Tankuje ktos ON na ich stacjach? Chodzi mi czy nikt nie odczuwa jakis spadkow mocy, mniejszego przejechanego dystansu itd.
Podobno paliwa biora z orlenu, ale warto poznac opinie uzytkownikow.
zdarzyło mi się kilka razy w różnych miejscach w Polsce i git
wcześniej to były stacje JETa w wiekszości
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
3,19 to juz na wielu stacjach tydzien temu byla normalna cena. Tak wiec te 20gr to juz taka kolejna psychologiczna bariera, no bo jakby to wygladalo ze paliwo jest po 2,99 :lol:
Mi też się tak wydaje że będzie ciężko zejść po niżej 3 pln-ów. Za duż o podatku i tak jak Maicroft, powiedział, te 20 gr to bariera psychologiczna.. Ale jezeli jednak się coś jeszcze zmieni to napewno was poinformuję.
3,19 to juz na wielu stacjach tydzien temu byla normalna cena. Tak wiec te 20gr to juz taka kolejna psychologiczna bariera, no bo jakby to wygladalo ze paliwo jest po 2,99 :lol:
Patrząc z innego punktu to 2,99 to taka marketowa cena. Wyobrażam już sobie ten marketing szeptany - "a na stacji XXXX benzyna jest juz po 2 (DWA) złote". I nie ważne, że to jest 3 zł bez grosza. Tak wiec patrząc z tej strony, mysle, ze jesli cena bedzie sie zblizała do 3 zl to ktos na 100% wpadnie na pomysl ceny 2,99.
W nowym roku, zbiera się OPEC i mają dyskutować nad wprowadzeniemograniczenia nwydobicia ropy. A tym samym cena za baryłke wzrośnie na giełdach i zaś będzie powrót do starego, czyli realny wzrost ceny roby i PB. Tak będzie.
Baryłka swoje maksima ceny osiągnęła na spekulacji, cięcie wydobycia nie zatrzymało spadków notowań i na pewno nie spowoduje wyraźnego ich wzrostu :wink:
Komentarz