Ceny paliw
Zwiń
X
-
dzisiaj gadalem z kolega na statoil.. gadal z jakims handlowcem i powiedzial ze w tej chwili dzieki temu ze spadla cena ropy za barylke a oni gowno obizyli na stacjach, na ON maja 0.60 zl legalnie zarobku na 1 L, i w dupie maja obnizanie bo ludzie kupuja..na tej stacji schodzi ok 10.000 dziennie :shock: teraz jak dolar pojdzie tylko o pare groszy od razu zap.....lą ceny do gory aby utrzymac taka marze..bo to dla nich zyla zlota.... powiem tak..JE....NY ZŁODZIEJSKI KRAJ :!: :evil:były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez martignie tylko u nas tak jest , na zachodzie tak samo to funkcjonujebyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez martigZamieszczone przez pyza99JE....NY ZŁODZIEJSKI KRAJ
podobnie jest w Niemczech, ostatnio tankowalem (pb95) tam w miejscowości Schwandorf za 1, 23 euro - czyli tez taniej niz u nas (jeszcze jak mialem troszke eurosków za 3.22 to juz wogole duzo taniej wyszło niz w polandii)
prawie jak na zachodzie - prawie robie dużą różnice
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasvel, za ta cene to ja ostatnio 98 tankowałem 4.23 a wczoraj to 4.20 w mysłowicachTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
MisiekWAW, ja 4.26 płace na bliskiej a w wawie na neste tez juz nie zatankuje w jankach mnie obrabowali 40 km dalej było taniej prawie o 20 gr na litrze na markowej stacji a i jakośc paliwa jakaś dziwna bo auto nie jechało jak zatankowałem u siebie na wsi (w krakowie) to zupełnie inne paliwo
Komentarz
-
Komentarz