak titanic na krawężnik. dobrze, że wyprostowałem koła, więc 90% pozostałego pędu poszło w opony, aczkolwiek uszkodziłem jeden kołpak - trza będzie odkupić, wrrr, od dwóch dni jak tylko wsiadam i zapalam, to najpierw klikam w wyłącznik tego szajsu zanim się zapnę, wrrr grrr
Komentarz
-
Komentarz