Dziwna sprawa wczoraj w SHELL na Płochocińskiej: rano ON 5,72zł, późnym popołudniem 5,62zł, dziś rano wciąż 5,62zł. Benzyna na tej stacji bez zmian - 5,49zł.
Pozostałe mijane przeze mnie stacje od poniedziału nie zmieniły cen ani ON, ani Pb...
Zatankowałem LPG na BP 3stawy- 2,85. Blee... Wypalić to w cholerę i wracamy na bliską. W sobotę zrobię trasę ok 180km i zobaczymy ile spali, a przy okazji drogi zobaczę jak tam ceny poza terenem zabudowanym i zdam raport.
nie tak dawno chwaliłem lotos że PB95 było o 4gr tańsze niż na orlenie..... wczoraj zauważyłem że trolle już podniosły i poziom się wyrównał - czyli 5,43 :evil:
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Ceny paliw na niektórych stacjach niebezpiecznie zbliżają się do 6 złotych. Zarówno LOTOS jak i Orlen poinformowały dziś o kolejnej kilkugroszowej podwyżce zarówno benzyny jak i oleju napędowego
link http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...ozliwy,1743108
Ceny gazu na Wiślance 2,67-2,97, ropa 5,59-5,97, Pb 5,52-5,64. Nie patrzałem po wszystkich stacjach, bo w drodze powrotnej złapała mnie śnieżyca, a przy 70km/h nie wyrabiały wycieraczki. :x
Komentarz