ja wiem że 4,14 za 98 to zaden wyczyn ale jak dodam że to BP Ultimate 98 w stolnicy to cena robi się ciekawa :shock: wczoraj na Modlińskiej, moja miłość do V-Power Racing musi poczekać na większe zbliżenie cen :lol:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
3,79 gotówka PB95 Neste
Robi się miło
www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Właśnie qrcze, tragicznie drogo.. Zostało mi w baku ok. 8 litrów... i już zaczynam się wqrzać. Ach te Skierniewice... :/Zamieszczone przez szkodano nie, właśnie drogoZamieszczone przez RafallPanowie tak przywołujecie Skierniewice... A co niby w Skierniewicach tak tanio?
Komentarz
-
Neste Kielce 3,67 (platne karta) - wojna cenowa trwa dalej..... czy gdzies jest taniej?
Komentarz
-
Wczoraj BP Warszawa przy M1, Ultimate diesel 4,17Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
Adam dzieki Bogu Twoje słowa sie nie sprawdziły......Zamieszczone przez AdamBpiotrek_os, przygotuj się psychicznie na prawie 5 zł.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
to w wawce 3,85zł - 0,05zł za płacenie kartą :shock:Zamieszczone przez piotrek_osKielce Neste 3,53 ON
Komentarz
-
BP, Al. Włókniarzy - Łódź, 4,04 NoPB. Złodzieje, zbojkotowałem i do Lotosa, polecam to samo innym.Octavia II 1.6 MPI + LPG LandiRenzo
Komentarz
-
3,50 PB95
stacja wielki konopat - przy drodze krajowej nr 5 (koło świecia)
stacja nowiutka
paliwo ok
Komentarz
-
-
a jak wygladaja ceny w Czestochowie? chodzi mi glownie o ON.
Komentarz
-
-
-
-
-
o kurczę chyba się przejadę po bak - niezła cenaZamieszczone przez piotrek_osKielce Neste - 3,43 ON
Komentarz
-
http://www.bp.com/genericarticle.do?...tentId=7033975
wychodzi 2,70 za litr
paliwo na stacjach winno być jeszcze tańsze
Komentarz
-
Warszawa na trasie toruńskiej wczoraj ON NESTE -3,69
dzisiaj ON NESTE - 3,73 :shock:pozdrowienia
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Czy w nocy (po 24) paliwa na stacjach są droższe??? Na bp za Rykami wołali 3,96 za ON Ultimate...
Komentarz

DD
Komentarz