Zamieszczone przez kazik4x4
Foto 62 km/h na 50 km/h
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Zorrco by było gdybym ja wskazał ojca, ojciec brata a brat mnie, jakby nie patrzeć to jesteśmy "dość" podobni ?SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrkazik4x4, tak w temacie pkt karnych ... może wiesz
co by było gdybym ja wskazał ojca, ojciec brata a brat mnie, jakby nie patrzeć to jesteśmy "dość" podobni ?
Komentarz
-
-
parasite, najpierw to Ty zadzwoń, pogadaj (tak jak mi i innym radzono). A nóż okaze sie, że SM uzna że faktycznie nie widać kierowcy (i nie dlatego, że Ty go nie chcesz zobaczyć tylko dlatego, że popostu go nie widać). Może odpuszczą Ci punkty (no bo kto do cholery prowadził nie wiadomo) i zmniejszą mandat...?
PS: gdzie Cię sfotografowali?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12parasite, najpierw to Ty zadzwoń, pogadaj (tak jak mi i innym radzono). A nóż okaze sie, że SM uzna że faktycznie nie widać kierowcy (i nie dlatego, że Ty go nie chcesz zobaczyć tylko dlatego, że popostu go nie widać). Może odpuszczą Ci punkty (no bo kto do cholery prowadził nie wiadomo) i zmniejszą mandat...?
PS: gdzie Cię sfotografowali?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrkazik4x4, tak w temacie pkt karnych ... może wiesz
co by było gdybym ja wskazał ojca, ojciec brata a brat mnie, jakby nie patrzeć to jesteśmy "dość" podobni ?
Nikt by się nie bawił w robienie dochodzenia w takiej sprawie, chyba że komentant SM byłby taki służbista i zgłosił to do prokuratury - jako podejrzenie wspólnego, w porozumieniu składania fałszywych zeznań i poświadczania nieprawdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Zorrkazik4x4, tak w temacie pkt karnych ... może wiesz
Nikt by się nie bawił w robienie dochodzenia w takiej sprawie, chyba że komentant SM byłby taki służbista i zgłosił to do prokuratury - jako podejrzenie wspólnego, w porozumieniu składania fałszywych zeznań i poświadczania nieprawdy.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Wczoraj i dziś na odcinku "7" Kraków - Miechów rozpoczęło się polowanie na kierowców osobówek przez ITD nie licząc Policji z nieoznakowanym radiowozie. (jeżdżą dwa auta : Nowy Focus Kombi w kolorze ciemny grafit oraz OII kombi ciemno zielona przed liftowa). Łupią kierowców bezwzględnie i hurtowo. :roll: Dla przykładu wczoraj rozżalony kierowca z dwoma rowerami z tyłu na haku "chwalił się" na CB ,że przyładowali mu mandat za kręcące się koło od roweru jako nieprawidłowe zabezpieczenie roweru na czas podróży. Są dużo bardziej operatywni niż Policja.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBWczoraj i dziś na odcinku "7" Kraków - Miechów rozpoczęło się polowanie na kierowców osobówek przez ITD nie licząc Policji z nieoznakowanym radiowozie. (jeżdżą dwa auta : Nowy Focus Kombi w kolorze ciemny grafit oraz OII kombi ciemno zielona przed liftowa). Łupią kierowców bezwzględnie i hurtowo. :roll: Dla przykładu wczoraj rozżalony kierowca z dwoma rowerami z tyłu na haku "chwalił się" na CB ,że przyładowali mu mandat za kręcące się koło od roweru jako nieprawidłowe zabezpieczenie roweru na czas podróży. Są dużo bardziej operatywni niż Policja.
Komentarz
-
-
kuzwa...a mnie na popsucie weekndowego nastroju na suszarkę ściągneli dziś. Widocznie za długo już miałem czyste konto punktowe.
Za zakrętem stali na dwupasmówce, nawet się zastanawiałem, czy będą tam suszyć, bo czasem rzadko, ale potrafią tam stanąć (teraz zauważyłem, że niedziela to ich ulubiony dzień tam). Myślałem ,że na tym fragmencie jest już 70km/h, a było 50 jeszcze niestety, zaraz za ich radiowozem był już znak 70 :evil:
ehh..trudno się mówi, mimo że mi wrzucił mandat, to był kulturalny i miły, w sumie mogłem na te głupi znaki patrzeć, sam się wrąbałem. 200 ziko i 6 punktów, miałem 84 na ich suszarce
Komentarz
-
-
Jeżdzę spokojnie bo ... nie spieszy mi się i tak mi dobrzedlatego bardzo się wq... jak po pewnym czasie z wypadu weekendowego do Kołobrzebu przyszedł mandat o przekroczeniu o 12km/h , jechałem 62km/h !
Cóż przełknąłem 100 zł i 2 pkt, wszak jeżdzę spokojnie i nie zepsuje mi ten mandat pięknego weekendu nad morzem , niestety....
Po kolejnych dwóch tygodniach przyszedł następny mandat z takim samym przekroczeniem dozwolonej prędkosci, wtedy już się w kierwiłem na maksa !
:evil:
Komentarz
-
Komentarz