Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
-
-
Zamieszczone przez rafikico chwila dzwoń na policję i jakoś żaden nie zadzwonił
znajomego w Austrii zatrzymał patrol drogówki a zaraz potem zatrzymał się austriak i powiedział, że to on zadzwonił na polcję, bo kolega jechał niebezpiecznie- to się nazywa obywatelskie wychowanie :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, ich ostatni tekst o kierowcy tego czarnego kombi przed nimi "ma telefon przy uchu, rozmawia, no to on dzwoni" :roll: tak samo jak jesteś świadkiem wypadku i chcesz pomóc to albo zadzwoń sam albo powiedz konkretnej osobie, bo jak powiesz "niech ktoś zadzwoni po karetkę" to każdy wyjdzie z założenia, że ktoś inny na pewno zadzwoni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikipiotrek_gdy, ich ostatni tekst o kierowcy tego czarnego kombi przed nimi "ma telefon przy uchu, rozmawia, no to on dzwoni" :roll: tak samo jak jesteś świadkiem wypadku i chcesz pomóc to albo zadzwoń sam albo powiedz konkretnej osobie, bo jak powiesz "niech ktoś zadzwoni po karetkę" to każdy wyjdzie z założenia, że ktoś inny na pewno zadzwoni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikipiotrek_gdy, ich ostatni tekst o kierowcy tego czarnego kombi przed nimi "ma telefon przy uchu, rozmawia, no to on dzwoni" :roll: tak samo jak jesteś świadkiem wypadku i chcesz pomóc to albo zadzwoń sam albo powiedz konkretnej osobie, bo jak powiesz "niech ktoś zadzwoni po karetkę" to każdy wyjdzie z założenia, że ktoś inny na pewno zadzwoni.Octavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyale jakoś nikt sam nie zadzwoni, bo przecież nie będzie "donosicielem"Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wokanZ tego co widzę zdarzenie miało miejsce w Szwecji. Nasi pewnie nie znali ani szwedzkiego, ani angielskiego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dominik9420Na kogo jak kogo, ale na pijanego na drodze zawsze doniosę!, mam gdzieś opinie innych bo jestem świadom, że ofiarą takiego debila może paść ważna dla mnie osoba. :roll:
Bo mam wrażenie, jakbyście próbowali się tłumaczyć.
Komentarz
-
-
westwi78, dokładnie- na pijanego/na prochcach doniesiemy ale na pirata drogowego już niekoniecznie :wink:
taka wybiórcza polska mentalność :roll:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
westwi78, a podaj źródło, że przekraczanie prędkości to najczęstsza przyczyna wypadków :roll: czy powielasz stereotypy podawane przez media/policję. 8)
Więcej wypadków jest przez wymuszenie pierwszeństwa przejazdu, zajechanie, najechanie czy wtargnięcie pieszych na jezdnię, które w większości odbywają się przy dozwolonych prędkościach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74czy powielasz stereotypy podawane przez media/policję.
w takim razie podaj źródło tego:
Zamieszczone przez bzyq_74Więcej wypadków jest przez wymuszenie pierwszeństwa przejazdu, zajechanie, najechanie czy wtargnięcie pieszych na jezdnię, które w większości odbywają się przy dozwolonych prędkościach.
bo dla mnie to jest rozgrzeszanie się z przekraczania prędkości a nie żadne fakty.
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez westwi78kabanos, nie rozumiem zarzutu..co to znaczy "nieobiektywne"?
A czyje by były obiektywne?
ja wiem że to nie pasuje to teorii że można zapierdalać, ale takie są fakty czy to się nam podoba czy nie.
Najnowsze wyniki kontroli NIK. Dowiedz się, jak dbamy o efektywne wykorzystanie środków publicznych.
stare, ale zupełnie inne podejście do "przyczyn wypadków"Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
Komentarz