może nie zauważyłeś wycieku(włącznik wentylatora, pompa wody, przewody- dokładnie obejrzyj widoczne miejsca). możesz zauważyć suche nacieki koloru płynu(płyn odparowuje, barwa zostaje). niestety do pompy wody dostęp trochę utrudniony. możesz zrobić test uszczelki pod głowicą(tester szczelności układu), czasem wydaje się, że nie ma objawów wydmuchniętej uszczelki, a jednak...
przerywacz kierunków OI
Zwiń
X
-
Re: przerywacz kierunków OI
Zamieszczone przez perzyktMoże mi ktoś podpowiedzieć gdzie mam szukać tego przerywacza.
I może miał ktoś podobny problem jak ja: po wyłączeniu kiunkowskazu przerywacz potrafi jeszcze działać (pyka); jak równiez zdarza się że jest cisza i ci jakiś cas pyknie raz lub dwaW wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
Re: przerywacz kierunków OI
Zamieszczone przez RudiZamieszczone przez perzyktMoże mi ktoś podpowiedzieć gdzie mam szukać tego przerywacza.
I może miał ktoś podobny problem jak ja: po wyłączeniu kiunkowskazu przerywacz potrafi jeszcze działać (pyka); jak równiez zdarza się że jest cisza i ci jakiś cas pyknie raz lub dwa
Jak masz miernik to wlacz go na tzw. buzzer i sprawdz w czym jest problem. Może byc tak jak kolega powiada ze opilki w wlaczniku robia swoje. Poczytaj na forum, bylo juz pisane jak to naprawic.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Rudi,
Zamieszczone przez RudiŻaden włącznik świateł awaryjnych. Nie słuchaj głupot.
gdybyś niedoczytał, takie było pytanie:
Zamieszczone przez perzyktgdzie mam szukać tego przerywacza.
Zamieszczone przez zurciowłącznik świateł awaryjychNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcioRudi,
Zamieszczone przez RudiŻaden włącznik świateł awaryjnych. Nie słuchaj głupot.
gdybyś niedoczytał, takie było pytanie:
Zamieszczone przez perzyktgdzie mam szukać tego przerywacza.
Zamieszczone przez zurciowłącznik świateł awaryjych
Całuję
RudiW wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
Rudi, Wina lezy raz po stronie tego wlasnie przerywacza w wlaczniku awaryjek, a raz po stronie dzwigni.
Uwierz mi jak mialem OI to mialem 3 wymiany tego badziewia. Dwa razy zmieniony byl wlasnie wlacznik awaryjek, a za 3 tez go zmienilem, a potem pykalo dalej, lecz juz inaczej i wyczyscilem dzwignie. Mam nadzieje, ze do tej pory nie pyka :twisted:
Tak, wiec sroka ma dwa ogony :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftRudi, Wina lezy raz po stronie tego wlasnie przerywacza w wlaczniku awaryjek, a raz po stronie dzwigni.
Uwierz mi jak mialem OI to mialem 3 wymiany tego badziewia. Dwa razy zmieniony byl wlasnie wlacznik awaryjek, a za 3 tez go zmienilem, a potem pykalo dalej, lecz juz inaczej i wyczyscilem dzwignie. Mam nadzieje, ze do tej pory nie pyka :twisted:
Tak, wiec sroka ma dwa ogony :diabelski_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
phrix, Hmm Tour to też początkowa produkcja ?? Bo ja mam Tour'a i jakoś ten problem też miałemO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Thundiphrix, Hmm Tour to też początkowa produkcja ?? Bo ja mam Tour'a i jakoś ten problem też miałemSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz