Zamieszczone przez Robert_P
Foto 62 km/h na 50 km/h
Zwiń
X
-
Tak sobie czytam Wasze posty i przypomina mi się ubiegłoroczna przygoda w trasie nad morze, w pobliskiej gminie Białogard - dostałem śliczną pocztówkę z uwiecznionym przestępstwem drogowym 61/50 (chyba mniej już się nie da) :twisted: Jako, że punktów miałem już sporo byłem zmuszony przepisać je na ojca... Wysłałem stosowne pisemko jeszcze z prośbą o obniżenie mandatu do dolnego progu widełek bo oczywiście dowalili maksa.
Po jakimś czasie zadzwonił sam komendant SG do ojca z ironicznym stwierdzeniem, że ma bardzo młodą żonę/kochankę/Bóg wie kogo - zdjęcie było na nieszczęście wyraźnie, ale i tak dużo lepiej było widać pasażerkę 8) :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech - prośby o niższy wymiar nie uwzględnili :twisted:Octavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Po trasie Kielce Ustronie Morskie stwierdzam, ze po polsce się juz nie da jezdzic! Non stop fotoradary - na 600 km tylko jeden "żywy radar" reszta to słupy i sporo nabitych. Miejsce ustawienia tych słupów nijak się ma do bezpieczenstwa. Śmietniki tak pochowane, ze nawet wiedzac, ze gdzies są (komunikaty na CB) kierowcy oczy szeroko otwieraja i mówia, ze nic nie widzieli.......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osPo trasie Kielce Ustronie Morskie stwierdzam, ze po polsce się juz nie da jezdzic! Non stop fotoradary - na 600 km tylko jeden "żywy radar" reszta to słupy i sporo nabitych. Miejsce ustawienia tych słupów nijak się ma do bezpieczenstwa. Śmietniki tak pochowane, ze nawet wiedzac, ze gdzies są (komunikaty na CB) kierowcy oczy szeroko otwieraja i mówia, ze nic nie widzieli.......
Tylko mi nie piszcie że trzeba jeździc przepisowo bo w mordę leję od razu :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
wokan, "SG do ojca z ironicznym stwierdzeniem, że ma bardzo młodą żonę/kochankę/Bóg wie kogo - zdjęcie było na nieszczęście wyraźnie"....a h....go to obchodzi kto z nim jechał..jego życie?...no ale chciałeś mniejszą karę, to rozumiem, że tatko musiał te pierdoły wysłuchiwać. Mógł powiedzieć, że to córka :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez piotrek_osPo trasie Kielce Ustronie Morskie stwierdzam, ze po polsce się juz nie da jezdzic! Non stop fotoradary - na 600 km tylko jeden "żywy radar" reszta to słupy i sporo nabitych. Miejsce ustawienia tych słupów nijak się ma do bezpieczenstwa. Śmietniki tak pochowane, ze nawet wiedzac, ze gdzies są (komunikaty na CB) kierowcy oczy szeroko otwieraja i mówia, ze nic nie widzieli.......
Tylko mi nie piszcie że trzeba jeździc przepisowo bo w mordę leję od razu :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ksyniu22no i mnie chyba złapał radar, miałem około 65 w terenie zabudowanym...
ale mam pytanie, czy jak mi coś przyślą to bede musiał sie zgłosić do miejscowości z której mi go wysłano (około 200 km od mojego miejsca zamieszkania) czy mozna to załatwic przez telefon/poczte??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez sew1981"SG do ojca z ironicznym stwierdzeniem, że ma bardzo młodą żonę/kochankę/Bóg wie kogo - zdjęcie było na nieszczęście wyraźnie".Raz nawet pomachali na odjezdnym :lol: :lol: :lol:
Octavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz