to ciekawe co mówisz, bo z tego co widziałem przekroczyła jedynie o 0,27$ i to na chwilę Cały czas jest poniżej 60$, ale za to dolar podskoczył o ja
kieś 10 - 11 groszy w przeciągu tygodnia :/
widac dla nich to okazja zeby w gore odrazu pojechac z cenami....
choć z LPG były ostanio wachania to w górę to dół ogólnie tenedencja jest taka, żę .... jest dobrze :szeroki_usmiech Wczorajsze tankowanie 43l LPG za niecałe 80 zł i zrobione 445 km
Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
z rabatem ogólnodostępnym 1,74zł Schell Sosnowiec, Kresowa przy McDonald
Ostatnio mialem kupon w telefonie, a panienka mi mowi, ze tylko wydrukowany. Pozno bylo i nie chcialo mi sie jej edukowac z regulaminu ich wlasnych promocji.
Agamek12, ok. 15-20 groszy. Kiedyś podczas tankowania gadałem z technologiem ORLENu, który był na stanowisku obok i dał mi do zrozumienia, że Verva powoduje niższe spalanie (nie powiedziałbym z własnego doświadczenia) i, że największe różnice daje zimą ze względu na jakieś konkretne parametry, których nie pamiętam.
Agamek12, kiedyś tankowałem sporo Vervy i żadnej różnicy nie widziałem. No ale ja mam starego klekota.
Teraz jak kupisz coś w Biedronce i zapłacisz kartą VISA dostajesz kod rabatowy -10g/l za paliwoa Verva na Orlenie.
z rabatem ogólnodostępnym 1,74zł Schell Sosnowiec, Kresowa przy McDonald
Ostatnio mialem kupon w telefonie, a panienka mi mowi, ze tylko wydrukowany. Pozno bylo i nie chcialo mi sie jej edukowac z regulaminu ich wlasnych promocji.
ja pobrałem liste stacji i regulamin na wszelki wypadek ale to nie zmienia faktu, że jestem no teraz pod Mielcem i oni nie są na liście i po 1,91 trzeba było przeboleć
Shell Sosnowiec /przed Auchan/ lpg 1,79, po kuponie 1,69 pln : , Orlen /przy Auchan/ 1,79, sam Auchan 1,78pln.
Po tych cenach to mi serce chciało pęknąć :lol: , jak musiałem zatnkowąc na Bp Wolin 2,36pln :twisted: , o cenach autostradowych A4 nie wspominjąc 2,48
Zamieszczone przez Maicroft
Komentarz