Brak stacji radiowych na wyświetlaczu pelny Fis radio oryginalne symphony
Witam serdecznie, nie pokazuje mi stacji radiowych na wyświetlaczu (pelny fis) sterowanie z kierownicy działa bez problemu. Ktoś wie jak rozwiązać problem? Mam dostęp do vcds.
Kodowanie radia 00400
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Tak z CD , przesyłam podłączenie kostek, moze tu tkwi problem.Radio było dokładane przeze mnie.
wcześniej było było założone jakieś podstawowe zwykle radio. Postanowilem zmienić na oryginalne że względu na sterowanie z kierownicy i pełny Fis Pisałem ostatnio na ten temat na fb ale zbytnio odzewu.
Czyli wszystko o samochodowym hi-fi, multimediach, CB Radio, nawigacji i problemach z tym zwiazanych . Pomożemy przy wyborze komponentów, sposobu ich montażu oraz wiele innych.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Rocznik 2002, żeby ją wiedział co to za zielonka wtyczka, byłem pewien że jest to związane z komunikacją właśnie z fisem, .W opcji wyświetlacza jest także wzmianka o nawigacji że nie jest podłączona, i nie wiem czy ona była w oryginale, czy ewentualnie była możliwość domówić podczas zakupu do wyposażenia
Zobacz czy masz kabelki z radia połączone z licznikiem jak na tym wycinku. K to licznik:
muszę wyciągać licznik i sprawdzić podłączenie czy jest jakiś inny sposób?
Tak. Musisz się dostać do wtyczki. To co masz w zielonej do niczego mi nie pasuje. Niby wygląda to na oryginał ale grubość i kolory przewodów nie pasują do schematu.
Wyjmij licznik (proste) i radio i sprawdź miernikiem czy masz połączenie między pinami
8---30
9---31
10--32
Licznik z tego co widziałem to nie jest dużo roboty.
co powinien pokazywać miernik jak jest prawidłowe połączenie? Jak na chłopski rozum sprawdzić to miernikiem? Sorry ale takich zeczy nie mailem okazji robic?
Komentarz