Nie narzekajmy, bo i tak nie jest źle. Pamiętajmy, że jeszcze 1,5 roku temu nastąpiło niebezpieczne zbliżenie do 6 zł i to nie za paliwa premium
JASNE.., co tu sie przejmować , w takim tempie będzie po 5zł za miesiąc..
przejeżdżam koło orlenu codziennie i codziennie jet wyższa cena za ON
dziękujemy dobrej zmianie..
JASNE.., co tu sie przejmować , w takim tempie będzie po 5zł za miesiąc..
przejeżdżam koło orlenu codziennie i codziennie jet wyższa cena za ON
dziękujemy dobrej zmianie..
o czym Ty człowieku piszesz ? co ma obecna władza do tego ?
Przestań trollować bez sensu, to nie TVN albo GW
Kiedy Biuro Ochrony Rządu informowało o ustaleniach w sprawie groźnego incydentu drogowego z udziałem limuzyny prezydenta Andrzeja Dudy, można było odnieść wrażenie, że obecne szefostwo tej służby próbuje zrzucić odpowiedzialność na poprzedników. Sugerowano, że to oni pozostawili rządową flotę w kiepskim stanie. Jeśli jednak potwierdzą się najnowsze ustalenia dziennika "Rzeczpospolita", chyba nikt nie będzie miał wątpliwości, że głowę państwa na niebezpieczeństwo wystawiła nieodpowiedzialność nowej ekipy w BOR.
No to w ch....j drogo. Ja codziennie mijam na Szeligowskiej stację Lukoil-a na której ON jest po 3,80 na pylonie. Osobiście zalewam ostatnio paliwo na Górczewskiej przy Auchan, ropa wyszła mi ostatnio po 3,49 bodajże. . . nie widzę sensu przepłacania jeżeli mam i tak ropę z Orlenu, a poza tym tam jest taki przemiał że są 2 dostawy DZIENNIE. . . . więc nie ma raczej szans na trafienie na jakąś lipę . . .
U nas Lukoil musialby zjechac o 20gr zeby byc konkurencyjny.
Nie da rady, Austriacy kupili to nie dość że musi się zwrócić, to zacząć też powoli zarabiać. Tak jak z Shellem, który kupił stacje Neste, i teraz ceny paliw ma wy...ne w kosmos. . . .
Dzieki Luckymen za link.
Ja też jako stary prawicowiec i pisior nie daję ruskim zarabiać. .. (wiem,ze większość ropy i tak stamtąd pochodzi ) ale jesli nie są juz ich własnością to mozna tankować. Super.
W Tesco na Radzymińskiej na pylonie ON za 3,72zł/l. Pozostałe stacje na tej ulicy od 3,87zł/l (na wspomnianym LUKOIL) w górę (tzn. Orlen, Lotos, Statoil, Shell).
Za chwilę zobaczę ceny nad Zegrzem.
Komentarz