Zaszalałem dzisiaj na LUKOIL przy Połczyńskiej/Szeligowskiej - ON po 5,55 więc zalałem na full kociołek za 405 PLN.
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
Proszę Cię... http://www.zapodaj.net/Zamieszczone przez DzidaA mam taką srebrną lokomotywę z 80 litrowym zbiornikiem. :wink: Nazywa się Pług 406 Break.Zamieszczone przez szkodaa w czym ten kocioł?!
Nie mogę załączyć foty, a na imageshack, chcą żeby założyć konto.Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
W sumie jeszcze dziś się nie ruszałem z domu, ale z tego co piszecie Panowie to widzę, że wszędzie idzie paliwo w dół, a tu w okolicach Katowic dalej ceny jak by się zatrzymały i stały w miejscu. Wyjadę na trasę to powiem coś więcej.
Komentarz
-
-
Niedzielny kurs w okolice Krakowa. Statoli Wola Mrokowska ON 5.60, im bliżej Radomia tym taniej, Łukoil gdzieś kawałek za Radomiem nawet 5.51, potem bodajże przed Szydłowcem BP z ceną 5.58, potem długo długo nic po prawo (wg. google maps ok. 60km bez stacji paliw) i nagle się pod zamkiem w Chęcinach pojawia upragniona stacja paliw koncernu Lotos bezczelnie korzystająca z tego, że jest pierwszą od kilkudziesięciu km i oferująca napęd po 5.89 :!: :!: :!:
Komentarz
-
AUCHAN - WOLA PARK - W-WA - 5,51 ON :shock:Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
zatankowałem na Orlenie po długiej przerwie za ON 5,64 a na moim BP 5,70 zobaczymy jak bedzie spalalo
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
W Wawie Verva 98 od 5,89 do 6,09, dziwnie jakoś. Ostatnimi czasy zauważyłem, że cena wyrównała się na każdym Orlenie, a tu proszę
Komentarz
-
Lpg w dół np BP Kielce z 2,73 na 2,69. U mnie na orlenie było 2,65 zeta, a od wczoraj 2,62 ON i PB95 zrównali do 5,65 zeta
Komentarz
-
Czasem kombinuja tak, ze tansze 98 a drozszy on lub 95, zalezy co na danej stacji lepiej schodzi.Zamieszczone przez MihauW Wawie Verva 98 od 5,89 do 6,09, dziwnie jakoś. Ostatnimi czasy zauważyłem, że cena wyrównała się na każdym Orlenie, a tu proszę
Komentarz
-
Dziś na Neste zatankowałem Pb95 za 5,61zł. Na tej samej stacji ON 5,62zł...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Proszę Cię, tam mają nie po kolei w głowie, tak jak na Wrocławskiej.Zamieszczone przez szkodaStatoil Nowoursynowska ON=5,76
Ja wczoraj zatankowałem przy okazji pobyty na Ursynowie, 1-2-3 przy Realu po 5,53 PLN/l ON. (samoobsługa - czyli rabat 0,03 PLN od ceny na pylonie - 5,56 PLN/l).
"U mnie" na Statoilu (tam gdzie kiedyś był Masters) ropa jest po 5,69 PLN.
Komentarz
-
-
Ruda Śląska -Czarny Las -Lotos ON 5.59...
obok na Tesco jest 3 gr taniej
Sprzedam Lampy przednie, zbiornik spryskiwaczy 3.5 L z pompką
Komentarz
-
zdarza mi się tam stosunkowo często tankować bo mam po drodze i jak do tej pory zero problemów, tak, że 1:1Zamieszczone przez DzidaNo właśnie Orbit pisał że raczej niekoniecznie, bo jego DPF po tym paliwie dostawał strasznej sraki. . .Zamieszczone przez szkodaale nowa stacja, nowe zbiorniki, czyściutkie paliwo
Gdzieś jest chyba wzmianka na ten temat
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#964707
, no ale ja nie mam DPFa i amsoila :idea:
w każdym razie nie popieram teorii o lipnym paliwie tamże.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Jaworzno samoobsługowa 1 2 3, 95 - 5,50 PLN ON- 5,59 PLN, jak wczoraj zobaczyłem to na najbliższym skrzyżowaniu był nawrót żeby się upewnić bo dawno nie widziałem 95tki w tak dobrej cenie no i od razu dotankowanie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
w srode 31.10.2012 - stacja Bliska, Gdansk Przymorze E95 = 5,49 zl za litr.
Komentarz
-
u mnie orlen zrównał ON I PB do 5,65 zł lpg 2,62 zetaZamieszczone przez marlej108w srode 31.10.2012 - stacja Bliska, Gdansk Przymorze E95 = 5,49 zl za litr.
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz