Tankowałem tam wielokrotnie, aż raz trafiłem na jakiś bubel - drgawki na jałowym, spalanie z kosmosu, auto jakieś mułowate :roll: Przeszło po wyjeżdżeniu baku i zatankowaniu na innej stacji także...
Ceny paliw
Zwiń
X
-
b-bar01, ja tam zatankowałem w grudniu po raz ostatni - auto zaczęło się dusić, zachowywał się jak wolnossący a powyżej 100 km/h to już nawet nie chciał się rozpędzać...wcześniej Octa i Gofer 3 tam tankowałem i nic się nie działo, ale nie będę więcej ryzykował. Paliwa z Orlenu (wiem, bo pracowałem na stacji w Auchan).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiPaliwa z Orlenu (wiem, bo pracowałem na stacji w Auchan).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez rafikiPaliwa z Orlenu (wiem, bo pracowałem na stacji w Auchan).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikija tam zatankowałem w grudniu po raz ostatni - auto zaczęło się dusić, zachowywał się jak wolnossący a powyżej 100 km/h to już nawet nie chciał się rozpędzać
był nawet taki wątek o tych problemach, który dotyczył stacji różnych marek.
wyszło na to iż tej "zimy" sprzedawcom nie opłacało się kupować typowo zimowego zwykłego ON ze zwgl. m.in. na niską cenę w detalu. kupowali zatem tzw. ON przejściowy, tańszy bo zawierający inne dodatki niż zimowy. różnica była nie tylko w temp. krzepnięcia ale także w temp. mętnienia, o ile temp. krzepnięcia mozna obniżyć samemu za pomocą depresatora to temp. mętnienia można obniżyć tylko w "fabryce" specjalnymi/droższymi dodatkami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big WojtekZamieszczone przez Agamek12Na 1.2.3 (Statoil) w Katowicach przy Lidlu ON=5,11zł/l, Pb95=5,23zł/l...
Pewnie tankowałeś na ul. Słonecznej. Na Szarych Szeregów było dziś o grosz drożej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiDzida, Maicroft, jak robiłem na Auchan to i ciągnik i cysterna były wymalowane barwami i nazwą Orlen i z tego co wiem, to w Częstochowie nadal tak jest.
Generalnie jak pokaza papier z ostatniej dostawy paliwa tzn. certyfikat to na nim przeciez musi byc napisane skad jest paliwo.
Komentarz
-
Komentarz