Zamieszczone przez Zorr
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
-
-
ciszej Panowie, bo jak żona kiedyś tu zajrzy to :box2 :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstrykaczA mnie na parkingu osłabiają kierowcy i kierowniczki parkujące jak najgorsze łaziory, na dwóch miejscach. Przyjeżdżam sobie na parking wieczorkiem, a tam na 11 miejscach stoi 9 aut i są dwa miejsca wolne na motorowery :evil:
Normalnie chamota :evil:
cały czas myślę o zakupie, bo nie raz to samo mnie doprowadza do szały :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstrykaczchętnie bym je pokazywał na necie. :|
Komentarz
-
-
Na mnie wczoraj chyba polowano. Wieczór, atak zimy w Łodzi. Najpierw audi A3 wyjeżdżające z podporządkowanej bez jakiegokolwiek rozeznania w ruchu drogowym, na szczęście miałem na tyle duży dystans do auta, że spokojnie wyhamowałem. Ale to, co się wydarzyło 5min później, woła o pomstę. Sytuacja wyglądała następująco: skrzyżowanie zgierskiej i włókniarzy/sikorskiego. Jadę Sikorskiego, na skrzyżowaniu przy Castoramie zielone, na następnym przy Zgierskiej na prawym przyśrodkowym pasie stoją trzy auta, na skrajnym lewym do skrętu w lewo taxi, lewy przyśrodkowy do skrętu w lewo/jazdy prosto wolny. Zapala się żółte, ja jadę tym lewym wolnym i w momencie mijania ruszającej kolumny trzech aut, pierwsze z nich, zamiast trzymać się swojego pasa, ścina i zjeżdża w lewo.. a że ruszał +/- na równi z taxi, powoli zamykał mi kierunek jazdy :shock: Dodałem gazu i czekałem na chrobot :| Na szczęście zmieściłem się w ostatniej chwili, a już myślałem że drugi bok będzie robiony :evil: IMHO gdybym zaczął hamować, to 1.nie wyhamowałbym (nie jechałem szybko, ale miałem do tego k*tasa właściwie dwie długości samochodu + śliską nawierzchnię) i najpewniej 2. poszedłbym prosto w lewą tylną ćwiartkę tego ciula. Po wszystkim się prawie zatrzymałem i byłem o włos od poczekania na Pana Kierowcę, który zwolnił bardziej ode mnie i mu się najwyraźniej nie spieszyło, żeby do mnie dojechać. No ludzie kochani do k*rwy nędzy, czy trochę śniegu na jezdni zwalnia z obowiązku trzymania się swojego pasa ruchu? Dawno takiego ciśnienia nie załapałem :evil:
Komentarz
-
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3l4rufMUpJA[/youtube]
dobry kubuś...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Tytuł filmu jest całkowicie trafny jak i jeden komentarz:
Zastøelit... Okam¾itì... V pøikopu...
Żona już się pytała czy tamtędy jeździmy, ale to chyba droga z Pragi na Budziejowice.
[ Dodano: Sro 29 Sty, 14 23:48 ]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ovufo4i6wuQ[/youtube]
Się chyba wzorował na tym Czechu powyżej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78Druga 3 pasowa w jednym kierunku, jadę skrajnym prawym 70 km/h, środkowy jedzie 60 , skrajny lewy tyleż samo. Nagle za mną zbliża się ktoś i wali długimi co bym mu zjechał :szeroki_usmiech
skoro skrajny prawy był w danym momencie tym najszybszym pasem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIdobry kubuś...
[ Dodano: Czw 30 Sty, 14 13:54 ]
Zamieszczone przez hubert78Druga 3 pasowa w jednym kierunku, jadę skrajnym prawym 70 km/h, środkowy jedzie 60 , skrajny lewy tyleż samo . Nagle za mną zbliża się ktoś i wali długimi co bym mu zjechał :szeroki_usmiech
Oczywiście nie uważam że ktoś jadący prawym pasem ma obowiązek zjechania na lewo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrekompilatorMało doświadczony - gdyby częściej korzystał z prawego pasa, wykręciłby lepszy wynik
Zamieszczone przez PrekompilatorWidziałem coś takiego jako osoba trzecia - tylko że na 2-pasmówce. I tico zjechało na lewy, po czym bmw przyspieszyło i pojechało dalej.
Oczywiście nie uważam że ktoś jadący prawym pasem ma obowiązek zjechania na lewo.SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
kolejne zdarzenie które upewniło mnie, że jeżdżę pancernikiem.
laska z pasa do skrętu w lewo pojechała prosto i walnęła mnie w zad (jechałem pasem obok, zgodnie z przepisami prosto). zjeżdżamy na pierwszy parking i oglądamy szkody: lewy tylny róg zderzaka mojej kury ma tylko lekką krechę a i to na plastikowej listwie otaczającej zderzak, a prawy róg przedniego zderzaka wypasionego mercedesa-okularnika tej dziuni (18-20 lat bym jej dał) ma dziurę jakby się nadział na np hak.
przejeżdżaliśmy oboje przez skrzyżowanie z umiarkowaną prędkością (ok 40 km/h), strach pomysleć co by się stało z merolem gdybyśmy jechali szybciej
[ Dodano: Nie 02 Lut, 14 18:58 ]
10 min wcześniej jadę sobie lewym skrajnym pasem przeznaczonym do skrętu w prawo, jakieś 70 km/h, obok mnie jedzie pasek kombi. nagle przyspiesza i ładuje mi się metr przed maskę. dopiero wtedy włącza kierunkowskaz. na skrzyżowaniu ustawiam się obok i czemu mnie nie dziwi, że za kierownicą okazuje się siedzieć cipcia w wieku 35-40 lat? małolatę jeszcze można zrozumieć (brak doświadczenia) ale taką?
ja naprawdę nic nie mam przeciwko kobietom za kierownicą. chamstwo na drodze rozkłada się po równo między płcie, ale tak jakoś mam ostatnio, że wszystkie takie incydenty, na które się nadziewam to właśnie przez baby za fajerą. :evil:Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Waśkajadę sobie lewym skrajnym pasem przeznaczonym do skrętu w prawo
[ Dodano: Nie 02 Lut, 14 19:15 ]
Zamieszczone przez Waśkaza kierownicą okazuje się siedzieć cipcia w wieku 35-40 lat? małolatę jeszcze można zrozumieć (brak doświadczenia) ale taką?
[ Dodano: Nie 02 Lut, 14 19:18 ]
Mnie wczoraj osłabił kierowca jakiegoś autka rozmiarów Fiata Pandy (nie wiem dokładnie czy Panda czy nie, bo już ciemno było). Stoję na skrzyżowaniu jako pierwszy i grzecznie czekam na zielone kiedy na lewoskręt naprzeciwko mnie podjeżdża ten samochód i stoi z włączonym kierunkiem w lewo. Czemu mnie kierowca osłabił? Bo poza tym kierunkiem nie świeciło mu kompletnie nic (nawet żadnych dziennych czy pozycyjnych) :roll: Wszystko działo się na skrzyżowaniu koło KMP w Częstochowie ok. godziny 18 :roll:
Komentarz
-
Komentarz