Zamieszczone przez Majowy
Spalanie naszych aut - diesel
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez kabanosZamieszczone przez słońZamieszczone przez MajowyI teraz niech mi ktoś wytłumaczy, jak zejść na 3,8?
ale mi tyle nigdy nie pokazał jak z Rabki jechałem, 4,1 najmniej:P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperZamieszczone przez kabanosZamieszczone przez słońZamieszczone przez MajowyI teraz niech mi ktoś wytłumaczy, jak zejść na 3,8?
ale mi tyle nigdy nie pokazał jak z Rabki jechałem, 4,1 najmniej:P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszMozliwe zeby na 16kach letnich mniej palil niz na 15 zimowych?U mnie tak wlasnie jest.
Do domu już większy ruch i spalanie 5,1l przy średniej 76 km/h. Co i tak uważam za bardzo dobry wynik 8)
Komentarz
-
-
Od lutego użytkuję moją Skodzinę AXR w niemcowni na paliwie ARAL i po kilku porządnych przepałowaniach do 4500obr na 3 - 4 biegu, osiąganiach V-max ok 195km/h... zaczęła jakby mniej spalać przey prędkościach do 120kmh hmm. Systematycznie spalanie średnie spada i obecnie oscyluje w granicach 5.9 litra a gdy jadę spokojnie do 110kmh spokojnie spalanie w granicach 4,5l. Olej Castrol i nie zaobserwowałem po 6000tysiącach specjalnych ubytków jak ktoś wcześniej pisał użytkując ten olej.
Polecam porządne przegonienie motorowni osobą posiadającym autka stosunkowo niedługo nie wiadomo jak jeździł poprzednik (na forum gdzieś wyczytałem o tym i u mnie również pomogło - spalanie mniejsze, dynamika jakby lepsza = zadowolenie, chyba że to tylko w głowie tak się wydaje ale nie sądzę).
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz