A i widać ile w zimę dają systemy ESP itp... co z tego, że ktoś ma full systemów bezpieczeństwa, jak nie myśli...
ABS na takiej nawierzchni to badziew jakich mało. ESP, nie sprawdzałem, założę do swojego auta i się wypowiem. Najbardziej przydatnym elektronicznym systemem, moim zdaniem, jest EDS/XDS.
Nie rozumiem jak ta kobieta mogła wypaść z samochodu w trakcie cofania
Niewiarygodne, że nikogo nie pukła. Uhahałem się okrutnie :lol:
2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Agamek12, klakson jak klakson Jak to mój ojciec mawiał "śmiesznie to będziemy w trumnie wyglądać" o! georgg, hehe
Spoko, dobry kierownik nie patrzy tylko na swój zderzak .
Co ciekawe gostek się jeszcze wychylał do lusterka więc ma albo takie szajsowate te lustra, albo źle ustawione..
Abstrahując od oczywitej winy kierowcy Opla jako winnego kolizji, to temu skurwysynowi z Mitsubishi(?) powinni doje.ać maksymalną przewidzianą prawem karę...
I pomyśleć, że też mogę jadąc z dzieckiem trafić na takiego debila.
K... on żeby trafić tą calibrę jeszcze przyspieszał.
Teraz ciekawe co w tej chwili przysługuje kierowcy calibry. Czy może ubiegać o usuniecie szkody z ubezpieczenia faktycznego sprawcy? Czy będzie uznany za współwinnego?
Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dzisiaj mnie osłabili wszyscy ci, którzy korzystając z pięknej pogody postanowili wyciągnąć po zimie swoje wozidła i ruszyć na miasto. Trasa, którą pokonywałem nawet w piątek w godzinach szczytu, w 20 minut, dzisiaj trwała 2x tyle :evil:
Nie znasz się. To nie jest mistrz odśnieżania a człowiek przedsiębiorczy i do tego z wizją.
To jest samochód do zadań specjalnych - przenośna rampa do snowboardu!!! Jak ustawisz dwa obok siebie to możesz mieć half-pipe
Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz