Zamieszczone przez pic2ek
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pic2ekSamiec,
niestety nie mogę zdradzić dokładniebo nie chce chłopakom zrobić przez przypadek kuku, bo ktoś tam, gdzieś tam się odezwie. ale myślę, ze na kazdym wiekszym CPN da się kupić paliwo , i nie tyle taniej od słupa, ile oszczędności kierowców TIR-ów, którymi handlują pracownicy stacji, a wiadomo każdy chce jakoś zarobić.
Kolega pic2ek chyba zapomniał powiedzieć że kupił oszczędności.
No cóż, jak na okazję to sporo przepłacił.
Jak ktoś nie chce sobie brudzić rąk i tankować po 4 zeta z dystrybutora to niech znajdzie sobie kogoś kto prowadzi firmę, niech bierze na niego rachunki a tamten mu będzie oddawać VAT. Proste jak drut.
Jak już mówimy o cenach - Radom, Petrolis ul.Warszawska ON 4.89brutto4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFKolega pic2ek chyba zapomniał powiedzieć że kupił oszczędności.
Komentarz
-
-
ON 4,92 Auchan Krasne k/Rzeszowa.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975KL:
ON 1.7
U95 1.75
U98 1.9
:diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFJak ktoś nie chce sobie brudzić rąk i tankować po 4 zeta z dystrybutora to niech znajdzie sobie kogoś kto prowadzi firmę, niech bierze na niego rachunki a tamten mu będzie oddawać VAT. Proste jak drut.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pic2ekZamieszczone przez 4x4BKFKolega pic2ek chyba zapomniał powiedzieć że kupił oszczędności.
Na takim patencie jak Ty to zrobiłeś to trzeba założyć inny temat.
A nawiasem mówiąc - z tego co sie orientuję - to prowadzisz (ty lub ktoś bliski) firmę. Czyli licząc na chłopski rozum dołozyłeś do interesu. Zapłaciłeś po 4,55 za litr bez faktury. A tankując na fakturę po 5zł masz złotówkę zwrotu z VATu i 4 złote do kosztów które pomniejszają Ci podatek kolejne 80groszy z litra, czyli litr paliwa wychodzi ok. 3,30zł.
Tak 3,30 - bo przeciez wszyscy juz chyba widzieli, ze w paliwie niemal połowa jego ceny to podatki, opłaty i ch... wie co jeszcze. A placenie podatków uprawnia do ich odliczania.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZwrot VATu to teraz malo kto maJak nie masz auta powyzej 3,5t to nie masz zwrotu VATu
No i nie ma nic do rzeczy DMC, większa lub mniejsza 3,5t.
Było kiedyś coś takiego jak wzór Lisaka (gabaryty przestrzeni ładunkowej x możliwy do przewiezienia ciężar) - ale nie jest już stosowany, bo spełniały go wozy typu Hummer, Patrol, Land Cruiser.4x4
Komentarz
-
-
Gość
Komentarz