Paulina, zapewne skutki uboczne przenoszenia na nowy serwer. Mimo wszystko przylaczam sie do twojej prosby
wymiana czujnika otwartych drzwi (fotorelacja) za 12zł
Zwiń
X
-
Misiekoctavia, ja znalazlam cos takiego http://www.elfa.se/elfa-bin/setpage....ok=2002482.htm
ale nie wiem czy to chodzi o to
Komentarz
-
-
Dostalam wiadomosc od kolegi edi ktory robil ta wymiane mikrowylacznika.Mam linki co do tego gdzie mozna ten mikrowylacznik dostac,bo one nie dzialaly.A oto one:
Distrelec (trading as Distrelec, Elfa and Elfa Distrelec), is a leading distributor of electronics, electronic parts, measuring devices, tools & electronic components across Europe. We operate worldwide and stock hundreds of thousands of electronic parts & components from the greatest worldwide suppliers adding around 4.000 new & innovative electronic products every month.
chodzi tutaj konkretnie o mikrowylacznik "V4N" i to jego mamy szukac.
Mam nadzieje ze komus to pomoze w rozwiazaniu problemu
Komentarz
-
-
ciekawe tylko jak obejść kwestię dostania się do zamka,a dokładniej mówiąc gdy zdejmiemy osłonę drzwi to pod spodem jest element zapobiegający "zakurzaniu" się.....trzeba go podono rozerwać,aby dostać się do zamka. i co potem??? na koniec takie rozwalone drzwi zakryjemy spowrotem osłoną????
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baturrogdy zdejmiemy osłonę drzwi to pod spodem jest element zapobiegający "zakurzaniu" się.....trzeba go podono rozerwać,aby dostać się do zamka. i co potem???
Komentarz
-
-
Mała aktualizacja po mojej walce.
Objawy były następujące:
kontrolka od otwartych drzwi najpierw zaczęła mrugać, potem jak drzwi były zamknięte się świeciła, a przestawała po ich otworzeniu. No to ciach elektryk dobrał mi jakiś mikrowył. który idealnie pasował na miejsce starego. Sklejony na klej na gorąco. Zamontowałem i co>?
nic... :/
Okazało się, że przetarł i zaśniedział przewód pomiędzy drzwiami i samochodem, tak się złożyło, że był to przewód od mikro wyłącznika...MECHANIKA # WULKANIZACJA # MYJNIA # SPRZEDAŻ NOWYCH OPON # PROSTOWANIE FELG #
Zapraszamy : http://ww.facebook.com/navigator.auto
# # # # # # # # # # #
Moja O2
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51159
Komentarz
-
-
Jak masz mikroprzelacznik to zmienisz go sam naprawde nie ma problemu
Gdy jednak nie czujesz sie na silach to wal do DJCZAS-a lub podjedz na spota chlopaki napewno pomogaJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rogozZamieszczone przez Jackalze gdzie on jest :?: ten majster ....
Elektryk ma zakład na ul. Syreny (baza PKS), mieści się w tej samej alejce co serwis Skody-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
koledzy pomozecie mecze sie od tygodnia najpierw modul komfortu zardzewniałe koncówki w kostce gdy przylutowalem. lusterko dziala central tez ale meczy mnie ta kontrolka otwartych drzwi.swiatelko w drzwiach tez nie dziala i wew ale tylko po otwarciu lewych drzwi kontrolka od centralu caly czas mroga czy to na pewno mikroprzelocznik a co ciekawe gdy naprawialem modul odlaczylem kostke od zamka a kontrolka nadal sie swiecila,to naczym to polega bo myslalem o przekazaniu masy przez wlacznik, czy jakies zmiany w komputerze glownym.prosze o pomoc bo zaczynam sie wsciekac bo rece bola od rozkrecania tych drzwi.pozdrowionka
Komentarz
-
-
siemka czy ktos pomoze czy to cos wdrzwiach czy dalej odpiolem kostke drzwi przy progu nadal dziala kontrolka drzwi.jak to dziala nie moge pojac pozdrowionka
[ Dodano: Nie 16 Mar, 08 20:22 ]
czesc koledzy mam problem z kontrolka drzwi caly czas sie swieci brak bylo oswietlenia w drzwiach i wew to juz ok czujnik w drzwiach a nadal sie swieci ta kontrolka moze jeszcze jakis kabel jest za to odpowiedzialny jak tak to jaki. jak nie to jestem zmuszony wylutowac diode prosze o pomoc pozdrowionka
Komentarz
-
Komentarz