ciężko stwierdzić ile, pewnie około 0,5 litra wódki miedzy 22 a mniej więcej 2 w nocy i pół szampana o północy, ale ogólnie nie mam głowy do picia i dlatego poszedłem się przebadać bo musiałem wracać do domu...
Kto dzisiaj dmuchał?
Zwiń
X
-
kabanos, może do baku lejesz etylowy i chłopaki zawsze opary czują z daleka :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 09 Sty, 13 23:01 ]
No proszę, niedawno nabijałem się z kolegi kabanos, a dzisiaj jadąc z mojej mieściny do Warszawy (około 8 30) trafiłem na akcję "trzeźwość". Dwóch w kamizelkach odblaskowych losowo brali autka jadące w obydwie strony. I ze sznurka samochodów, wytypowali właśnie mnie. Macie oto wzór godny naśladowania 8)pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Panowie nie uwierzycie ale wczoraj dmuchałem pierwszy raz od 16 lat (1996r. ostatni raz).
Policmajster do mnie z tekstem, że dowód do zabrania za przyciemnione szyby i za... brak klamek :lol: - jechałem od lakiernika.
Od słowa do słowa no i na tym zakończyła się kontrola, pożyczyliśmy sobie zdrowia :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kiniui za... brak klamek
a wracając do tematu, to ja jeszcze nie miałem okazji testować policyjnych alkomatów (i dobrze :diabelski_usmiech)
Komentarz
-
-
Ja dziś dmuchałem rano, akcja trzeźwy wtorek chyba
Machnęli mnie pińcset metrów od wyjazdu z domu, jak stwierdzili - jechałem wężykiem. Dmucham i się pytam co złego w omijaniu dziur. Policjanty stwierdziły, że nic, ale ta droga była robiona tydzień temu i wszystko powinno być cacy.
Przeszedłem się zjednym panem i miałem niezły ubaw jak rozdziawiał oczka ze zdumienia, że droga łatana tydzień temu ma nowe wyrwy
Pożyczyliśmy sobie dobrze wytrzepanego jajka i pojechałem dalej :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ja po kilku miesiącach ciszy i spokoju, w ostatnim czasie dmuchałem dwa razy. Pierwszy raz na dwudniowej imprezie SCP na lotnisku Muchowiec w Katowicach, po sobotniej zabawie w gronie OCP-ków, w niedzielę w okolicach południa wolałem się skontrolować. A że impreza była obstawiona przez Policję, to nie było z tym żadnych problemów. Wynik: zdolny do jazdy, czyli 0,00, choć nie byłem tego taki pewny.
Drugi raz dzisiaj, o kurcze już wczoraj, kręcąc się wokół komina, zostałem wyhaczony z szeregu pojazdów (ja to mam szczęście) i poddany kontroli. Zanim alkomat wskazał wynik, powiedziałem Panu do widzenia, po krótkiej chwili on mi odpowiedział do widzenia i pojechałem dalej.
Komentarz
-
-
31.08 ok 5.15 w ciągu 10-15 min dmuchałem 2razy (za 3 mnie puścili bez dmuchania ) - tak wyszło, że musiałem się pojawić 3 razy na tym samym zjeździe z rondaKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosdobrze, że Cię nie oskarżyli o prześladowanieKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosjestem tego samego zdania. Prędkość, jak prędkość, ale stan trzeźwości jak najczęściej niech sprawdzają.Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Komentarz
-
Komentarz