Jet Modlinska : ON 4,37
BP Modlinska kolo McDonalda : ON Ultimate 4.69
Stacja kolo Auchan Modlińska : ON 4,07 :shock: i jak patrzylem to furki takie calkiem calkiem tankuja m.in A6 w poprzedniej budzie
Nie wiem czy dobre widziale, ale gdzies kolo Czestochowy ON na stacji byl po 3,99 i nie wygladalo, ze stacja jest zamknieta czy cos, bo normalnie auta staly - chyba ze im sie afisz zepsul
W Kielcach NESTE ma ceny jak na BP, Orlen itp. Cos mi sie zdaje, ze chyba przestała być tania stacja - wiec najlepiej takowa omijać z daleka......niech odczuja spadek klientow. A z tego co wiem to teraz właściciele stacji paliw maja niezła przebitke.....
robią nas w klocka - dziś podali, że cena baryłki spadła do 109$ czyli mniej więcej do poziomu sprzed ostatniego galopu majowego cen, a na stacjach nie widzę ropy poniżej 4zł :evil:
robią nas w klocka - dziś podali, że cena baryłki spadła do 109$ czyli mniej więcej do poziomu sprzed ostatniego galopu majowego cen, a na stacjach nie widzę ropy poniżej 4zł :evil:
Jak ropa tanieje na stacjach tłumacza ie ze maja stare zapasy.
A jak drozeje to nagle te zapasy szybko sie kończą
Juz im sie całkiem po....lło! U mnie dzis pare groszy paliwo do góry........!!!Poniżej 100 dolarow za baryłke....., a jak skoczy ropa na ponad 100 to u nas bedzie po 5 zeta! A jakby wróciły ceny na 160 za baryłke to u nas by juz chyba po 10 zeta sprzedawali. Jakby tym z rządu przyszło zatankowac za swoje te limuzyny co pala kole 20 l /100 km to by moze cos tym zrobili.....a tak to to maja kole du...
Komentarz