Cytat:
A Neste chyba popłynie na tym interesie z kartami przedpłaconymi...........
yyyy, a dla niewtajemniczonych ? Jaki był deal?
Wyrabiasz na stronie Neste kartę na którą najpierw przelewasz kaskę a później możesz nią płacić. Normalnie masz 5gr/l rabatu a jak są specjalne promocje masz więcej (teraz jest 10gr/l)
Miałem nawet ją wyrobić ale popieram macherstudio też zawsze za 50zł tankuję
a wczoraj w wiadomościach mówili, ze njadrozej jest w Kielcach.....ale widac nie mieli racji....i lepiej zeby tak zostało. Wczoraj z rabatem na shellu płaciłem za ON 4,54
Dzisiaj ze ździwieniem zobaczyłem iż ON na stacji pod Leclerkiem (Jutrzenki/Popularna) jest najdroższy w całej okolicy (4,75 PLN/l). Taniej było zarówno pod Makro (4,74) jak i na BP (4,73) :shock:
A podobno stajce pod marketami mają mieć tańsze paliwo aby przyciągnąć klientów. Chyba Leclerk we Włochach ma już dosyć klientów i więcej już nie potrzebuje.
W sezonie żeglarskim zawsze są wysokie ceny, ale na stacjach wodnych które znajdują się w Sztynorcie, Węgorzewie i Mikołajkach.. zastanawiam się jak to będzie w tym roku, skoro na normalnych stacjach są takie ceny, to na wodnych ???
Pracuję w sezonie nad wodą i mam stację cały czas pod nosem to będę zdawał relację
Komentarz