Zamieszczone przez paweł2
Ceny paliw
Zwiń
X
-
tylko jakoś w dół coś z ON nie lecą, a wręcz do góry już :evil: Bo do góry to zawsze znajdą powód....gorzej w dół
-
na drodzie białystok- zakopane ceny lpg 1.57-2.09. niezły rozstrzałBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
W łodzi PB95 juz rzadko gdzie poniżej 3,90 - wszędzie prawie pod 4 złZamieszczone przez piotrek_ostylko jakoś w dół coś z ON nie lecą, a wręcz do góry już :evil: Bo do góry to zawsze znajdą powód....gorzej w dółZamieszczone przez paweł2ON 3.00-3.20.A od kwietnia systematycznie w góre.
Komentarz
-
Orlen Suchedniów. On rano był 3,65zł....po południu juz 3,80zł. Chyba q...a z racji śniegu podwyżka :evil:
Komentarz
-
-
W niedzielę wracając z Zakopanego tankowałem LPG na obrzeżach Krakowa (Arge). Cena podstawowa 1.6zł i promocja niedzielna na LPG -5gr co daje niezły wynik 1,55 zł
.
k-pax
Komentarz
-
-
Zabrze
1-2-3:
ON - 3,67
95 - 3,75
98 - 4,05
Shell:
ON - 3,74
95 - 3,95
LPG - 1,55
Komentarz
-
Nie wiem czym się tu podniecać :wink: , jak my doładowani lpg o "0" z przodu walczymy.Zamieszczone przez militariusSosnowiec Crab - 3.47 zł za ON. co chwila po groszu w dół
Auchan Gliwice lpg 1,46
Pb 3,74
Komentarz
-
wiesz, jak swojego czasu ON było po ponad 5,50 zł to jest się czym podniecać
a gaz już nie raz był w okolicach 1,50-1,70
Komentarz
-
Skarżysko BP ON 3,93 zł :evil:
Lpg Orońsko 1,49zł
Komentarz
-
Znowu nieznaczne podwyżki paliw
Chorzów BP ON 3,89, miesiąc temu 3,65
Komentarz
-
ON widzę że wystrzelił ok 20 gr w góre.
PB ok 10 - 15 groszy.
LPG stoi.
Ogólnie spekulacja cenami się zaczęła bo o pare dolców ropa zdrożała na chwile
Komentarz
-
Zdaje mi się czy paliwa poszły wyraźnie w górę? Od zeszłego tygodnia zauważyłem ruch o jakieś 20gr na ON...
Komentarz
-
-
Shell Widzew - Selgros ON i PB95 w tej samej cenie - 4,04
w Łodzi PB95 juz po 4,24 widzialem...lpg poki co stoi na szczescie a nawet chyba stanial 2 grosze
Komentarz
-
-
Może z akcyzy trzeba do 500+ dołożyć?Zamieszczone przez leszekmwA no właśnie , z jakiego powodu ida w górę ?
czyżby to zasługa "dobrej zmiany" czy jak tam to się nazywa... :?:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Rzeczywiście cena paliwa poszła ostatnie dni w górę. Na szczęście dla mnie mam w miarę blisko do wujka Wladimira i tam paliwo jest po ok 2,3 PLN :diabelski_usmiech I tak już dwa lata. Pieniądze zaoszczędzone odkładałem do skarbonki i uzbierało się 5,300 zł/2lata. Zobaczcie ile z Nas władza zdziera kasy :shock:
Komentarz
-
To tak jak ja.Tylko ja mam blisko do wujka Poroszenki i tankuję tam i ON i PB.Ceny na razie nie rosną,czyli 2,20 za ON i 2,60 za PB.Paliwo normalne,aż przyjemnie przy takiej cenie tankować.
Komentarz
-
-
Komentarz

Komentarz