Dzięki za informacje o tym siłownikach. Tani, bajecznie prosty w montażu i fajny bajer
[OI] teleskopy/siłowniki maski
Zwiń
X
-
U mnie oba z FA Krosno, montaż kilka minut, jedyny kwiatek to z lewej strony maska mi poszła za nisko przy zamkniętej muszę podregulować...You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.Moja bryczka:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=79825
Komentarz
-
-
10 minut pracy - efekt super. Maska sama wędruje do góry
17357114_1290324457689069_1321891049_o.jpg
Komentarz
-
-
Kolego Montes co ty masz za modzoną puszkę filtra? Masz tam jakiś stożek upchnięty? Co to za silnik? Masz oil catch tank'a?Moja bryczka:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=79825
Komentarz
-
-
Super poradnik. Napisałem do tego producenta przez allegro bo mają tam konto
, kontakt super przez e-mail ,[email protected] poprosiłem tak jak tu piszecie
- 2 szt. teleskopy FA Krosno nr 23250 z wymienionym główkami na nr 13 z obu stron
- 2 szt. sworzeń kulisty FA Krosno nr 25024
- 2 szt. sworzeń kulisty FA Krosno nr 25164
Czas oczekiwania 1 dzień, czas dostawy 1 dzień, wszystko przelewem 95 zł za wszystko, dam zdjęcie jak zmontuje
Pozdro
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Ja do nich napisałem 5 maja mailem zamówienie.
Poprosiłem o przesyłkę pobraniową (może to błąd?) ale podałem swoje namiary tel kontaktowy, @ i do dziś cisza ani żadnego kontaktu ani przesyłki.
Ktoś tak miał?
P.S. Temat ogarnięty, z jakichś powodów zamówienie nie zostało zapisane przez "system" z formularza kontaktowego.Ostatnio edytowany przez Bambek1; 38218.
Komentarz
-
-
Owoc pracy zmontowany, dobry mod, Polecam
[email protected]
Jak coś to piszcie że jesteście z OCP
Pozdrawiam
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sasiad69 Zobacz wpisTrzeba wymienić te śruby co są pod teleskopami jak maska zamknięta na płaskie wtedy maska się nie podnosi
Od wczoraj mam i ja. Mała rzecz a cieszy - jak mawiał dziadek - "jak fiutek"
Komentarz
-
Komentarz