Agamek12, fotopstryki na "17":
1. Góraszka "70"
2. Wola Ducka i Ostrów "50"
3. Podobno jest jakis nowy fotopstryk, miedzy Ostrowikiem i Kołbielą - robi sporo fotek
4. Puznówka "50"
5. Cywilne wideorejestratory na obwodnicy Garwolina
6. Jadąc do Lublina przed Żabianką (skrzyżowanie koło szkoły) "50"
7. Dąbia stara "50"
8. Ryki - miasto monitorowane,na końcu Ryk jadąc do Lublina foto "50" koło niebieskiej mleczarni
9. Moszczanka "50" za skrzyżowaniem z droga Dęblin - Kock
Dalej spadam w bok, więc dalsza trasę może ktoś inny.
Jak bys potrzebował objazd ronda w Kołbieli (czeste korki) to moge coś podsunąć
rzeczywiście vectry z Garwolina dawno nie widziałem, ale za to alfy oznakowane się pojawiły na jej miejsce,
Trzeba uważać na zjeździe z obwodnicy Garwolina w stronę Lublina często stoją alfą, ogólnie lepiej jechać przez Garwolin,Ryki niż drogą na Puławy
Zamieszczone przez Agamek12
przyszlyuser, jak się jedzie w nocy to ile czasu zajmuje przejazd?
spokojnie jadąc tak do 2h
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Mam cichą nadzieję, że wyjeżdzając z podwarszawskiego Radzymina w poniedziałek około godziny 6.00 dojadę do LU w ciągu maksymalnie 2,5h i tyle samo zajmie mi powrót w środę/czwartek ruszając z LU około 17.00 lub w piątek ruszajac z LU o 14.00. Jeszcze pewnie góra 2 tygodnie i do końca 2014r czekają mnie takie jazdy, więc każda minuta ma znaczenie...
rzeczywiście vectry z Garwolina dawno nie widziałem
stara poszła na żyletki, ni ma. Podobno jest Insignia albo inna Vectra.
Dziś z Niemcewicza (Ochota) start o 13:00, do Zamościa 3h 26 min jazdy wg komputera. Dynamicznie aczkolwiek bezpiecznie, nie ja prowadziłem. taki wynik możliwy dzięki małemu natężeniu ruchu, droga jedynie gdzieniegdzie zawiana a tak czarna. Niestety po tym co widać za oknem jutro w drugą stronę może już nie być tak różowo.
Agamek12, są dwa wahadła, albo trzy. Pierwsze w Kurowie na samym wlocie od strony Warszawy - my wczoraj staliśmy jakieś 10 minut jedynie, mały ruch był na trasie.
Godzina po 17_tej.
Co ciekawe (remont jakiegoś mostku) żadnej żywej duszy pracującej, włączone światła i luzik. Po co pracować na 2 czy 3 zmiany jak warunki pogodowe pozwalają...
No i dalej przed Lublinem za skrętem na Niemce jakieś wahadło ale nie dojechaliśmy tylko za radą z CB skręciliśmy na Niemce właśnie, potem w Krasieninie w prawo i do Lublina. Podobno oszczędziliśmy jakieś 30 minut.
Wyjechałem z Radzymina 6.35, w Zakręcie byłem 7.35, w Lublinie w centrum 9.55. Dramat... prawie 3,5h zamiast optymistycznie założonych 2,5h.
Jakieś 30min straciłem na wahadle przed Lublinem (szukam na powrót objazdu hotrain-a), a sama trasa pomiędzy W-wą a Lublinem (pomijając wspomniane wahadło) bez żadnych niespodzianek lub zatorów.
Musisz wyjechac z Lublina ul. Zbożową na Rogatce Warszawskiej dasz w prawo. Dojedziesz do konca Zbozowej i skrec w lewo. Ok 10 km i dojedziesz do skrzyzowania w Krasieninie, bedzie znak w lewo na Garbow, skrec. Ok 10-12 km i dojedziesz do drogi na Warszawe.
Koledzy podpowiadają, żeby jechać przez Nałęczów - bo ten Twój objazd ma słabą nawierzchnię?
Gorzej, że podobno z powrotem jest dramat w Kołbieli, a tego już chyba nie mam jak z sensem objechać...
Kiedys slyszalem o jakims malym objezdzie Kolbieli, ale nigdy nim nie jechalem. Odpal google maps, satelita i poszukaj cos moze.
Kopiuje z poprzedniej strony:
"Z Karczewa jadę nadwiślanką "801" do ronda w Sobiekursku. Potem w lewo na "50" w strona Kołbieli. Przed Kołbielą odbijam w prawo na Człekówkę. Potem na Chrosną i Kąty. W Kątach przy kapliczce w lewo i jadę w stronę Antoninka (do "17"), ale skręcam w prawo w małą uliczkę pomiedzy dwoma domami w stronę Lubic. Potem cały czas prosto i po przejechaniu przejazdu kolejowego wypadam na 17 na wiaduktem nad torami kolejowymi. "
Komentarz