widziałem jakieś prognozy, że w maju bena po 6,30 :lol:
Miejmy nadzieję, że wtedy będzie już ciepło i pogoda będzie dopisywała, bo trzeba będzie samochód "postawić na kołki" i przerzucić się na "autonogi", rower i transport publiczny (w zależności od rodzaju spraw do załątwienia i odległość do przebycia) :twisted:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Przy tym tempie podwyżek to niewykluczone. Mnie to przypomina trochę pompowaną bańkę na nieruchomości w latach 2006-2008. Co tydzień raport w telewizji, że coraz drożej. Orlen znów cykną benzynę o kolejne 5gr do góry w ciagu 3 dni, mimo, że para baryłka * $ od dłuższego czasu trzyma się w okolicy 395zł. Cóż, skoro jest oczekiwanie medialno-społeczne, że będzie drogo to czemu ma nie być...
w ogóle to wydaje mi się, że już trochę widać luzu na ulicach, muszę powiedzieć, chciaż to dla mnie samego szokujące :lol: , że rozważam przesiadkę na komunikację - od niedawna mógłbym do roboty smigać metrem...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Funkcjonariusze kieleckiej i łódzkiej Służby Celnej prowadzili we wtorek kontrole paliwa używanego do napędu ciężarówek w 3 firmach budowlanych w Starachowicach, należących do tego samego właściciela.
pierwszy post tego topiku miażdży
skandal :!: :lol:
Zamieszczone przez piotrek_os
Dziś rano oczy szeroko otworzyłem jak zobaczyłem cene paliwa........4,24 zł a jeszcze w zeszłym tyg. tankowałem za 3,79 to na baku paliwa to już róznica ok 25 zł .....Skandal!
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
E tam u nas w Szczecinie można po 3 zł kupić i to nie jakieś tam gówno tylko NIEMIECKi Proszę Pana.
?? Jeśli jest serio taka możliwość to mi daj namiary - PW. Na jednej cysternie (35.600l) wychodzi prawie 43000 oszczędności. Chyba zbyt piękne żeby było prawdziwe.
E tam u nas w Szczecinie można po 3 zł kupić i to nie jakieś tam gówno tylko NIEMIECKi Proszę Pana.
?? Jeśli jest serio taka możliwość to mi daj namiary - PW. Na jednej cysternie (35.600l) wychodzi prawie 43000 oszczędności. Chyba zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Wysyłam cysternę do Ciebie dzwoń do kierowcy i podaj adres tel 0700 253 253 (3,00 zł netto za litr , o przepraszam za minutę) :szeroki_usmiech
pierwszy post tego topiku miażdży
skandal :!: :lol:
Zamieszczone przez piotrek_os
Dziś rano oczy szeroko otworzyłem jak zobaczyłem cene paliwa........4,24 zł a jeszcze w zeszłym tyg. tankowałem za 3,79 to na baku paliwa to już róznica ok 25 zł .....Skandal!
Oby na za rok nie miażdżyły nas "dzisiejsze" posty :szeroki_usmiech
Ceny dojdą do 7 pln/litr + wzrosną poliscy OC i na ulicach będzie mniej golfów tedeików trójek .....
też tak kiedyś myślałem, ale muszę powiedzieć, że jednak zaczyna zwyciężać u mnie myśl, że ktoś mnie tu ordynarnie r@cha w d@#ę :lol:
a ilość tedeików akurat mnie wali.
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz