Misiek, ile targasz na klatę? Bo ja jak mialem 22 lata cisnałem 167,5kg. przy wadze 92kg
Aha, w ta zabawe rowniez sie nie bede bawil. Mysle ze przy swoich zarobkach mozesz sprawdzic osobiscie - silownia fitness academy w kazdy dzien pracujacy okolo 16:30 do 18:30-19 - bo wycieczka do Wrocławia dla takiego obiezyswiata, herkulesa i lignwisty to jak pierdniecie
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Aha, w ta zabawe rowniez sie nie bede bawil. Mysle ze przy swoich zarobkach mozesz sprawdzic osobiscie - silownia fitness academy w kazdy dzien pracujacy okolo 16:30 do 18:30-19
Misiek, nie pitol, mówiłes że się odchudzasz to pewnie z babami na rowerach kręcisz przez półtorej godziny a pół godziny gadasz o ciuchach i M jak Miłość"
Ale jak ktos chciałby się ze mna lac to ja jestem na tak. Ahmed, reflektujesz? Wynajmiemy sobie sale na AWF i ponaparzamy się na rękawice??
Żeby było bliżej to chętnie. Tylko powiem Tobie że wole walki uliczne. Takie jak na moim kawalerski, ze dwa razy policja interweniowała i pozniej odprowadzali nas do domu
Misiek, nie pitol, mówiłes że się odchudzasz to pewnie z babami na rowerach kręcisz przez półtorej godziny a pół godziny gadasz o ciuchach i M jak Miłość"
Koszulke powachasz :P I nie, nie bedzie noszona od tygodnia, tylko swiezo wyprana i zalozona tego samego dnia przed cwiczeniami :P Chlopie, ja nie mam czasu ogladnac wiadomosci co dopiero Mjak Love czy Na wspolnej ...
Praca -> silka -> forum -> battlefield -> fb -> sen
I tak do zajechania.
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
misiek^wro, A kiedy Kamilę za cycka trzymasz?? Nie znalazłem jej w planie dnia?
Jak starzy sa w domu to wam przeszkadzają??
Naprawde to ze jesteś wyksztalcony ( o ile jestes, bo imienia i nazwiska nie zdradzisz ) nie zmienia ze jesteś cham i prostak - ale jak mawia moja mama - kura orła nie ulęgnie.
Komentarz