Znajomy widział lpg w Krakowie po 1.62 i 1,65pln /no name/ ale nie jest gazownikiem, wiec traktujcie to jako ciekawostkę ,aż jakiś krakowiak' nie potwierdzi, że zamiast 6 było 9 8)
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
dzisiaj LPG do pełna Będzin Delta Oil Plus - 1.78zł, dolałem trochę PB95- 4,07zł, uważam przyzwoicie
Komentarz
-
Jak już Lpg tankujemy po mniej niż 1.80 to i Pb przydałoby sie zalać po 3,99 chociaż :wink:Zamieszczone przez slawko80rruważam przyzwoicie
Komentarz
-
dobrze prawisz, tu by się zdała korekta na te 3,99zł
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Ja dziś zalałem LPG do pełna za 1,99zł i jestem w 7-mym niebie, ale widzę, że da się jeszcze taniej.
Dziś do pełna wyszło 85zł. a w najgorszych momentach taka przyjemność kosztowała około 130zł. więc jest spory progres
Artur
Komentarz
-
-
-
I tak jest tanio, był moment, że tankowałem już po 5,99, a teraz tankując po 4,17 jest bardzo pozytywnie :PMarek
Komentarz
-
Tak,jak wspominałem wcześniej zaczynają się podwyżki :?Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
tez to dzis zobaczylem. Chyba powod, ze qatar srebrny medal....a nie zloty i z predkoscia swiatla ceny do gory!Zamieszczone przez paweł2Tak,jak wspominałem wcześniej zaczynają się podwyżki :?
Komentarz
-
Całkiem możliwe (kilku groszowe), ropa bardziej poszła do góry (na 56$/b), niż staniał $ . :twisted:Zamieszczone przez paweł2Tak,jak wspominałem wcześniej zaczynają się podwyżki :?
Komentarz
-
Auchan Białystok Hetmańska
LPG- 1.99
pb95-4.09
on-4.10
pb98-4.34
najs
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
W Łodzi jakaś masakra się dzieje z cenami
Orlen na Waltera - Janke - PB95 4,57, PB98 4,78
Shell na Dabrowskiego PB95 4,63 !!!
Lotos na Maratońskiej PB95 4,48
LPG nie podrożał, między 1,9 PLN na no-name do 2,10 na markowych
co do PB i ON to ten wzrost nastąpił od wtorku...zaczyna się spekulacja..
Komentarz
-
-
Wczoraj rano ON na Orlenie rano podrożał na 4.38 a wieczorem spadł na 4.29. Wcześniej był po 4.27. Pb95 w tej samej cenie jest.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
No ja to jestem w kompletnym szoku, wprawdzie mnie głównie LPG obchodzi ale jak dla mnie to się przegięcie pały dzieje.
Ja znalazłem na no-name PB95 wczoraj po 4,32 i tam sobie dotankowałem do połowy baku rozpałki.
Najniższa cena którą uświadczyłem w tym czasie "taniej ropy" to było tesco Widzew 4,22. Może w sobotę tam zawitam to zobaczę czy tam też doszedł "szał cenowy"...
Nie kumam - ropa zdrożała o 4% w kontekście dostaw na marzec a tu misie pysie od razu podnoszą o ok 15-20 groszy. Co za kraj :/ A Łódź to już w ogole, bo widzę że chyba tylko tutaj takie jaja...
Komentarz
-
Codziennie mijam sobie Shella i Lotos - przedwczoraj ON 4,19, wczoraj 4,22, dzisiaj 4,32... :|
Komentarz
-
-
Aha, tylko jak cena ropy spada to na stacjach jeszcze dłuuugo nei ma ruchu "bo zapasy". A jak podwyżka to hyc, na drugi dzień :lol:Zamieszczone przez rafikipodwyżkę tłumaczą podwyżką cen ropy
Komentarz
-
-
Dzis poszło wszystko do góry :evil: o ok. 20 gr/l
ON - 4,45
E95 - 4,48
lpg- 2,09
Na szczęście wczoraj zatankowałem za 4,23 :twisted:
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz