Od jakiegoś czasu prowadze boje z ta osłona ...nie jest ona taka jak w dieslu tylko mniejsza...osłania własciwie tylko sam przód silnika. Co chwila mi wypada :evil: ...jak ją przykreciłem dodatkowymi wkretami to tera brzeczy na dziurach jak bym mial zawieszenie w rozsypce :? .....pytanko: czy mozna taką oslone wogule wywalić i jedzić bez..zaznaczam ze silnik w 1.8T jest dosc wysoko wiec przycieranie nim mi raczej nie grozi....jakieś inne negatywne skutki?
Gdzie tankujemy paliwo do TDI?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Gdzie tankujemy paliwo do TDI?
Pewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiamaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
-
-
Re: Przeprowadźmy sobie sondaż! Gdzie tankujemy paliwo do TD
Zamieszczone przez bernardoPewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiam
SHELL
Komentarz
-
-
Re: Przeprowadźmy sobie sondaż! Gdzie tankujemy paliwo do TD
Zamieszczone przez bernardoPewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiam
BP Ultimate Diesiel ( 80% )
Shell V-Power Diesel ( 20% )
Przy czym to nie jest kwestia zaufania ( obu ufam jednakowo ), po prostu BP mam po drodze, a na Shell'a muszę zjechać i potem wrócić na trasę - nie zawsze jest na to czas w drodze do pracy ...
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
neste, praktycznie do tej pory nigdzie indziej nie tankowalem, oczywiscie gnojooweAudi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
Komentarz