B.P. Deer Park -Livingston ,Diesel 1.33 Funta, Benzyna 1.29 funta, Shell Edinburgh pierwszy od strony Lotniska Edinburgh 1.30 diesel, benzyna 1.27 funta, Shell Livingston 1.32 diesle, benzyna 1.29 funta- mysle ze chca dobic do 2 funtow za litra daje 2 lata od dzis :evil:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
bzyq_74, nie kojarzę pól naftowych między piramidami. ceny paliw idealnie obrazuje teoria chaosu, trzepot skrzydeł motyla na bora bora powoduje zachwiania w wydobyciu ropy w kuwejcie. bullshit :evil:
Shell Pruszków
ON - 4,79 ( od początku stycznia )
95 - 4,88 ( zleciało z 4,95 )
ceny pb zjechały, on stoi w miejscu i tym będą sobie rekompensować obniżkę benzyny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wropiotrek_os, kiedys mialem ich karte do faktur ...
Powiem tak - tankowalem z 15 razy jednego miesiaca, po 2 miesiacach nie dostalem ani 1 faktury :evil: :evil: :evil:
Pan na infolini twierdzil, ze zle ja wsadzalem ... Zenua jednym slowem :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez filipTbzyq_74, nie kojarzę pól naftowych między piramidami. ceny paliw idealnie obrazuje teoria chaosu, trzepot skrzydeł motyla na bora bora powoduje zachwiania w wydobyciu ropy w kuwejcie. bullshit :evil:
(Somalijscy piraci wszystkiego nie zgarną wcześniej :diabelski_usmiech )
+ Destabilizacja w regionie, skoro buntuje sie Egipt, może tez biedota np w Arabii Saudyjskiej. Tam tylko szejki i zamknięta kasta dobrze zyje. O Kuwejt bym nie martwił. To małe państewko w regionie.
Komentarz
-
-
W sobotę pojechałem po moja nieszczęsna octavie, i zatankowałem do pełna 95 (47 litrów poszałałem nie miala tyle w baku od zeszłorocznych wakacji ) na BP w Krakowie za 4,67 zajechałem do Dąbrowy i na stacji najtańszej "InterMarche" było 4,71 Pierwszy raz w życiu spotkałem się z czymś takim aby w Krakowie było taniej niz w Dąbrowie
I ciekawostka, z Krakowa do Dąbrowy, Skoda spaliła 6.47 litra
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osNeste cos ostatnio dziwne ceny trzyma. Zawsze było taniej o 2 gr niz na Lukoil-u a teraz ostatnio w K-ach było drozej - brawie tyle samo co na shellu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osTylko, ze te wzrosty powinny nas dotyczyc za ok 3 miesiace! A te sq...y odrazu podnosza przy czym zarabiaja niesamowite $$
Ropa stanieje zysk państwa, ropa zrożeje też zysk państwa bo odbije sobie szybkimi podwyżkami na kierowcach :klnie:
Komentarz
-
-
piotrek_os, albo mamy tak "świeże" paliwo na stacjach. tankowiec dopływa, rafineria przetwarza i po 2-3 dniach już je lejemy do baków
Gdzieś słyszałem że Libia wytwarzała 1,5 miliarda albo miliona baryłek, OPEK w każdej chwili tylko przekręci kranik i poleci 6,5. Ale po co jak, można sprzedać mniej za więcej, w końcu szejk potrzebuje na pustyni drugiego stoku narciarskiego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez piotrek_osTylko, ze te wzrosty powinny nas dotyczyc za ok 3 miesiace! A te sq...y odrazu podnosza przy czym zarabiaja niesamowite $$
Bo obnizki to 2-3 gr. A do góry to odrazu 20 gr! Jakby jegomosc Tusk i reszta....musieli tankowac za swoje to by pewnie cos z tym zrobili, a tak to to maja w głebokim powazaniu
Komentarz
-
-
piotrek_os, wszyscy poslowie, maja to w glebokim powazaniu, bo wszyscy maja odpowiednio wysokie pensje i odpowiednie stanowiska w radach , zarzadach itd ...
Ich benzyna nie dotyka ... Bimbaja sobie w hotelach poselskich itd i maja szarutkich obywateli gleboko w tyle.
Czy PIS, czy PO, czy PSL - jedna swolocz.
Ja bede glosowal na JKM :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz