Dziś Lukoil Zabrze ON z 5,59 na 5,74 :shock:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
-
On czy 95? No to 5tka z przodu była raptem pare miesiecy....teraz 6....Zamieszczone przez barteqDziś z 5.69 na 6.04 :shock:
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jak ludzie nie zrobia szumu tudziez gdzies czegos nie zablokuja to na koniec zimy w tym tempie bedzie 7 zeta
Komentarz
-
Komentarz
-
shell Lublin - ON - 5,77 PLN"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
o w mordę to nieźle a na mojej stacji ON po 5.84 i się dziwiłem że jakoś drogo ponieważ po drodze był 5,64Zamieszczone przez barteqON-6.04, PB95-5.99O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz
-
Dzis Kielce 123 Statoil LPG 2,75; 95 - 5,52 ON 5,67
Komentarz
-
Tu kolega się chyba pomylił i miało być 5.46Zamieszczone przez parasiteMarzenie 8)Zamieszczone przez dublin999Kraków k. Bonarka ON 4.46
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Dzis 95 z 5,73 na 5,59 ....a ON do góry na 5,75 Orlen Suchedniów
Komentarz
-
Dzis przeczytalem o przerabianiu Priusa na gaz, o oszczednosciach polegajacych na naladowaniu akumulatora w domu, a nastepnie odlaczeniu alternatora, bo to dodatkowe obciazenie itd. Prius pali okolo 4-5l benzyny po miescie, wiec gazu to pewnie z tez tyle wezmie+1l benzynki - reszta prad + kombinacje j.w. - to wychodzi taniej niz jazda Tico na gaz, bo to ponoc najtanszy w eksploatacji samochod :diabelski_usmiech
Taniej to tylko rowerem, chociaz jak policzyc zuzycie opon, napedu, hamulcow, zuzycie odziezy jezdzca itd to wcale nie tak tanio
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Ja to mam w ubezpieczeniu mieszkania.Zamieszczone przez MaicroftOC dla rowerzystow tez jest. Przeciagniesz po aucie, a w miescie to nie trudne, to przynajmniej nie zaplacisz z wlasnej kieszeni
Komentarz
-
Jak ktos chce ze "stajlem%trendy" pomykać po mieście to Prius jak znalazł. Dla zwolenników tańszych rozwiazań miastowóz typu Polo 1.0MPI zuzywający 5l/100km powinien wystarczyć. I nie ma drżenia serca, że jak cos walnie to będzie kosztowalo tyle co wspomniane Polo.Zamieszczone przez MaicroftDzis przeczytalem o przerabianiu Priusa na gaz, o oszczednosciach polegajacych na naladowaniu akumulatora w domu, a nastepnie odlaczeniu alternatora, bo to dodatkowe obciazenie itd. Prius pali okolo 4-5l benzyny po miescie, wiec gazu to pewnie z tez tyle wezmie+1l benzynki - reszta prad + kombinacje j.w. - to wychodzi taniej niz jazda Tico na gaz, bo to ponoc najtanszy w eksploatacji samochod :diabelski_usmiech
Dla jeszcze bardziej oszczednych ale nie bojących się ryzyka Fabia SDI 5l/100km przy jeździe na oplale = 20zł/100km
Komentarz
-
dziś na bp w Łodzi przy wlocie od strony piotrkowa: ON Ultimate 5,99 LPG 2.83 PB 95 5,8 z kawałkiem bo nie pamiętam ;pOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
:P faktycznie mi się zamarzyłoZamieszczone przez parasiteMarzenie 8)Zamieszczone przez dublin999Kraków k. Bonarka ON 4.46
prawdziwa cena to 5,46
Komentarz
-
tak w ramach cen paliw i ich podwyżek to mamy kolejny artykuł "przyszykowujący" nas na koleje podwyżki http://www.tvn24.pl/-1,1731077,0,1,c...wiadomosc.htmlO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-

Komentarz