bzyq_74, tankuje tam jak jestem w Dąbrowie i jeszcze problemów nie było :diabelski_usmiech
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez SSa ja wczoraj w Będzinie na 1,2,3 Pb65 za 4,60zł zalałem :diabelski_usmiechKolega SS tankuje do...Zamieszczone przez SStankuje tam jak jestem w Dąbrowie i jeszcze problemów nie było :diabelski_usmiechZałączone plikiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
-
wczoraj na poznańskim Orlenie nachlalem się Pb95 po 4,65 za litr 8)SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
-
-
-
W Tesco w Warszawie na stalowej ON po 3,99zł/l.
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale i tak nie mam zaufania do ich ropy...Zamieszczone przez DzidaA jak zrobisz zakupy, to i za 3,94 PLN można zatankować.Zamieszczone przez Agamek12W Tesco w Warszawie na stalowej ON po 3,99zł/l.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Dlaczego pb nie tanieje jak ON ?, chyba był okres że nawet benzynka była tańsza niż ON, co to za kombinejszyn?
Komentarz
-
Też mnie bardzo dziwi duża różnica między Pb a ON :?
avocado ON może nie pobije, ale Pb na pewno tak
Auchan Gdańsk:
Pb 95 4,36
Pb 98 4,66
ON 3,96
LPG 1,73
Dzisiaj tankowałem Dynamica 98 na Lotosie przy S6 za 4,66 zł :szeroki_usmiech
Pb 95 było za 4,59 zł
Komentarz
-
123 Statoil Kielce ON 4.19zeta, a na BP 4.17. Pierwszy raz ciut drożej na 123 niz BP "3" z przodu w Kielcach to chyba w 2009 roku byla :evil: a widac u niektórych już jest.
Komentarz
-
-
-
-
To w Zabrzu lecą w kule - 4,19-4,21 :evil:Zamieszczone przez pstryczekTychy ON już po 4,05
Komentarz
-
Niedzielna i poniedziałkowa cena w Auchanie (ul. Produkcyjna) w Białymstoku na PB95 - 4,35 zł/l.Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
Ja podaję najniższą na Nestie, bo tylko tam tankuję, na razieZamieszczone przez bzyq_74To w Zabrzu lecą w kule - 4,19-4,21 :evil:Zamieszczone przez pstryczekTychy ON już po 4,05
Marek
Komentarz
-
ops: moplikiem nie jeżdżę

Komentarz