Zaszalałem dzisiaj na LUKOIL przy Połczyńskiej/Szeligowskiej - ON po 5,55 więc zalałem na full kociołek za 405 PLN.
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez szkodaa w czym ten kocioł?!
Nie mogę załączyć foty, a na imageshack, chcą żeby założyć konto.Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Niedzielny kurs w okolice Krakowa. Statoli Wola Mrokowska ON 5.60, im bliżej Radomia tym taniej, Łukoil gdzieś kawałek za Radomiem nawet 5.51, potem bodajże przed Szydłowcem BP z ceną 5.58, potem długo długo nic po prawo (wg. google maps ok. 60km bez stacji paliw) i nagle się pod zamkiem w Chęcinach pojawia upragniona stacja paliw koncernu Lotos bezczelnie korzystająca z tego, że jest pierwszą od kilkudziesięciu km i oferująca napęd po 5.89 :!: :!: :!:
Komentarz
-
-
AUCHAN - WOLA PARK - W-WA - 5,51 ON :shock:Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaStatoil Nowoursynowska ON=5,76
Ja wczoraj zatankowałem przy okazji pobyty na Ursynowie, 1-2-3 przy Realu po 5,53 PLN/l ON. (samoobsługa - czyli rabat 0,03 PLN od ceny na pylonie - 5,56 PLN/l).
"U mnie" na Statoilu (tam gdzie kiedyś był Masters) ropa jest po 5,69 PLN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez szkodaale nowa stacja, nowe zbiorniki, czyściutkie paliwo
Gdzieś jest chyba wzmianka na ten temat
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#964707
w każdym razie nie popieram teorii o lipnym paliwie tamże.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz