Witam, Skoda Octavia 1 1.9tdi 110km kombi gaśnie po wbiciu biegu wstecznego + gaśnie deska rozdzielcza. Dodatkowo ma problemy z odpalaniem, kręci jak nowonarodzona ale od razu przygasają zegary i tylko drenuje akumulator. Poczytałem trochę i jutro będę sprawdzał bezpieczniki, czy nie ma spięcia no i masę, ale z tego wszystkiego wiem tylko gdzie są bezpieczniki.
Octavia 1 gaśnie na wstecznym
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez BASTIAN001 Zobacz wpisKerdar
Twój problem może tkwić w stacyjce...kostce stacyjki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kerdar Zobacz wpisJuż ogarnąłem że to immobiliser, tylko nie wiem jak sobie samemu z tym poradzić. Kluczyki stare jak świat, laptopa z VCDS mam, kabel też ale na wszystkich tutorialach albo maja 2 klucz który działa albo nowszy kluczyk z przyciskiem ktorego trzeba użyć. Jakieś rady? Z góry dziękuję
Spróbuj napisać do kolegi koleś
Komentarz
-
-
Załóż tę co miałeś. Jak będzie OK czyli odpali, to będziesz wiedział czy nowa kostka jest do zwrotu.
W kodowaniu immo nie pomogę bo to się robi VAG Commanderem a nie VCDSem.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisZałóż tę co miałeś. Jak będzie OK czyli odpali, to będziesz wiedział czy nowa kostka jest do zwrotu.
W kodowaniu immo nie pomogę bo to się robi VAG Commanderem a nie VCDSem.
Komentarz
-
Komentarz