Zamieszczone przez bobolino
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
-
-
Mimo wszystko ,ja nie kumam dorosłych osób użalających (można to tak interpretować) się publicznie ,sorki chyba nikogo nie uraziłem ,ale takie mam zdanie i odczucia ,w depresję można popaść.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74piramida, a jak za rok otworzą Stryków - Tuszyn to atak na 4h :wink:
[ Dodano: Czw 12 Gru, 13 23:55 ]
Zamieszczone przez bobolinoCzy twoje całe życie opiera się na pobijaniu rekordów przejazdu z punktu A do B?
Oddają odcinek autostrady - Qrwa, atak ,rekord, pobić!!! :roll:
Ty jednak jesteś nieźle pokiełbasiony...
Jak żyję, nie widziałem dotąd takiego przypadkusuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905Mimo wszystko ,ja nie kumam dorosłych osób użalających (można to tak interpretować) się publicznie ,sorki chyba nikogo nie uraziłem ,ale takie mam zdanie i odczucia ,w depresję można popaść.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Wracam sobie spokojnie z Janek do Wawy i za tabliczką "Warszawa wita" czy jakoś tak tam jest napisane na al. Krakowskiej pani w BMW e91 ze skrajnego prawego pasa nie patrząc w lusterka jebłą fajerą 90st. w lewo i przeleciała przez 2 pasy na lewy skrajny prawie pakując mi się w prawy błotnik (jechałem lewym). Dobrze, że ogarnąłem w miarę szybko i zdążyłem wyhamować, bo bym mnie trafiła. Na czerwonym zrównałem się z nią, żeby jej powiedzieć pare ciepłych słów, a ona klapki na oczy i przed siebie... :zastrzelic :zastrzelic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrnikt tutaj się nie użala ... wpisujemy w tym wątku codzienne sytuacje .. które nas denerwują, albo które przyuważyliśmy i które z reguły naruszają zdrowy rozsądek albo przepisy KD itp.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Ja tylko chciałem zauważyć, że jest problem.
Im więcej piramidów na drodze, tym gorzej dla innych użytkowników drogi. Więcej takich i będzie jak w Egipcie, gdzie każdy jedzie, jak chce.
A dla tych, którzy bronią piramidy, zacytuję klasyka:
- A co by było, gdyby wasze dziecko przechodziło tą ulicą do szkoły? To by go przejechał, tak?
- Jak mógłby przejechać, skoro moje dziecko siedzi właśnie z tyłu?
Ot, taka logika co niektórych. Jaśniej przedstawić nie potrafię, sorry Szwarceneger.
ps. Rafiki pewnie i tak nie załapie aluzji :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoJa tylko chciałem zauważyć, że jest problem.
Im więcej piramidów na drodze, tym gorzej dla innych użytkowników drogi. Więcej takich i będzie jak w Egipcie, gdzie każdy jedzie, jak chce.
A dla tych, którzy bronią piramidy, zacytuję klasyka:
- A co by było, gdyby wasze dziecko przechodziło tą ulicą do szkoły? To by go przejechał, tak?
- Jak mógłby przejechać, skoro moje dziecko chodzi do innej szkoły?
Ot, taka logika co niektórych.
ps. Rafiki pewnie i tak nie załapie aluzji :wink:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoI tak jeszcze parę razy zrób, aż zrozumiesz...
"pad" - jakbyś Ty nie potrafił - został wstawiony dlatego, że dalej drążysz temat mimo, że większość z tu piszących/czytających ma tego już po dziurki w nosie..
A Ty dalej udowadniasz, że "moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza" i stąd ten ad:
ot i tyle :szeroki_usmiech
miłego wieczoruByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyA Ty dalej udowadniasz, że "moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza"
A dla "większości" tu piszących, którzy już naprawdę nie mogą patrzeć na moje wypowiedzi, którzy spać przez to nie mogą, i tych, którzy przeze mnie wpadli w depresję, polecam opcję "ignoruj posty tego użytkownika".
Nie ma sensu się stresować - jeden przycisk i świat znowu jest piękniejszy!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolino- A co by było, gdyby wasze dziecko przechodziło tą ulicą do szkoły? To by go przejechał, tak?
Mam tylko nadzieje że twoje dzieci nie chodzą do szkoły po autostradzie bo cóż to za różnica czy zostanie przejechane przy 140 czy przy 180
Chyba ze myslisz że 180 mam w terenie zabudowanym gdzie wokół budynki i szkoły, jezeli tak to nie mam więcej pytań...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoA co by było, gdyby wasze dziecko przechodziło tą ulicą do szkoły?
Kolego w kolejnym już temacie na silę próbujesz udowadniać swoje racje. Nie za dużo już tego ? Niedługo mi Bobolino z lodówki wyskoczy.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
[quote="Big"]Zamieszczone przez bobolinoNiedługo mi Bobolino z lodówki wyskoczy.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigNie za dużo już tego ? Niedługo mi Bobolino z lodówki wyskoczy.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
bobolino, zadam proste pytanie. Jeździsz zawsze i wszędzie przepisowo?
No i kolejna sytuacja. Wyjeżdżam z Lerua Merlę :P, jadę wzdłuż parkingu i pan Insignią bez patrzenia czy coś mu z prawej jedzie pakuje mi się przed maskę. 2 raz już dziś sprawdzony mój refleks. Więcej już dziś nie jeżdżę, bo jak to się mówi do 3 razy sztuka, a poza tym piuntek 13-ego.
Komentarz
-
-
napisałem coś w tym temacie i będę się tego trzymał ... jeśli komuś coś nie pasuje to zapraszam koszyk z owocami rozwiązany :evil:
a więc reasumując !!! każdy post nie będący na temat zostanie skasowany a jego autor nagrodzony 2 x :banan na Święta ot taka promocja :diabelski_usmiech"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Mnie codziennie, nieprzerwanie osłabia tyle rzeczy, że można by nowy wątek tworzyć ale najbardziej:
1) Kierowcy, którzy uważają, że mając lepszy samochód mogą wszystko (szczególnie w centrum - stawanie na przejściu, miejscu dla inwalidów, na ulicy, itd.)
2) Kierowcy, którzy nie potrafią ruszać spod świateł - 2 x więcej samochodów mogłoby przejechać przez skrzyżowanie ale nie bo po co...
3) Ludzie konie za kierownicą -> klapki na boki + lusterka to chyba tylko do oglądania siebie w nich
Zazdroszczę też bardzo odliczania przy światłach takich jak w Krakowie lub Katowicach :!: no genialne rozwiązanie :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mateusz_G2) Kierowcy, którzy nie potrafią ruszać spod świateł - 2 x więcej samochodów mogłoby przejechać przez skrzyżowanie ale nie bo po co...
Zamieszczone przez MihauWystarczy patrzeć na światła dla pieszych i można sobie mniej więcej ogarnąć moment zapalenia zielonego
[ Dodano: Sob 14 Gru, 13 12:02 ]
Zamieszczone przez Mateusz_GKrakowie lub KatowicachKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
Komentarz