bzyq_74 Kolego zgadzam się z twoją opinią....oczywiście miałem na myśli normalnych kierowców a nie "baranów" specjalnie zajmujących lewy pas dla własnego komfortu....
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez dragsterA ja dziś się sam osłabiłem , ech... ten niski zderzak z przodu w O1. Parkowałem przodem przy wyższym krawężniku, no i już jutro cały wieczór będę go prostował i podginał :twisted:
Poki co sie to sprawdza. Wole pojechac gdzies dalej i zaparkowac spokojnie :PVW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Jade S1 w strone Bielska, mijam juz krzyzowke za Goczalkowicami i jade przed golfem lewym pasem. Jestesmy na dlugim luku w prawo. Nagle golf dziwnie zjezdza na srodek pasa zeby odslonic mi.... TOTALNEGO BEZMOZGA, ktory stal metr na naszym pasie bo skrecal w lewo i dotarl tylko na srodkowa czesc jezdni. Jedyne co zdolalem zrobic to dac po hamulcach, sprawdzic lusterko, prawie otarlem sie o tira ktory jechal obok prawym pasem i na milimetry przejechalem obok tego kretyna, ktory stal idealnie prostopadle do kierunku jazdy. Jakim trzeba byc idiota zeby nie wiedziec, ze za fotelem kierowcy sa jeszcze 2 metry pojazdu?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauNie wierzę, że to nie ma czujnika zmierzchu.
Opisać mu jakie to bajery Ci tam chłopaki z Hondy poinstalowali :diabelski_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Poniedziałek, parking LIDLa koło kopalni Halemba, Parking przeważnie pusty bo sporo miejsca a ludzi do sklepu aż tyle nie przyjeżdża. Wychodzimy z auta, patrzę wjeżdża Fiat Stilo, na "naszych" blachach, i sobie tak zacnie zaparkował. (pozostałe auta Getz i cordoba, są zapewne od górników, którzy na szychtę zjechali i jeszcze aut nie odebrali)
Komentarz
-
-
Zostałem właśnie osłabiony w nieco inny sposób. Mam kolegę, kompletnego laika, który nie wymienia rozrządu, bo "tego nie trzeba robić, to tylko serwisy ludzi naciągają". Jakieś 50kkm temu wymienił sam pasek, oczywiście żadnej gwarancji nie dostał, pasek jakiś noname. Godzinę temu telefon, że odpalił i za sekundę zgasł z jakimś dziwnym pogłosem. Panika totalna. Jadę jutro to pooglądać.
Komentarz
-
-
Jadę sobie do Starej Miłosnej i jak jest ta długa prosta od Kajki oczywiście wszyscy lewy pas, bo pan lekarz wypisał receptę no to ja ich prawy. Wyprzedziłem z 6 samochodów i dalej nie mogłem, bo autobus na prawym no to kierunek i na lewy pas i co? Koleś na lewy gaz do dechy i z długimi na mnie. Lol co za pajac. Jakby zjechał na prawy z resztą ekipy to bym nie musiał takich akcji robić.
Wracam i jedzie kobita na Siekierkach lewym 50km/h. Każdy ją środkowym wyprzedzał ale już mi się nawet kierunka nie chciało włączać więc długie i jazda i dopiero jak zacząłem jej stroboskop z długich robić to zczaiła o co mi chodzi.
Kurde co za chore ludzie. :zastrzelic
Komentarz
-
-
krzysiek13, typowo polskie zachowanie :zlosnik1:
Evil, bo on się ustawił pod foto sesję tylko ty jej nie doczekałeś :wink:Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauWracam i jedzie kobita na Siekierkach lewym 50km/h.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Ja ostatnio miałem dylemat co robić z Kijanką z drogówki jadącą sobie ochoczo lewym pasem (przy pustym prawym ) 40 km/h. :roll: Wyprzedzać takich prawym czy nie...
Wczoraj osłabiła mnie sytuacja - pani dostała mandat za bus pas. Stała na światłach, za nią podjechał radiowóz, kogucik i zjazd na bok. Tylko że qfa jedyne oznaczenie tego buspasa jest jak narazie nad owym sygnalizatorem! Żadnego znaku wcześniej, na drodze nie ma jeszcze nawet linii...
Komentarz
-
-
krzysiek13, Dokładnie tam. Dalej nie jest oznakowane jak należy...
Babka stała na światłach, dopiero po dłuższej chwili podjechał radiowóz i ją ściągnął - widziałem potem jak policjantka pokazywała w stronę Wiejskiej, potem wypisywała kwitek i dawała babce do podpisu. Także mandat bankowo jakiś dostała, nie sądzę aby nawywijała coś poza buspasem.
Obym się mylił :|
Komentarz
-
-
Dziś w nocy, było już po 3 nad ranem.
Jako że wystartowałem późno to trzymałem na jednej z naszych cudownych autostrad przepisowe 140 (licznikowo 150-155). Tak bez mała 200km.
Ruch w sumie niewielki, ale jednak. Generalnie 70% na lewym pasie zasuwałem.
Doganiam dość żwawo dwa auta na prawym. Jedno to jakiś pik-up (z przodu), za nim bus z lawetą. Jakieś 500m do nich mi zostało, laweta kierunek i wyprzedza. Spoko, miejsce jest, zbiera się więc zdąży wyprzedzić. I tak było. Laweta wyprzedziła i zaczęła zjeżdżać na prawy, ja byłem już z 20-30m za pik-upem. I w tym momencie ten %#&%*#&syn na prawym pasie, odbił w lewo o dobre 2m zupełnie bez przyczyny (asfalt gładki, nic nie leżało itp) i znalazł się połową auta na lewym tuż przede mną.
Deptanie hamulca, ABS, maksymalnie do lewej, klakson i niezapomniane wrażenia wytracania prędkości z 140 to niespełna 90.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyNajlepsze sa sytuacje kiedy jedzie sie ulica (przewaznie przez jakas wioske, male miasteczko) i nagle z bocznej uliczki wyjezdza jakis samochod. Trzeba wyhamowac prawie do zera, a pozniej po 200m jechania 30km/h on chce skrecic w lewo..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Ledy dzienne + mijania. :evil: Dużo takich się widuje.
W tym przypadku chwała policji, że ich wyłapuje.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=89BDGRBq3us[/youtube]
Stwarza to jakieś większe (albo jakiekolwiek) zagrożenie ?
Komentarz
-
Komentarz