Od jakiegoś czasu prowadze boje z ta osłona ...nie jest ona taka jak w dieslu tylko mniejsza...osłania własciwie tylko sam przód silnika. Co chwila mi wypada :evil: ...jak ją przykreciłem dodatkowymi wkretami to tera brzeczy na dziurach jak bym mial zawieszenie w rozsypce :? .....pytanko: czy mozna taką oslone wogule wywalić i jedzić bez..zaznaczam ze silnik w 1.8T jest dosc wysoko wiec przycieranie nim mi raczej nie grozi....jakieś inne negatywne skutki?
Gdzie tankujemy paliwo do TDI?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Tagi: Brak
- Podklejony
-
Gdzie tankujemy paliwo do TDI?
Pewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiamaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
-
Re: Przeprowadźmy sobie sondaż! Gdzie tankujemy paliwo do TD
to już nie można ankiety w postach robić???Zamieszczone przez bernardoPewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiam
SHELL
Komentarz
-
-
no ale może jakoś się uda...
BP Ultimate
[ Dodano: Nie 10 Lip, 05 15:23 ]
to już dwa głosy mam, jest nieźle...aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Re: Przeprowadźmy sobie sondaż! Gdzie tankujemy paliwo do TD
Zamieszczone przez bernardoPewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiam
BP Ultimate Diesiel ( 80% )
Shell V-Power Diesel ( 20% )
Przy czym to nie jest kwestia zaufania ( obu ufam jednakowo ), po prostu BP mam po drodze, a na Shell'a muszę zjechać i potem wrócić na trasę - nie zawsze jest na to czas w drodze do pracy ...
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
-
a ja tankuję C2H5OH, głównie w weekendy, lokalizacje różne :-DObecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
1. Shell - kiedy tylko moge
2. BP - jak nie ma nigdzie Shell'a
zawsze zwykly dieselbylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
Shell - zwykły ON, ostatnio juz tylko V-Power - skoro czuć różnicę to warto zapłacic :diabelski_usmiech
BP lub inny "markowy" - tylko tyle żeby dojechać do Shell'a
:diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
neste, praktycznie do tej pory nigdzie indziej nie tankowalem, oczywiscie gnojooweAudi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
-
Od kiedy mam diesla (3 miesiące) testowałem dostępne paliwo, ale od kiedy pojawił się SHELL V-Power Diesel to stawiam tylko na niego 8)Perfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
Komentarz
-
1.Shell.
2.Orlen
3.Rafineria Gdańska.
Najczęsciej tankuje na Shellu i Rafineri Gd a na Orlenie zawsze robie mniej km.Skoda octavia combi 1,9tdi L&K
Przebieg 212000
Komentarz
-
-
tylko nie na Intermarche w Zielonaj Górze
Witam ...tam odradzam.....kolega tankowal wlasnie tam i padly mu wtryski (zatarte) w Renault Megane II.
Oskarczarne kombi + Concord GA-401 + President WA27 + "747"
Komentarz
-
SHELL - zwykły ONPower is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
1. Shell Diesel V-Power (95%)
2. BP Ultimate (4%)
3. Statoil (1%)
Do mojej starej Renówki tankuje tak samo tylko że benzynke (czyli 1. Shell V-Power 95...)
pozdro
Komentarz
-
)

Komentarz